Örtte Skinny Tea

Teposer | 28 Dagers Slanke Te Program
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Leter du etter noe i tillegg til din vektnedgang’s rutine? Oppdag Örtte Skinny Tea, en av de beste urte te blandingene som finnes og som kan hjelpe din vektnedgangs mål. Det å passe på kroppen din er ikke så kjedelig med våres Örtte Skinny Tea på morgenen. Det er både gøy og smakfullt.

 • 28-dagers vektnedgang’s program
 • Naturlig energi og motivasjon boost
 • Hjelper med å stabilisere din appetitt
 • Super te med god smak og aroma
 • Inneholder morgen & kveld teposer
 • Vegansk & vegetariansk-vennlig
 • Vegansk
 • Vegetariansk

Hva er Örtte Skinny Tea?

Formulert av en unik blanding av alle naturlige ingredienser, Örtte Skinny Tea 28-dagers program er en slankete som er designet for å gi deg et naturlig boost for å hjelpe deg med din vektnedgang. Teamet hos Örtte vet hvordan det å lage en enkelt og morsomt. Det er designet for å passe inn i din daglige rutine, Örtte Skinny Tea er en fantastisk og tilfredstillende måte å inkludere ernæring inn i din livsstil.

Hva er morning og kvelds te?

Denne te kombinasjonen kommer med en morgen og kvelds te som inneholder deres egen valgte ingredienser for å gi deg det beste på ulike tider i døgnet. På morgenen er teen designet for å hjelpe deg med å gi deg en kickstart og gi deg energi i din daglige rutine for å få ting gjort. Det kan også bli brukt som et sunt erstatning for din regelmessige morning og kaffe. På kvelden er teen designet for å bli med myk, som er nøyaktig utvalg av ingredienser og aromaer for å hjelpe kroppen din med å sove.

De viktigste ingrediensene:

Morgen Te
Kvelds Te
Image of Green Tea
Grønn Te - Grønn Te er ikke bare kjent for å inneholde koffein som er naturlig energirikt men det er også forskning som er rundt Grønn te katekiner og deres biologiske handlinger som deres forhold med metabolismen.
bilde av bokhvete og dets antioksidantegenskaper i te
Bokhvete - Akkuratt navnet, Bokhvete er egentlig ikke hvete men en pseudocereal. Dette er en glutenfri hvete og Bokhvete er kjent for å være veldig næringsrik. Det har til og med vært forskning rundt Bokhvete og dens antioksidantegenskaper.
Image of Goji Berries
Goji Bær - Disse ild røde og nydelige bærene inneholder en hel del av vitaminer og mineraler som er inkludert Vitamin A. B2, C, Jern og Selenium. Det er også sagt at det naturlige målet med fordøyelsen er at det inneholder vanlige gastrointestinale funksjoner.
Ryllikblad og rot som brukes til å hjelpe fordøyelsen og til og med sies å ha en avgiftende effekt
Yarrow Blad & Rot - Denne fantastiske planten har vært rundt å århundrer, og i Gresk Mytologi, Achilles brukte denne planten for å gjøre han frisk. I de moderne tidene, det er med bruk for å hjelpe din fordøyelse og som også har en detox effekt. Dette er en flott måte å kontrollere din vekt.
peppermynte som er kjent for å være beroligende og beroligende for sinnet og magen
Peppermynte - Mange mennesker drikker peppermynte te på kvelden, er på grunn av en god te for kropp, sjel og mage. Det kan også hjelpe deg med en god natts søvn som har også blitt bevist at reduserer sult den neste dag.
Image of Lotus Plant
Aloe Vera Blad - Mange mennesker bruker Aloe Vera for huden deres, men det kan også bli brukt som en nedkjølende effekt som er flott når det kommer til din fordøyelses funksjon. Dette betyr at du kan få mest mulig ut av vitaminer og støtte gjennom vektnedgang.
SKINNY MORNING TEA - Grønn Te 40%, Lotus Blad 20%,
Lime Blad 15%, Dandelion Blad 10%, Bokhvete 10%, Goji Bær 5%
SKINNY EVENING TEA - Yarrow Blad & Rot 30%, Peppermynte 10%,
Aloe Vera Blad 30%, Linfrø 5%, Plumme Ekstrakt 5%, Appelsin Peel 5%,
Sitron Blad 5%, Bålbær 5%, Fig Ekstrakt 5%

Hvordan bruke produktet

Hvordan man må forberede Örtte Skinny Teas, så tar man bare en te pose i en kopp og ta opp i nesten kokende vann. La ta posen være i koppen i rundt 5 minutter før du tar den ut. Vi anbefaler ikke at du har teposen i koppen for mer enn 5 minutter, dette er på grunn av at vi vil at du skal få den beste smaken av teen. Ikke vær redd for å bruke sitron eller andre smaker i teen, men helst ikke ta opp i noe som inneholder mye fett eller sukker. (Teen vil derfor ikke lenger være noe sunn!).

For å fullføre programmet, burde du drikke en kopp med te hver morgen og annenhver kveld. På denne måten vil de 28 teposene om morgenen og 14 teposer for kvelden vil forsikre deg en 28-dagers program. Örtte Skinny Tea er brukt med bare naturlige produkter, så derfor har den ingen kjente bivirkninger. Før du bruker dette produktet, anbefaler vi at du leser innholdsfortegnelsen om du har noen allergier imot noen av ingrediensene i teen. Denne teen er ikke anbefalt for gravide eller for de somer under 18 år.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(14)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK 5

95.56% basert på 18 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • I have just started taking my tea, so too early to see any results, but it taste good and my stomach function is better.

  SB Siri B trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Great product, excellent service, I recommend.

  MA Maria A trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Oppfriskende smak og fin pakning. Likte denne teen

  R Renate weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Så det i en blogg, og fikk lyst å prøve selv. Ble ikke skuffet

  M Mathilda weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • ikke noe klager, fungerte bra!

  M Mattias weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • ikke noe klager, fungerte bra!

  M Mattias weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Mitt favoritt te nå!

  A Astrid weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Lækkert produkt og super service

  R Rebecca weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Hvis du er ute etter naturlig og effektiv slake te, så kan jeg anbefale denne - fungerte bra for meg

  EH Elin H. 24 weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

Last1 2  Neste >
* Resultatene vil variere fra person til person