Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Örtte Natural™ Skinny tea 28 dagers slanke te

Av Örtte

389.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Örtte Natural™ Skinny Tea er en slanke te som varer 28 dager. Örtte Natural™ Skinny Tea består av en effektiv kombinasjon av naturlige ingredienser. Alle ingredienser i Örtte Natural™ sin slanke te er nøye håndplukket med formålet å øke vekttapet. Valget av ingrediensene i Örtte Natural™ Skinny Tea er et resultat av flere undersøkelser og i samarbeid med sunnhetseksperter. Alle ingredienser i Örtte Natural™ te har en nøyaktig dosering og styrke som gjør at slanke teen er svært effektivt for raskt vekttap.

 • Intensiv slanke te
 • Örtte Natural™ Skinny Tea øker fettforbrenningen
 • Fremmer kroppens stoffskifte
 • Hemmer appetitten
 • Øker konsentrasjon og fysisk utholdenhet
 • Inneholder 2 pakker, 1 Morningste og 1 Kveldste
 • Slank te som gir økt energi om morgen
 • Kveldste bidrar til renser kroppen
 • En slanke te med 100% naturlige ingredienser

Skinny Tea fra Örtte Natural™ består av naturlige ingredienser. Alle ingrediensene i Örtte Natural™ skinny tea er håndplukket fra de beste plantasjene i verden. Dermed får du en slanke te som bidrar til rask vekttap og som samtidig smaker fantastisk.

Örtte Natural™ skinny tea er en intensiv 28 dagers detox kur. Du får en slanke te som revitaliserer og styrker kroppen. Prøv Örtte Natural™ skinny tea og gjennom 28 dager med detox, du vil merke en stor forskjell etter på. Alt du trenger er å gjøre er å drikke Örtte Natural™ skinny tea om morgen og kveldste annen hver kveld.

Les Mer
Jeg holder meg slank og sunn ved å starte dagen med en kopp detox te. Modell og realitystjerne – Kendall

Hvordan virker Örtte Natural™ skinny Tea?

Du kan lett og raskt gjennomgå en effektiv slankekur med Örtte Natural™ skinny tea 28 Dager. Dette er en effektiv slanke te som varer i 28 dager. Örtte Natural™ skinny tea inneholder effektive ingredienser som er svært gunstig for vekttap. Örtte Natural™ skinny tea gir deg økt energi og stoffskifte slik at du kan gå raskt ned i vekt. Dette er også en slanke te som hemmer appetitten og søthungeren slik at du for økt fettforbrenning i løpet av en måned.

Alle ingrediensene i Örtte Natural™ skinny tea har blitt plukket i sommermånedene. Dette sikrer ingrediensene i Örtte Natural™ slanke te har en god konsentrasjon av næringsstoffer. Dette sikrer deg best resultat med Örtte Natural™ te. Ingrediensene i Örtte Natural™ skinny tea består av håndplukket te fra de beste plantasjene i verden. Blanding av ingrediensene, utvalget av dem, opprinnelsessted og mengde styrke har alt blitt tatt i betraktning. Örtte Natural™ skinny tea har dessuten blitt laget i samarbeid med ernæringseksperter. Alt dette har gjort at Örtte Natural™ skinny tea er den meste effektive slanke te på markedet.

balanse i kroppen

Örtte Natural™ slanke te er spesielt designet for å gi raskt vekttap. Kroppen får økt stoffskifter og mer energi. Slik at du kan trene mer med Örtte Natural™ te. En effektiv kombinasjon med unike ingredienser og mengde gjør at du får en slanke te med flere gode fordeler. Dette bidrar til en sunn balanse i kroppen.

kvinne

Både giftstoffer og avfallsstoffer blir fjernet når du drikker Örtte Natural™ skinny tea. Du får dermed et optimalt immunforsvar med slanke te fra Örtte Natural™. Huden har også godt av anti-age effektene i Örtte skinny tea. Huden blir både penere og renere når du drikker Örtte slanke te.

frukter

Drikk Örtte Natural™ skinny tea og tren regelmessig og ha et sunt kosthold, da vil du oppleve at du går raskt ned i vekt. Ettersom Örtte Natural™ skinny tea hemmer appetitten så unngår du lett overspising og småspising.

Hvordan drikkes Örtte Skinny Tea?

