Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Organic Coconut Mel 450g Mel | Økologisk kokosmel

Diet-Food

129.00Kr

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Organic Coconut Flour er et økologisk kokosmel som har et høyt innhold på kokosfiber. Kokosmel blir laget av innmaten til en kokosnøtt, som tørkes og males til pulver. Dette melet regnes som mye sunnere enn vanlig mel, fordi det inneholder 15 ganger mer fiber, halvparten så mange kalorier og dobbelt så mye protein.

 • Økologisk kokosmel er et sunt alternativ til vanlig mel
 • Fri for hvete og gluten
 • Høyt innhold av kokosfibermel
 • Bra kilde til naturlig protein
 • Lav på karbohydrater og kalorier
 • Perfekt for baking

Organic Coconut Flour er et flott produkt for dem som ser et alternativ mel, som er på jakt etter noe som er sunnere og glutenfri. Kokosfibermel har en god og søt kokosnøtt smak og er lav på karbohydrater. Økologisk kokosmel er perfekt for baking og kan bli brukt til hva enn du ønsker - slipp fantasien fri!

Les Mer

Hva er Økologisk Kokosmel?

Organic Coconut Flour er et helt naturlig og glutenfritt alternativ til vanlig hvitt mel som er tappet for alle næringsstoffer. Økologisk kokosmel blir laget med den hvite innmaten som er igjen etter at kokosoljen har blitt utvunnet først, deretter blir restene tørket og malt til fint kokosmel. I økologisk kokosmel så legges det ikke til ekstra ingredienser, det er derfor kokosmel er sett på som et sunnere alternativ til vanlig mel. Fordi økologisk kokosmel lages ut av innmaten til en kokosnøtt, så vil den naturlig beholde den søte og deilige smaken. Dette gjør den perfekt til baking og en av de mest populære alternativene som glutenfri mel!

Hva er fordelen ved å bruke Organic Coconut Flour?

Økologisk kokosmel har mange fordeler, men en av hovedfordelene er at koksmel er glutenfritt og kan brukes i en glutenfri diett. Organic Coconut Flour regnes som et sunnere alternativ til vanlig mel og har et høyt innhold på kokosfiber. Kokosfibermel hjelper kroppen med å opprettholde fordøyelsessystemet og holder det i gang. Økologisk kokosmel er kjent for sitt høye innhold av vegan protein, og inneholder dobbelt så mye protein som vanlig mel. Dette naturlige proteinet er flott for mennesker som trener eller driver med mange aktiviteter i løpet av dagen fordi det hjelper med å bygge muskler og reparere dem.

Hva kan jeg lage med Organic Coconut Flour?

Organic Coconut Flour er helt glutenfritt og kan brukes i pannekaker, kaker og brød. Her er noen ideer til andre ting som kan lages med koksmel:

Tips til bruk av Organic Coconut Mel

Siden økologisk kokosmel er høy på fiber, så kan det gjøre at det er tyngre enn annet mel. Dette betyr at den ofte trenger mye større mengder vann under bakeprosessen, en god løsning er å bruke en mindre mengde kokosmel i oppskriften. Det finnes mange oppskrifter som har en spesifikk mengde kokosmel som må brukes, disse oppskriftene har tatt dette med i betraktning.

Når du baker selv kan du bytte ut 25% av det vanlige melet med kokosmel for i minimalisere forskjellen av det ferdige produkte. Hvis du bruker 100% økologisk kokosmel så kan du forvente at slutproduktet blir annerledes enn det du kanskje tenke deg, men mange synes dette er bra “annerledes.

Naturlig glutenfritt alternativ

Det er mange produkter der ute som er tilgjengelig og mange av dem er glutenfri. Sånn som mandelmel, bokhvete og kikertmel. Men takket være kokosnøtten sin deilige og søte smak, samt fordelene som kommer med dens høye innhold på kokosfiber og protein, så blir den ofte valgt som en stor favoritt. Organic Coconut Flour er laget av 100% tørket og malt kokosnøtt-innmat og er helt trygg i bruk. Den inneholder ingen kjemiske stoffer, smaksforsterkere, fargestoffer eller konserveringsmidler. Likevel er det anbefalt å forsikre seg at man ikke er allergisk mot kokosmel før man tar det i bruk.

Hvordan kjøper du Organic Coconut Flour?

Du kan kjøpe Organic Coconut Flour hos oss i WeightWorld.no. Se blant våre populære tilskudd og produkter for økt helse og velvære. Trykk på «kjøp» og så legges produktet i handlevognen. Når du er klar kan du gå til utsjekking og betale for varen. Hvis du lurer på noe eller har spørsmål så er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundetjeneste. Dersom du bestiller før 16:00 (Man-Tors), så sendes pakken samme dag slik at du kan få den raskest mulig.


Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 8 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Har laget banan brød med koksmel! Wow for en smak!!
 • * kokosmel er flott i pannekaker med lønne syrup :DD
 • * Elsker å bake med kokos mel, tar tid å skjønne hvor mye man skal bruke, men ikke gi opp ! haha er verdt det til slutt
 • * Flott til baking :DD
 • * Kjempefin å bruke, elsker kokos :D
 • * man går glipp av noe i livet dersom man aldri har prøvd sjokolade muffins med kokos, banan og karamel innvending.
 • * Jeg laget en kokos kake en gang med en liten mengde koksmel, kokos olje og koks sukker, sier bare wow, så utrolig fin smak! Må prøves
 • * Bruker dette i nesten alt, gir det lille ekstra som trengs av smak !
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev