Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Personvern

Vi vil beholde dine opplysninger konfidensielt og vil ikke dele noe personlig informasjon med tredjepart uten ditt skriftlige samtykke. Vi vil kun bruke dine informasjonen på en lovlig måte i samsvar med loven.

Med hensyn til de tidligere nevnte "sensitive personopplysningene", ved å godta denne avtalen gir du oss samtykke til å samle inn slik data.

Vi vil begrense innsamling og bruk av slik informasjon til det minimumet som kreves for å levere, utvikle og forbedre våre tjenester.

De personlige opplysningene som vi har vil bli holdt sikkert i henhold til vår interne sikkerhetspolitikk og loven.

For å sikre at dine personlige opplysninger forblir konfidensielt, kommuniserer vi disse retningslinjer til alle våre ansatte.

Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. Dette betyr ikke at vi deler dine personlige opplysninger med disse nettstedene, og er ikke ansvarlige for deres retningslinjer for personvern. Vi oppfordrer deg til å lære om personvernspolitikken til disse selskapene. Denne personvernerklæringen og politikken gjelder kun for dette nettstedet og ikke knyttede nettsteder.

Ditt besøk og bruk av dette nettstedet og drøftelser om personvern er underlagt i denne erklæringen om personlige opplysninger og lovene i England og Wales.

Denne erklæringen gjelder kun for opplysninger innhentet fra deg under ditt besøk på dette nettstedet. Vi vil vise det tydelig informert på dette nettstedets hjemmeside dersom denne personvernerklæringen oppdateres eller endres, og du bør sjekke vår personvernerklæring regelmessig. Ved å velge å fortsette bruken av dette nettstedet godtar du vilkårene i denne personvernerklæringen.

Hvis du har spørsmål angående personver, vennligst ta kontakt med oss på:

Comfort Click LTD,

106 Lower Addiscombe Road,
Croydon,
CR0 6AD

Du kan alternativt sende oss en e-post: info@comfortclick.co.uk