Collagen Pro Sport Plus

150 tabletter

proto-col

399.00Kr

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Med Proto-col Collagen Sport kan alle som trener få den støtten de trenger. Er det protein etter trening du er ute etter, eller et kollagensupplement for en raskere behandling av en idrettsskade, så er Proto-Col Collagen Sport svaret. Et kollagensupplement kan gi deg det du trenger av næringsstoffer for sterkere muskler, sener og ledd.

  • Anbefalt for idrettsutøvere
  • Reduserer restitusjonstid
  • Gjør at du føler deg sterkere
  • Kan støtte oppunder generell helse og velvære
  • Kollagentilskudd virker gjennom natten så du er klar for ny ytelse hver morgen
  • Inneholder 1000mg hydrolysert kollagen
  • Helt naturlig
  • Glutenfri og laktosefri

Proto-col Collagen Sport inneholder en høy andel kollagenprotein fra storfe. Storfekollagen er den kollagenkilden som passer best til menneskekroppen. Da absorberer kroppen kollagenet raskere og bedre og kroppen kan lettere reparere seg selv etter skader eller store treningsytelser.

Les Mer
Type: Kapsel
Antall: 150
Anbefalt Dosering: 5 kapsler per dag
Varighet: 30 dager dager

Hva er kollagen?

Kollagenmolekylet du finner i Proto-col Collagen Sport er sterkt og fleksibelt og absorberes lett inn i kroppen. Kollagen utgjør den største andelen av proteinet i kroppens bindevev. Dette proteinet har dermed en stor rolle å spille når det kommer til sunt hår, sunn hud og sunne negler, ledd og muskler. Kollagen holder kroppen ung, sterk og smidig. Det bidrar dessuten til å reparere skader kroppen kan pådra seg når du trener. Når du får ekstra protein etter trening kan kroppen raskere repareres etter skader.

Det kollagenproteinet du finner i Proto-col Collagen Sport kommer fra storfe. Selv om det også finnes kollagenprodukter som inneholder fisk- og kyllingkollagen, er det ikke bevist at noe annet enn storfekollagen har noen nytteverdi for menneskekroppen. Derfor kan du med Proto-col Collagen Sport være sikker på at du får det aller beste kollagenalternativet.

Hvilke fordeler får jeg når jeg bruker Proto-col Collagen Sport?

Når du bruket et kollagentilskudd får du en god kilde til protein etter trening. Protein etter trening betyr at kroppen kan få hjelp til å reparere idrettsskader, men den vil også få den grunnleggende støtten den trenger for å opprettholde generelt sterke, unge og smidige muskler, sener og ledd. Med ekstra kollagen kan du fortsette treningsopplegget ditt uten å være bekymret for langvarige idrettsskader.

Etter hvert som vi blir eldre vil også kroppens naturlige kollagenproduksjon reduseres. Da kan Proto-col Collagen Supplement hjelpe kroppen din å forbli sterk og sunn. Siden kollagen er så viktig for et sunt bindevev er dette et supplement som kan hjelpe kroppen din reparere skader raskere. Et kollagensupplement kan også bidra til et sterkere og mer stabilt immunsystem og virke forebyggende mot de treningsskadene man kan pådra seg grunnet lavere kollagennivåer.

Med protein etter trening kan du få et mer ungdommelig utseende. Kollagen spiller nemlig en viktig rolle for hår, hud og negler. Med alderen kommer rynker og linjer, og dette er fordi kollagenproduksjonen svekkes. Med protein etter trening kan du være med på å motvirke slike aldringstegn.

Derfor virker Proto-col Collagen Sport

Proto-col Collagen Sport inneholder et kollagenprotein fra storfe. Storfekollagen har blitt vist som det eneste kollagenproteinet som passer menneskenes kollagensystem. Denne forskningen er det Collagen Research Institute (CRI), basert i Tyskland, som står for. Dermed kan du være sikker på at det ligge forskning bak kollagenet du får i deg gjennom vårt kollagensupplement.

Brukeranvisning

Skal du behandle en idrettsskade er det best å 3 – 5 gram kollagen daglig. Dette bør inntas før du legger deg slik at kollagenet får virke når du sover. Det er nemlig i det tidligste søvnstadiet at kroppens reparasjonssystem settes i gang for fullt.

Få Proto-Col Collagen Sport i dag!

Å bestille Proto-Col Collagen Sport fra WeightWorld er enkelt, trygt og raskt. Bestiller du før klokken 16:00 kan du også benytte deg av vår neste-dags leveransetilbud. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt med vårt kundeserviceteam.