Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Proto-Col Creatine Tablets 200 stk Kreatine Tabletter med Jordbærsmak

Av proto-col

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Proto-Col Creatine er kreatin tabletter for deg som ønsker en tonet kropp. En kreatin kur fra Proto-Col Creatine betyr et naturlig kosttilskudd som hjelper deg oppnå en større muskelmasse. Kreatin er et effektiv supplement for deg som bedriver styrketrening. Kreatin tabletter gir deg muligheten for en raskere og sikrere dannelse av din drømmekropp.

  • Oppnå drømmekroppen raskere og sikrere
  • Få en flottere og sterkere kropp
  • Proto-Col Creatine er laktosefri og velegnet for veganere
  • Inneholder 200 kreatin tabletter med jordbærsmak
  • Tilfører styrke og energi til kroppen
  • Et 100% naturlig supplement til dine treningsøkter
  • Proto-Col Creatine er laktosefri og velegnet for veganere & Vegan

Proto-Col Creatine er din sikre snarvei til en flottere og sterkere kropp. Prøv Proto-Col sin kreatin kur og få gleden av et naturlig kosttilskudd som naturlig hjelper deg oppnå din drømmekropp.

Les Mer

Derfor kan Proto-Col Creatine forbedre prestasjonsevnen

Kreatin produseres naturlig i menneskekroppen gjennom leveren, nyrene og bukspyttkjertlene. Kreatin er kroppens naturlige lager av umiddelbar energi. Når du foretar intensive treningsøkter som styrketrening er det derfor kroppens lager av kreatin som brukes for å gi deg nok stamina til å fullføre. Kreatin forekommer også naturlig i fisk og kjøtt. Trener du ofte og hardt er det allikevel ikke alltid nok med kreatinet du får i deg via kostholdet ditt. Supplerer du med kreatin tabletter bygger du raskere og mer effektiv opp muskelmassen din samtidig som du bevarer energi og styrke. En kreatin kur er det tilskuddet du trenger for å gi kroppen det lille ekstra den trenger for en enda mer effektiv treningsøkt.

En kreatin kur får muskelcellene til å vokse

Tenk på Proto-Col Creatine som byggesteiner på vei mot større muskelmasse. Muskelvekst skjer raskt etter ferdig trening. Det er under denne såkalte restitusjonstiden at kreatin tabletter er viktige. Proto-Col Creatine kan nemlig hjelpe musklene dine få det aller meste ut av denne restitusjonstiden. Med Proto-Col Creatine blir restitusjonstiden nemlig mer effektiv og derfor blir ventetiden mellom hver gang du kan trene de samme muskelgruppene kortere.

En kreatin kur fungerer altså gjennom å øke energiproduksjonen i musklene dine. Da kan du yte enda mer – og det er derfor du får større muskler. Derfor kan kreatin tabletter kun fungere i samsvar med et godt treningsprogram.

Hvem kan bruke Proto-Col Creatine?

Uansett hvor du er på treningsskalaen – fra helt nybegynner til atlet til bodybuilder – kan du dra nytte av Proto-Col Creatine sine kreatin tabletter. Spiller du fotball eller håndball i fritiden kan kreatin tabletter gi deg det lille ekstra du trenger. En god kondisjon er en stor del av en sportsutøvers hverdag – derfor bruker mange profesjonelle atleter kreatin tabletter for å bygge opp stamina.

Statistisk sett spiser kvinner mindre rødt kjøtt og andre matvarer som er rike på kreatin. Derfor er et kreatinsupplement som Proto-Col Creatine vel verdt å overveie for kvinner som trener.

Hvordan tar jeg Proto-Col Creatine?

Proto-Col Creatine tygger du mellom 6 og 8 ganger daglig. Tablettene har en behagelig jordbærsmak for å gjøre det å supplere treningsregimet ditt både enkelt og velsmakende. Ta gjerne tablettene etter trening. Hvor ofte du tar Proto-Col Creatine bør variere etter hvor mye og ofte du trener.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person