Ortte Matcha Tea

100g Pulver

Örtte

149.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Örtte Natural™ Matcha Tea er kvalitetssikret grønn te pulver som er designet for å gi deg et energitilskudd og detoxe kropp, sinn og hud. Matcha grønn te har et veldig høyt antioksidantinnhold, og med Örtte Natural™ Matcha Green Tea sin organiske, høykvalitetsformel er du sikret fullt helseutbytte fra hver kopp.

  • Kvalitetssikret ingredienser
  • Inneholder 137 ganger mer antioksidanter enn vanlig grønn te!
  • Inneholder næringsrike ingredienser
  • Designet for å gi mer energi
  • Inneholder naturlig matcha grønn te pulver
  • Hver pakke inneholder 50g ren Matcha pulver
  • Kan også brukes til baking, i smoothie og mye mer

For maksimal kvalitetssikring er Örtte Natural™ Matcha Tea laget av 100% naturlig japansk grønn te pulver. Muligheter endeløse med Örtte Natural™ Matcha Green Tea – prøv pulveret i alt fra latte til brownies! Forslag til oppskrifter finner du under.

Les Mer
Type: pulver
Weight: 50gm

Hva er grønn te?

Grønn te er en superfood med proppfull av antioksidanter. Grønn te regnes derfor som en av de sunneste drikkene i verden – og den har blitt drukket i India og Kina i mer enn 4000 år!

Grønn te er populær takket være den gode, milde smaken og de utallige helsefordelene. Blant annet kan grønn te kjent for å drikke av de som ønsker å håndtere vekt bedre. Grønn te er kjent for å ha positiv effekt på å rense kroppen.

Hva er matcha grønn te pulver?

Matcha te er pulverisert grønn te. I stedet for å drikke en teblad-infusjon, drikker du hele teblader i pulverform. Da får du også større helsefordeler – én kopp med Örtte Natural™ Matcha Tea er kjent for å inneholde mer antioksidanter enn ti kopper vanlig grønn te.

Tradisjonelt har matcha grønn te blitt brukt i japanske te-seremonier for å fremme harmoni og fred. I disse dager blir matcha brukt andre måter – i latte, smoothier eller kaker, for eksempel.

Hva er kvalitetssikret matcha?

Kjøper du kvalitetssikret matcha, som den du får i Örtte Natural™ Matcha Green Tea, kan du være sikker på at pulveret er egnet for all hverdagsbruk. Örtte Matcha Tea kan gjenkjennes som høykvalitets-te fordi pulveret har en kraftig grønnfarge og en søtlig, mild aroma.

Matcha som har blitt fremstilt fra ikke-organiske kilder kan inneholde bly, og vil dessuten ikke ha en like sterk grønnfarge og en bitrere smak.

Hva kan jeg bruke Örtte Natural™ Matcha Tea til?

Det finnes bare én begrensning på hva du kan bruke Örtte Natural™ Matcha Tea til – din egen fantasi! Matcha kan nemlig lages som vanlig te, eller brukes i drikker, matlaging og baking.

Tradisjonell matcha grønn te - kombiner 1 – 2 teskjeer matchapulver med 250ml varmt (men ikke kokende) vann. For maksimalt utbytte, og en behagelig skummende konsistens, visp pulver og vann sammen med en bambusvisp.
Matcha muffins - tilsett en teskje matchapulver til muffinsdeigen og glasuren for en kjekk, grønn tvist på småkakene!
Matcha iste - bland 2 teskjeer matchapulver med vann og isbiter for en god, forfriskende sommerdrikk. Ønsker du ekstra smak, prøv å tilsett ingefær, lime eller honning.
Matcha makroner - tilsett 1 teskje matchapulver til makrondeigen og makronfyllet ditt for en vakker grønnfarge og en delikat smak.
Matcha smoothie - for en enkel og næringsrik matcha smoothie kombiner 120ml yoghurt, 2 spiseskjeer honning eller sukker, 120ml isbiter og 1 teskje matchpulver.
Matcha grønne cookies - tilsett en spiseskje matchapulver til cookie-deigen din for en fin grønnfarge og god smak.
Matcha iskrem - bland sammen 1 spiseskje matchapulver, 240ml helmelk, 480ml krem, 170ml hvitt sukker og 2 egg.
Matcha latte - tilsett én teskje matchapulver for en sunnere, men like velsmakende, variant av vanilje- eller karamellatten.

Trenger du forslag til andre oppskrifter som du kan bruke Matcha pulver til eller andre superfood pulver? Du kan finne oppskrifter her

Hvordan lager jeg tradisjonell matcha grønn te?

For å lage tradisjonell matcha-te bør du først anskaffe deg en bambusvisp og en te-bolle.

Steg 1 - bruk en siv og dryss 1 – 2 teskjeer matchapulver i en te-bolle.

Steg 2 - tilsett 80ml varmt (men ikke kokende) vann.

Steg 3 - visp grundig til teen er blandet og skummende.

Steg 4 - tilsett 160ml varmt vann og nyt rett fra bollen!

Er Örtte Natural™ Matcha Tea trygt å bruke?

Örtte Natural™ Matcha Tea inneholder 100% japansk grønn te pulver og er dermed et naturlig produkt uten kjente bivirkninger. Sjekk allikevel om du er allergisk.