Om Oss

Om Oss

Våre Verdier

Autentisitet

er det viktigste for oss


Respekt

er det vi verdsetter


Diskresjon

er det vi tilbyr


Fortreffelighet

er det vi strever for


Teamwork

er det vi tror på


Dedikasjon

er det som driver oss


Våre Produkter

Vi har alt i fra kosttilskudd til enheter og utstyr som kan bidra til å få kroppen i god form og holde seg sunn og frisk. Vi er bevisst på at det finnes en rekke produkter på markedet som lover en rekke effekter. Vi i WeighWorld er veldig selektiv på hva vi selger, det er fordi produktene er laget med de beste naturlige råvarer, er effektiv og som vi igjen kan tilby til deg til en pris som representerer utmerket verdi.

Vi har også samarbeid med produsenter som GMP sertifisert, og kan tilby beste utvalg av produkter. Med så mange forskjellige produkter på markedet, er det vanskelig for forbrukerne å velge hvilken de skal kjøpe. Vår oppfatning er at hvis du tar deg tid til å sørge for at et produkt er av høyeste kvalitet og ser at det vi har er bedre enn hva som er der ute, vil kundene kjøpe fra deg.

Vår Standard

I hjertet av alt vi gjør , står vi ved å sikre våre produktstandarer forsetter å være topp. Vi utvikler oss og sørger for at våre standarder er høye. Nedenfor er bare noen av kontrollene vi gjøre når vi vurderer hvilken produkter vi selger.

  • Omfattende produktkunnskap og effektiv for din helse og velvære.
  • Kun velger produkter som inneholder all produktinformasjon og ingredienser, inkludert tredje parts testing grupper.
  • Bare arbeider med merker som følger GMP retningslinjer og fremme de som er sertifisert.
  • Oppsøk matvarer som er økologisk, naturlig og fri for kunstige konserveringsmidler, farger, søtstoffer, hydrogenert fett, bindemidler og fyllstoffer.
  • Hudpleieprodukter som er paraben, sulfat og toksin fri.
  • Vi er stolte støttere av den ikke- GMO bekreftet Project.
  • Produkt merker som antas å være registrert i rettferdig handelprogrammer for å bidra til å utvikle bedre handelsbetingelser i utviklingsland ved å fremme bærekraft.
  • Støtter en grønnere planet gjennom bærekraftige, resirkulerbare og miljøvennlige produkter.
  • Fremme produkter som ikke er testet på dyr.
  • Ikke diskriminerende og støtter alle typer dietter om det er vegetarisk, vegan , glutenfri, eller rå.

Vår Team

Med kontorer i England, India , Australia og New Zealand, har vi over 300 ansatte for å gjøre WeightWorld bedre. Lidenskap, intelligent og en fanatisk tilnærming til våre kunder og våre merkevarer er hva vi har på hver og en av våre kontorer, og på alle nivåer og posisjoner.

Vår Kunde

Vi har mange fornøyde kunder som kommer til oss for tips og hjelp med å komme i form. Vi tar gjerne imot ideer om hvordan vi kan forbedre vår service og ta gjerne kontakt med oss om dine forslag

DU HAR SETT OSS RUNDT

VI JOBBER MED NOE AV DE POPULÆRE MERKENE

Har du flere spørsmål?

Ofte stilte spørsmål

FAQs

Kontakt oss her

Kontakt oss

Voksende firma

Etablert i 2005, er WeightWorld et merke som fokuserer på helse og vitalitet, med hovedfokus på vekttap og fitness. Vi er internasjonal netthandel med lager i England, vi gir opptil 25% rabatter på multipakker slik at du sparer penger i langsikt. Vårt primærmarked er Europa og har tilbud på tvers av de fleste store europeiske land. Våre produkter er unik utvalgt og hentet fra hele verden.