Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Örtte Natural™ Matcha te Grønn matcha te

Av Örtte

149.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Örtte Natural™ Matcha Tea er kvalitetssikret grønn te pulver og perfekt for deg som ønsker et energitilskudd som også detoxer kropp, sinn og hud. Matcha grønn te har et veldig høyt antioksidantinnhold, og med Örtte Natural™ Matcha Green Tea sin organiske, høykvalitetsformel er du sikret fullt helseutbytte fra hver kopp. Örtte Natural™ Matcha Green Tea kan også fungere som en boost for forbrenningssystemet – en ekstra fordel for deg som ønsker å gå ned noen kilo.

  • Kvalitetssikret
  • Inneholder 137 ganger mer antioksidanter enn vanlig grønn te!
  • Detoxer og renser kroppen
  • Gir deg mer energi
  • Reduserer stress
  • Kan øke forbrenningen
  • Inneholder 100% matcha grønn te pulver

For maksimal kvalitetssikring er Örtte Natural™ Matcha Tea laget av 100% naturlig japansk grønn te pulver. Mulighetene er endeløse med Örtte Natural™ Matcha Green Tea – prøv pulveret i alt fra latter til brownies!

Les Mer
Merke: Örtte

Hva er grønn te?

Grønn te er en superfood proppfull av antioksidanter. Grønn te regnes derfor som en av de sunneste drikkene i verden – og den har blitt drukket i India og Kina i mer enn 4000 år!

Grønn te er populær takket være den gode, milde smaken og de utallige helsefordelene. Blant annet kan grønn te med fordel bli drukket av de som ønsker å gå ned i vekt. Grønn te har nemlig en positiv effekt på forbrenningssystemet og kan hjelpe til med å rense kroppen.

Hva er matcha grønn te pulver?

Matcha te er pulverisert grønn te. I stedet for å drikke en teblad-infusjon, drikker du hele teblader i pulverform. Da får du også større helsefordeler – én kopp med Örtte Natural™ Matcha Tea inneholder like mange antioksidanter som ti kopper vanlig grønn te.

Tradisjonelt har matcha grønn te blitt brukt i japanske te-seremonier for å fremme harmoni og fred. I disse dager blir matcha brukt andre måter – i latter, smoothier eller kaker, for eksempel.

Hva er kvalitetssikret matcha?

Kjøper du kvalitetssikret matcha, som den du får i Örtte Natural™ Matcha Green Tea, kan du være sikker på at pulveret er egnet for all hverdagsbruk. Örtte Matcha Tea kan gjenkjennes som høykvalitets-te fordi pulveret har en kraftig grønnfarge og en søtlig, mild aroma.

Matcha som har blitt fremstilt fra ikke-organiske kilder kan inneholde bly, og vil dessuten ikke ha en like sterk grønnfarge og en bitrere smak.

Fordeler med Örtte Natural™ Green Tea

Örtte Matcha Tea kan tilby en hel rekke med utrolige helsefordeler. Når du drikker Örtte Natural™ Matcha Tea drikker du hele tebladet og kan derfor være forsikret om at du får i deg absolutt alle helsefordelene fra denne supermaten.

På grunn av sitt høye antioksidantinnhold, kan Örtte Natural™ Matcha Green Tea styrke immunsystemet samtidig som det holder deg sunn og sterk.

Örtte Natural™ Matcha Tea inneholder 137 ganger mer antioksidanter enn vanlig te og kan øke energinivået ditt så du kan konsentrere deg bedre og yte mer under treningsøkter.

Inneholder klorofyll for en effektiv detox av kroppen. Dette har også en beroligende effekt på kropp og sinn.

Hva kan jeg bruke Örtte Natural™ Matcha Tea til?

Det finnes bare én begrensning på hva du kan bruke Örtte Natural™ Matcha Tea til – din egen fantasi! Matcha kan nemlig lages som vanlig te, eller brukes i drikker, matlaging og baking.

Tradisjonell matcha grønn te - kombiner 1 – 2 teskjeer matchapulver med 250ml varmt (men ikke kokende) vann. For maksimalt utbytte, og en behagelig skummende konsistens, visp pulver og vann sammen med en bambusvisp.
Matcha muffins - tilsett en teskje matchapulver til muffinsdeigen og glasuren for en kjekk, grønn tvist på småkakene!
Matcha iste - bland 2 teskjeer matchapulver med vann og isbiter for en god, forfriskende sommerdrikk. Ønsker du ekstra smak, prøv å tilsett ingefær, lime eller honning.
Matcha makroner - tilsett 1 teskje matchapulver til makrondeigen og makronfyllet ditt for en vakker grønnfarge og en delikat smak.
Matcha smoothie - for en enkel og næringsrik matcha smoothie kombiner 120ml yoghurt, 2 spiseskjeer honning eller sukker, 120ml isbiter og 1 teskje matchpulver.
Matcha grønne cookies - tilsett en spiseskje matchapulver til cookie-deigen din for en fin grønnfarge og god smak.
Matcha iskrem - bland sammen 1 spiseskje matchapulver, 240ml helmelk, 480ml krem, 170ml hvitt sukker og 2 egg.
Matcha latte - tilsett én teskje matchapulver for en sunnere, men like velsmakende, variant av vanilje- eller karamellatten.

Trenger du forslag til andre oppskrifter som du kan bruke Matcha pulver til eller andre superfood pulver? Du kan finne oppskrifter her

Hvordan lager jeg tradisjonell matcha grønn te?

For å lage tradisjonell matcha-te bør du først anskaffe deg en bambusvisp og en te-bolle.

Steg 1 - bruk en siv og dryss 1 – 2 teskjeer matchapulver i en te-bolle.

Steg 2 - tilsett 80ml varmt (men ikke kokende) vann.

Steg 3 - visp grundig til teen er blandet og skummende.

Steg 4 - tilsett 160ml varmt vann og nyt rett fra bollen!

Er Örtte Natural™ Matcha Tea trygt å bruke?

Örtte Natural™ Matcha Tea inneholder 100% japansk grønn te pulver og er dermed et 100% naturlig produkt uten bivirkninger. Sjekk allikevel om du er allergisk.

Hvordan kjøper jeg Örtte Natural™ Matcha Tea?

Å bestille Örtte Natural™ Matcha Tea er enkelt, trygt og raskt. Bestiller du før klokken 16:00 kan du også benytte deg av vår neste-dags leveransetilbud. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt med vårt kundeserviceteam.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 3 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

  • * kjøpte denne sammen med skinny coffee, kjempe fin, og smaler så godt!
  • * forventet en mer "bli sunn smak", men dette er noe jeg kan bli vant til ! Kjempe god aroma
  • * elsker pakken og smaken!
* Resultatene vil variere fra person til person