Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Organic Moringa Pulver 200g Vitamintilskudd for Sunnere Kropp

Av Diet-Food

149.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Organic Moringa Supermix er et økologisk moringatilskudd for de som lider av tretthet forårsaket av f.eks. mangel på vitamin D eller av jernmangel. Den kan også gi lindring til den som opplever mye stress. De mange ingrediensene og medfølgende helsefordeler i Organic Moringa Supermix renser kroppen, gir økt vitalitet og gir i tillegg mer energi og bedre ytelse i hverdagen.

 • Organic Moringa Supermix er et organisk kosttilskudd
 • Moringa pulver er effektivt mot mangel på vitamin B og C
 • Organic Moringa Supermix er et av markedets beste vitamintilskudd
 • Inneholder 100% moringa pulver
 • For deg som opplever tretthet, ømme muskler, sprukne lepper, hår, negler og hud
 • Vitamin boost med 46 ulike antioksidanter og 90 ulike næringsstoffer
 • Organic Moringa Supermix har 25x mer jern enn spinat
 • Moringa pulver inneholder 17x mer kalsium enn melk
 • 15 x mer kalium enn bananer
 • 10 x mer vitamin A enn gulerøtter
 • 7 x mer vitamin C enn appelsiner
 • 6 x mer antioksidanter enn gojibær
 • 4 x mer protein enn i egg
 • Gir sterkere hår, hud og negler
 • Organic Moringa Supermix styrker immunforsvaret og gir økt velvære

Organic Moringa Supermix moringa pulver kommer opprinnelig fra et tre som heter mirakeltreet. Navnet kommer av treets unike innhold av sunne næringsstoffer. Organic Moringa Supermix moringa pulver inneholder mer enn 90 ulike næringsstoffer. Du får en vitamin boost med markedets beste vitamintilskudd som har et høyt nivå av vitamin B og en rekke andre gunstige næringsstoffer.

Les Mer

Hva lages Organic Moringa Supermix av?

Dette næringsrike produktet lages av tørkede blader fra den grønne planten Moringa Oleifera. Den både vokser vilt og kultiveres i ulike verdensdeler, og trives i områder med mye sol. Den kan også vokse uten irrigasjon, og har av denne grunn vært brukt i områder utsatt for tørkeperioder og sultkatastrofer til å bekjempe hungersnød og mangelsykdommer. Ulike deler av planten har også lenge vært brukt i matlaging både i India, Thailand og Filippinene, men det er den mest næringsfulle delen, nemlig bladene, som brukes i Moringa Supermix.

Hva er Organic Moringa Supermix?

Organic Moringa Supermix er altså laget fra tørkede moringablader og er perfekt for de som lider av blant annet mangel på D-vitamin, og jern. Moringa pulver inneholder masse vitaminer og mineraler som gir økt energi, styrker immunforsvaret og lindrer tretthet. I tillegg rengjør Organic Moringa Supermix moringa pulver kroppen for frie radikaler. Organic Moringa Supermix kalles for et av markedets beste vitamin B tilskudd og kan hemme aldringstegn og gi huden en ekstra glød.

Organic Moringa Supermix moringa pulver er sprengfylt med sunne næringsstoffer og er et supereffektivt b-vitamintilskudd. Organic Moringa Supermix består av ekstrakt fra Moringa oleifera-treet som blir omgjort til pulver for å øke holdbarheten. Ferske Moringablader har en dyp grønn farge og en nøtteaktig smak. Moringa pulver blir fremstilt ved å tørke bladene ved lav temperatur slik at Organic Moringa Supermix får en fin pulveraktig konsistens. Pulveret blir deretter siktet og renset for få bort klumper og ujevnheter. Det som er utrolig med Organic Moringa Supermix moringa pulver er at den holder seg fersk i flere måneder. Dermed får du en effektiv vitaminboost som har et ekstremt høyt innhold av vitaminer, mineraler, antioksidanter, klorofyll og aminosyrer.

Har du Vitamin D-mangel?

Organic Moringa Supermix har utrolig gode helsegevinster. Dette unike moringapulveret inneholder masse sunne næringsstoffer, inkludert 20 typer aminosyrer, 46 antioksidanter, 36 anti-inflammatoriske stoffer og 90 andre næringsstoffer. Tilskuddet Organic Moringa Supermix er også en fantastisk kilde til jern, kalsium, vitamin A, B, B2, B3, B6, C, E og dessuten makromineraler, sporstoffer og fytonæringsstoffer. Moringa pulver er også en god kilde til protein og kostfiber. Med alle disse ingrediensene kan du bli kvitt tretthet som er forårsaket av mangel på D-vitamin.

Hva er fordelene med Organic Moringa Supermix?

Organic Moringa Supermix moringa pulver har mange fordeler:

 • Kan senke og stabilisere kolesterolet
 • Kan hjelpe til å regulere blodtrykket
 • Detoxer og renser kroppen
 • Styrker immunforsvaret
 • Bidrar til sunnere og mer glødende hud
 • Kan gjøre håret sterkere
 • Organic Moringa Supermix gir økt keratin som er bra for hår, hud og negler
 • Bekjemper tretthet forårsaket av D-vitaminmangel

Selv med maks dosering på opptil 4 teskjeer om dagen så vil Organic Moringa Supermix moringa pulver vare i omtrent 4 måneder. Du kan blande moringa pulver i smoothies, juice eller vanlig vann for få et ekstra kraftig vitamin boost. Prøv også moringa pulver i salaten eller suppen. Det er lett å ta moringa pulver som er kjent for å være det beste B-vitamintilskuddet på markedet. Du får i deg masse gunstige næringsstoffer og kan motvirke tretthet forårsaket av D-vitaminmangel!

Perfekt for den som vil yte maksimalt

Den unike sammensetningen av næringsstoffer som Moringa byr på gjør den til et formidabelt naturlig kosttilskudd, og den passer både for den som trener mye, eller den som har en ellers krevende dag med mye stress og en stor arbeidsmengde. I tillegg til aminosyrer og antioksidanter, inneholder dette kosttilskuddet et bredt utvalg av vitaminer og viktige mineraler som kalsium, jern, magnesium, fosfor og sink. Kosttilskudd skal aldri erstatte et godt kosthold, men skal heller være et tilskudd til et balansert og sunt kosthold.

5 GRUNNER TIL Å ELSKE MORINGA

RIKT PÅ PROTIN

RIKT PÅ PROTIN – Moringa inneholder mer enn 27% protein, 8 viktige aminosyrer, 25 vitaminer og mineraler. Den har et proteininnhold som er høyere enn kjøtt. Dette gjør tilskuddet perfekt for både veganere og vegetarianere og de som vil tilføre kroppen mer protein.

smoothies

GIR ØKT ENERGI – På grunn av det høye innholdet av bl.a. vitamin D så er Moringa kjent for gi kroppen økt energi. Tips: tilsett Moringa i smoothie, juice eller vann så får du mer energi enn fra en sterk kopp espresso.

frisk

STYRKER HJERTET – Forskning har vist at Moringaplanten, inkludert bladene, røttene, frøene, barken, frukten, blomstene og bærene støtter hjerte – og karsystemet. Planten er også anti-inflammatorisk og styrker immunforsvaret og hele kroppen.

appelsin

RIK KILDE TIL JERN OG PROTEIN – M Moringa har et av de mest næringsrike bladene i verden. Bladene har fire ganger flere antioksidanter enn spinat og gulrøtter og syv ganger mer C-vitamin enn appelsiner. De inneholder dessuten mye jern og mange viktige aminosyrer.

Moringa pulver

REDUSER RISIKOEN FOR INFLAMMASJON –Moringa har blitt brukt i flere hundre år til å styrke kroppen og forhindre inflammasjoner. Planten inneholder høye nivåer av næringsstoffer som er kjent for å redusere og minimere inflammasjoner samt styrke immunforsvaret.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (90.91% basert på 11 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Siden den inneholder masse økologisk inkludert anti-inflammatoriske ingredienser bestemte jeg meg for å begynne med det. Rensende og god produkt!
 • * Flott farge! Perfekt til smoothies:)
 • * Jeg liker denne veldig godt.. God kvalitet. Mye for pengene. Den har også hjulpet meg med sukker sugen for en eller annen grunn. Alt i alt kan jeg ikke klage !
 • * Fantastisk natur produkt. Virkelig en superfood. Føler meg mer energisk og klar for dagen.
 • * Blander denne med banan og kiwi hver morgen rett etter en tidlig treningsøkt. Passer perfekt og er kjempe mettende samtidig som jeg føler meg slank og god. Det naturlige ingrediensene har gjort under for huden min også har jeg merket. Takk!
 • * Blander denne med banan og kiwi hver morgen rett etter en tidlig treningsøkt. Passer perfekt og er kjempe mettende samtidig som jeg føler meg slank og god. Det naturlige ingrediensene har gjort under for huden min også har jeg merket. Takk!
 • * Jeg har sett forskjellen på huden min siden jeg har drukket denne. samtidig har jeg mer energi også. Har kjøpt mer! Dette blir mitt "daglige brød"
 • * Er ikke like trøtt som jeg var et par uker siden. De hektiske dagene tar ikke draget på meg lenger.
 • * Føler meg fin og lettet!
 • * Jeg har fått mer overskudd i energi siden jeg har drukket denne. Tenkte jeg skulle prøve noe nytt og litt mer økoligisk en Evergood kaffe hver morgen. Glad jeg byttet over. SKÅL!
 • * Anbefales!
* Resultatene vil variere fra person til person