Det er enkelt å nyte fordelene til Örtte skinny tea. Bare sett en tepose i en kopp med kokende vann og la den trekke i fem minutter. Drikk teen om morgen og annen hver kveld. Det er viktig at du under slankekuren trener regelmessig og spiser sunt. Med Örtte Natural™ slanke te så vil du gå raskt ned i vekt, og mye enklere enn før.

Dagste:

Image of Goji Berries
Gojibær - Gojibær er kjent for sitt høye vitamininnhold, noe som gjør dem ideell for å øke immunforsvaret, samt forbedre energi og ytelse
Image of Green Tea
Grønn te - Grønn te er et populært superfood som vanligvis brukes til å øke stoffskiftet som igjen kan bidra med vekttap. Den er også rik på antioksidanter som kan beskytte kroppen mot skadelige frie radikaler.
Image of Lime Leaf
Limeblader - Limeblader er fullpakket med essensielle vitaminer, mineraler og antioksidanter, som har lenge vært brukt til å hjelpe med sunn fordøyelse
Image of Lotus Leaf
Lotusblader - Tradisjonelt brukt i kinesisk medisin, lotusblader er kjent for å forbedre fordøyelsesproblemer og hjelpe kroppen med å håndtere stress. Det sies også å være bra for å forbedre leverfunksjon og sunt vekttap
Image of Dandelion Leaf
Løvetannblader- Løvetann blader har flere gode fordeler. Den er rik på antioksidanter, vitaminer og helsefremmende egenskaper som kan forbedre metabolismen, rense blodet og ikke minst balansere blodsukker og glukosenivået
Image of Rhubarb Root
Bokhvete - Bokhvete er full av vitaminer, mineraler og antioksidanter, inkludert jern, selen og sink. Den kan også ha mange gunstige effekter på kolesterolnivået

Kveldste:

Image of Senna Leaf
Morbær - Morbær er rik på vitaminer og antioksidanter, noe som betyr at det kan bidra til å forbedre sirkulasjon, fordøyelsessykdommer og styrke immunforsvaret.
Image of Hawthorn Berry
Senna blader - Senna kan være ekstremt gunstig for kroppen. Den har effektiv og naturlig avføringsmiddel som ofte brukes til å rense tykktarmen og fordøyelsessystemet. Den er også nyttig for å fremme vekttap.
Image of Lotus Plant
Kanel - Kanel er kjent for å ha kraftige vanndrivende og anti-inflammatoriske egenskaper. Den kan også bidra til å regulere blodsukkernivået og fordøyelsen.
Image of Psyllium Husk Seed
Nyperose - Nyperose er en naturlig kilde til vitamin C og antioksidanter. Den har mange fordeler, blant annet kan den forbedre fordøyelsen ved å hjelpe med irritasjon i magen, forstoppelse og betennelse, samt kontrollere blodtrykk.
Image of Poria Cocos Stem Bark
Psyllium husk frø - Psyllium husk frø er hentet fra plante som finnes India, Bangladesh og Pakistan. De sies å bidra til å håndtere symptomene på forstoppelse, irritabel tarmsyndrom og diaré.
Image of Lime Leaf Extract
Limeblader ekstrakt - Limeblader er fullpakket med essensielle vitaminer, mineraler og antioksidanter som kan være spesielt nyttig for å forbedre fordøyelsen, noe som gjør dem til en viktig ingrediens i denne Skinny teen.

Alle ingrediensene i Örtte Natural™ skinny tea har blitt plukket i sommermånedene. Dette sikrer ingrediensene i Örtte Natural™ slanke te har en god konsentrasjon av næringsstoffer. Dette sikrer deg best resultat med Örtte Natural™ te.

Populær blandt kjendiser i Europa


Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 12 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Likte smaken ganske godt! Veldig bra te
 • * Fantastisk te!
 • * Naturlig te som fungerer for meg perfekt
 • * Ganske fornøyd
 • * Lækkert produkt og super service
 • * Hvis du er ute etter naturlig og effektiv slake te, så kan jeg anbefale denne - fungerte bra for meg
 • * Oppfriskende smak og fin pakning. Likte denne teen
 • * Så det i en blogg, og fikk lyst å prøve selv. Ble ikke skuffet
 • * ikke noe klager, fungerte bra!
 • * ikke noe klager, fungerte bra!
 • * Mitt favoritt te nå!
 • * Ganske oppfriskende smak, har troen på denne teen, har kun brukt i 5 dager, men føler at den virker.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev