Oligo.DX

150ml Gele | