Organic Coconut Oil

Økologisk kaldpresset ekstra virgin kokosolje
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Organic Coconut Oil fra Diet Food er en helt økologisk kokosolje. Kokosolje har blitt et populært tillegg i menneskers hushold, siden økologisk kokosolje kan brukes til mange forskjellige ting, alt fra baking og steking til et essensielt tillegg på bade som kroppskrem og hår olje. Organic Coconut Oil inneholder sunne fettsyrer og gir en flott smak til maten og kan brukes som et alternativ til smør og olje i matlaging.

 • Sunneste formen for kokosolje - Kaldpresset (Uraffinert)
 • Sunt alternativ til smør, olje og annet fett
 • Er bra for hjerte, vekttap, immunsystem, metabolisme,
 • Bredt spekter av bruk, alt fra baking til skjønnhet
 • Inneholder sunne fettsyrer som kroppen kan brenne
 • Hjelper med å regulere blodsukker og kolesterolnivået
 • Økologisk kokosolje som er extra virgin
 • Har antibakterielle egenskaper og motvirker sopp infeksjoner
 • 100% Naturlig Organic Coconut Oil

Organic Coconut Oil har endeløse bruksområder og dens kaldpressede form gir den høy kvalitet. Diet Food sin økologiske kokosolje har ikke blitt kjemisk modifisert, inneholder ingen genmodifiserte organismer og er uraffinert. Helt trygg og naturlig til å spise og brukes på kroppen. Kjøp din Organic Coconut Oil i dag og nyt forskjellen i hverdagen!

 • Vegansk
 • Organisk
 • Vegetariansk

Hva er Organic Coconut Oil?

Økologisk kokosolje blir laget av innmaten til modne og ferske kokoser, som er den hvite indre delen. Under kaldpressing så brukes det ingen varme, derfor beholder Organic Coconut Oil alle sine naturlige næringsstoffer som er av høy kvalitet. Under kaldpressing så får man ut mindre mengder kokosolje, men det man får er mye sunnere enn dersom det var varmpresset.

Organic Coconut Oil inneholder mange sunne fettsyrer, blant annet laurinsyre, caprinsyre og akrylsyre. Disse syrene har vist at de blir gjort om til energi i kroppen og lagres ikke som fett. Før i tiden så ble disse syrene sett på som noe som gjør at du legger på deg, men med ny forskning og teknologi så har det vist det komplett motsatte. I dag brukes kokosolje i alle slags matretter og skjønnhetsprodukter, og har blitt anerkjent for den gode egenskaper.

Hvorfor er Extra Virgin Coconut Oil bedre enn raffinert kokosolje?

Når kokosolje har blitt raffinert, så betyr det at den har undergått en prosess hvor kokosnøtten har blitt tørket, senere går den gjennom bleking og luktfjerning. Slik behandling er nødvendig på grunn av uhygieniske forhold der bønder ofte lagrer kokosnøttene før de sendes til en fabrikk langt borte til behandling. Detter er en mer kunstig prosess og ekstra stoffer legges også til for at kokosoljen skal få kunstig smak og lengre holdbarhet.

Uraffinert kokosolje er laget på en ren og naturlig måte som gjør at kokosoljen bevarer sine naturlige høykvalitets ingredienser og friske lukt. Dette gjør også at den har alle helsefordelene enn det en raffinert kokosolje har. Skal du bruke kokosolje så gå alltid for kaldpresset og økologisk sånn som Organic Coconut Oil, da vet du at det er ekte vare.

Hva er helsefordelene med Organic Coconut Oil?

Naturlig Energi Kilde – økologisk kokosolje inneholder sunne fettsyrer som kroppen lagrer som energi og kan brenne dem raskt når de trengs.

Støtter Immunsystemet – kokosolje sin antibakterielle og sopp motvirkende egenskaper er flott for å booste immunsystemet og hjelpe med å beskytte kroppen mot skadelige bakterier og viruser.

Øker Metabolismen – kaldpresset kokosolje kan hjelpe kroppen med å aktivere skjoldbruskkjertel slik at metabolismen økes. Ved å øke metabolismen så kan du øke fettforbrenningen og forbedre vekttapet.

Brenne Kalorier – sunne fettsyrer består av kortere kjeder og gjør det lettere for kroppen og brenne. Kokosolje hjelper kroppen med å brenne flere kalorier enn det den vanligvis gjør.

Hva kan man bruke Organic Coconut Oil til?

