Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat
Personvernerklæring

Personvernerklæring

Siden vi åpnet i 2005, har vårt hovedformål vært at våre besøkende opplever at det er sikkert og trygt å bestille hos oss. All informasjon som vi mottar blir kun brukt i overensstemmelse med personvernerklæringen på denne siden. Informasjonen vi samler inn blir brukt i overensstemmelse med norske personvernregler.

Informasjon som vi samler inn

Ingenting er viktigere enn å sørge for at våre kunders personlige informasjon er sikker. For å garantere dette, benytter vi den nyeste Verisign-teknologien og vi lagrer aldri dine kortopplysninger. Informasjonen vi samler fra våre kunder er fullt navn, hjemmeadresse, faktureringsadresse og kortdetaljer, for å kunne fullføre transaksjoner. Vi samler også e-postadresse og telefonnummer fra våre kunder, for å være sikre på at vi har mulighet til å kontakte dem angående deres ordre. Informasjonen vi mottar fra våre kunder er alltid frivillig og vi vil aldri samle inn personlig informasjon uten samtykke.

Hvordan vi bruker din informasjon

Vi samler inn den relevante informasjonen som behøves for å kunne levere dine ordrer, slik at vi kan sende pakken din så raskt som mulig. Våre besøkende kan velge frivillig å motta e-poster fra oss angående salgsfremmende tilbud, rabattkoder og nyhetsbrev. All informasjon som vi mottar, får vi med fullt samtykke fra våre besøkende og medlemmer.

Sikkerhet

Vi er forpliktet til å by på full sikkerhet for alle våre kunder og har etablert elektroniske og styringsrelaterte prosedyrer for å sørge for dette. Informasjonen vi samler inn lagres på sikkert vis, i overensstemmelse med vår egen personvernpolicy og med loven. Vi bruker sikkerhetsprogramvare for å gjøre våre sider er så sikre som mulig for alle våre besøkende.

Bruk av din informasjon

Det er noen typer informasjon som vi behøver for å kunne gjennomføre dine ordre og for å sende pakken din, og dette er de tekstfeltene med en stjerne ved siden av. Ved å fylle ut tekstfeltene uten stjerner, gir du oss informasjon som vi benytter til markedsføring og for å forbedre våre tjenester - vi vil aldri noensinne utsette deg for spam eller gi din informasjon til tredjeparter - det lover vi. Hvis du tidligere har samtykket å motta våre nyhetsbrev, salgstilbud eller rabattkoder men ikke lenger ønsker å motta disse e-postene, kan du skrive til oss på adressen nederst på denne siden og vi vil umiddelbart fjerne deg fra vår e-postliste.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en fil som spør om tillatelse til å plasseres på din harddisk. Den kan brukes til å spore hver individuell internettbrukers preferanser så snart de kommer inn på en nettside. Informasjonskapsler blir benyttet for å hjelpe med å analysere brukerens preferanser, og vi bruker informasjonskapsler for å sørge for at vi kan forbedre vår nettsides funksjonalitet. Der er ingen mulighet for at en informasjonskapsel kan brukes for å motta personlig informasjon. Hvis du vil vite mer om hvordan informasjonskapsler fungerer, anbefaler vi deg å besøke www.cookiecentral.com.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål angående personver, vennligst ta kontakt med oss

Registrer
For Nyhetsbrev