Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Proto-Col Karboblokker | Reduserer inntaket av karbohydrater

Av proto-col

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Raske karbohydrater finner vi dessverre i mye av favorittmaten vår – som pasta, brød og ris. Det kan være vanskelig å gi slipp på god mat, men med Proto-Col Carb Blocker, som er en effektiv karboblokker, kan du krysse ut mat rik i karbohydrater fra listen. Proto-Col Carb Blocker er nemlig karboblokker som hjelper kroppen å redusere antallet karbohydrater den fordøyer. Da slipper du å bekymre deg over antallet karbohydrater i maten din – du kan bare nyte den.

Les Mer
Anbefalt Dosering: 2-6 per dag
Antall: 120

Hvorfor får en diett rik i karbohydrater deg til å gå opp i vekt?

Karbohydrater brukes i hovedsak som kroppens energikilde. Spiser du for mye karbohydrater, derimot, blir de lagret som fett til senere bruk. Slik kan du gå opp i vekt ved å spise for mye av matvarer som er rike på raske karbohydrater som ellers gir lite næring – som pasta, brød og ris.

Hvordan fungerer Proto-Col Carb Blocker?

Proto-Col Carb Blocker er karboblokker som reduserer effektiviteten til det enzymet som er ansvarlig for absorpsjonen av karbohydrater i kroppen vår. Våre karb tabletter har som en av sine hovedingredienser kidneybønne-ekstrakt. Kidneybønne-ekstrakt er et beviselig hinder for enzymet som er ansvarlig for nedbrytingen av karbohydrater til glukose som så blir lagret som fett. En karboblokker funger derfor ved at den midlertidig hindrer absorpsjonen av karbohydrater. Da går karbohydratene gjennom kroppen uten å bli fordøyd, og du unngår unødvendig lagring av overflødig fett.

Lav-karbo dietter er blitt populære i det siste. Men det er ikke alle som ønsker å følge slike motedietter. Proto-Col Carb Blocker er karb tabletter som gir deg samme effekt uten anstrengelse.

Hva inneholder Proto-Col Carb Blocker?

  • Kidneybønne-ekstrakt (500 mg) - kidneybønner inneholder et protein som heter phaseomaline. Dette proteinet nøytraliserer enzymet alpha-amylase som er det enzymet som er ansvarlig for å nedbryte og lagre karbohydrater som fett.
  • Guarana P.E. (22% koffein) (40 mg) - guarana inneholder en høy konsentrasjon av koffein – en naturlig energikilde.
  • Vitamin C (150 mg) - vitamin C er en populær antioksidant som beskytter og nærer kroppen
  • Krom (25 µg) - krom er et mineral som hjelper kroppen å brenne fett og redusere lysten på sukkerholdig mat

Hvordan får jeg mest ut av Proto-Col Carb Blocker?

Vi anbefaler at du tar to karb tabletter ti minutter før et måltid rikt i karbohydrater. Proto-Col Carb Blocker karboblokker kommer i små pilleformer som er enkle å svelge. Siden våre karboblokker inneholder energirike guarana anbefaler vi at du unngår å ta disse tablettene på kveldstid.

Er Proto-Col Carb Blocker trygt å bruke?

Proto-Col Carb Blocker er karboblokker som er bygget opp av naturlige ingredienser. Derfor er dette karb tabletter som er trygge å bruke uten kjente bivirkninger. Vanlige forhåndsregler bør allikevel følges – er du derfor gravid, eller bruker du andre medikamenter, er det en god idé å sjekke med en lege før du begynner med våre karboblokker.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 4 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

  • * Jeg vil anbefale dette til alle som ønsker å spise mindre og føle deg sunnere.
  • * Endelig noe som selger karboblokker, har sett etter slik produkt lenge. Har kjøpt flere pakker!
  • * Tatt i 3 uker og selv om jeg ikke har hatt massive vekttap, føler jeg mer sunt, og jeg slipper å tenke på hva jeg spiser.
  • * Fin og enkel å ta. Føler meg mer energisk og bra tillegg til karbofri diett
* Resultatene vil variere fra person til person