Kokosolje er en av de mest brukte oljene, kan brukes som skjønnhetsprodukt som du kan ha på badet eller som matlagings hemmelighet på kjøkkenet. Under finner du flere ideer som kan brukes.

Baking- Kokosolje er en flott måte å bruke sunt fett til bakstverk alt fra brownies til søte kaker, glem smøret og bytt det ut med kokosolje. Spis med god samvittighet.
Steking- Kokosolje er ikke sånn som andre oljer, den brytes ikke ned på samme måte når den varmes opp på høye temperaturer. Bruk det neste gang du skal steke noe og se forskjellen.
Tannbleking– Coconut Oil Pulling er også noe kokosolje er kjent for som hjelper med munnhygiene og gir hvitere tenner over tiden, samt sunnere tenner og slutt på dårlig ånde.
Hårkur– Organic Coconut Oil er også på mange måter bra for håret og har en dyptvirkende effekt på tørt hår og flisete tupper. Det gir håret næring, fuktighet og glans
Kaffe Smaker– Legg til en ekstra spiseskje kokosolje til morgenkaffen for å få ekstra energi og en fin og kremete smak.
Sminkefjerner– Istedenfor å bruke kjemiske olje mikser for å fjerne sminke, så er kokosolje et flott alternativ til å skånsomt fjerne sminke.
Akne Behandling– Siden kokosolje har antibakterielle egenskaper, så kan den beskytte huden mot bakterier som utvikler akne og kviser. (Burde ikke bruke på fet og oljete hud, fordi den kan bidra til å tette porene)
Anti-Ageing- Ved å på påføre kokosolje på rynker og fine linjer i ansiktet så kan man gi huden fuktighet, elastisitet og næring den trenger for å gjenoppbygges og holde seg ung lenger.
Leppepomade– Kokosolje er en flott og naturlig måte å holde leppene smidig og friske på. Den kan også beskytte mot solskader og virker som en naturlig solfaktor i lavere temperaturer.
Skopusser– Du kan gni inn litt kokosolje på sko som er laget av lær med en fiberklut, slik at læret holder seg smidig, ikke sprekker og holder glansen.

100% Naturlig Extra Virgin Organic Coconut Oil

Siden Organic Coconut Oil er kaldpresset (uraffinert) og har ikke blitt utsatt for høye temperaturer, konserveringsmidler eller smaksstoffer, så betyr det at produktet har beholdt sin naturlige smak og farge sammen med alle næringsstoffene som er bra for kroppen. Den har ingen tilleggs ingredienser og ingen bivirkninger, kokosoljen kommer i en glassbeholder med et metall lokk for best mulig kvalitet. Dersom du har allergier som kan komme av Organic Coconut Oil, så burde du ikke bruke produktet. Dersom du er usikker på om du kan bruke produktet, så ta kontakt med din nærmeste fastlege.

Hvordan bestille Organic Coconut Oil?

Du kan kjøpe Organic Coconut Oil hos oss i WeightWorld.no. Se blant våre populære tilskudd og produkter for økt helse og velvære. Trykk på «kjøp» og så legges produktet i handlevognen. Når du er klar kan du gå til utsjekking og betale for varen. Hvis du lurer på noe eller har spørsmål så er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundetjeneste. Den er tilgjengelig på hverdager mellom 10-19 via enten e-post, telefon eller live-chat. Dersom du bestiller før 16:00 (Man-Tors), så sendes pakken samme dag slik at du kan få den raskest mulig.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(15)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK 5

97.65% basert på 17 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Kokos olje er min favoritt og jeg har brukt kokos olje i flere år. Liker at dette produktet var billig og at det ble levert raskt!

  I Ina weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Elsker kokos tilskudd og spesielt denne oljen!

  H Halvår weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Bra produkt!

  M Mikkel weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Godt og organisk produkt! Litt treg leverings tid men ellers er jeg veldig fornøyd

  L Lina weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Digger at det ikke er noen tilsettningsstoffer, i tillegg som det er perfekt til mat og velvære!

  F Frida weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Produktet varer lenge noe jeg er veldig glad for!!

  N Niklas weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Elsker produktet! Det kan brukes til så mangt, som matlaging og for kroppen!

  P Peterrr weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Du får mye produkt for pengene! Veldig fornøyd!

  H Hanne weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Kult produkt! Funker super bra til masse og god matlaging.

  L Lise weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

Last1 2  Neste >
* Resultatene vil variere fra person til person