Collagen Body & Joint Formulation

90 Kapsler | For hud, negler, hår og sunne ledd

proto-col

399.00Kr

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Du vet kanskje at kollagen er det viktigste bindevevsproteinet. Det betyr at kollagen er viktig for å holde hud, hår, muskler og ledd friske og sterke. Men visste du at kollagen produksjonen går drastisk ned etter hvert som du blir eldre? Derfor får vi rynker og smerter i ledd og muskler. Proto-col Collagen supplement kombinerer type I og II hydrolysert kollagen som kan være gunstig for ledd, ben, hud, hår og negler.

  • Støtter natulig produksjon av kollagen i kroppen
  • Gunstig for ledd, ben, hud, hår og negler
  • Inneholder naturlige ingredienser
  • Hver pakke inneholder 90 kollagen kosttilskudd
  • Fri for gluten, laktose og meieriprodukter

Kollagen utgjør størstedelen av proteinene i kroppen vår. En sunn kollagen produksjon er derfor viktig både av helsemessige og skjønnhetsårsaker. Med Proto-col Collagen Supplement kan du hjelpe kroppen med å opprettholde en god kollagen balanse.

Les Mer
Type: Kapsel
Antall: 90
Anbefalt Dosering: 3 kapsler per dag
Varighet: 30 dager dager

Hva er Proto-col Collagen Supplement?

Proto-col Collagen Supplement er et naturlig kollagen kosttilskudd. Kollagen er den viktigste delen av kroppens bindevev. Det betyr at kollagen er med på å holde kroppen smidig, sterk og ung. Kollagen finner du i knokler, sener, ledd, muskler, tenner, hår og hud. Da er det ikke rart at kroppen i blant kan trenge litt hjelp med kollagenproduksjonen.

Etter hvert som vi blir eldre svekkes kollagenproduksjonen. Dette er en naturlig del av aldringsprosessen, men det er også et komponent som kan fremskynde aldringsprosessen. Kollagen kosttilskudd med naturlige ingredienser kan støtte en sunn funksjon av ledd og muskler, samtidig som kollagen kan bidra til et yngre utseende med færre rynker og sterkere hår og tenner.

1Steg

Kollagenproduksjonen bremses etter hvert som du blir eldre. Da får du rynker og fine linjer.

2Steg

Med Proto-col Collagen Supplement kan du støtte oppunder kroppens naturlige kollagenproduksjon.

3Steg

Nylig produsert kollagen er kjent for å reversere aldringsprosessen og fjerne rynker.

4Steg

Etter hvert kan nytt kollagen fordeles i kroppen. Det kan bidra til jevnere og strammere hud.

Brukeranvisning

De beste resultatene oppnår du når du tar tre kapsler hver kveld, siden det er de første 90 minutter når du sover at kroppen setter i gang reparasjonsarbeid.

Med et kollagen kosttilskudd kan det ta litt tid før du ser resultater. Dette er fordi kollagenet du får tilført kroppen må få litt tid til å begynne å virke.

Proto-col Collagen Supplement er helt naturlig og er derfor uten kjente bivirkninger. Er du gravid eller ammende bør du dobbeltsjekke med en lege før du begynner å bruke Proto-col Collagen Supplement.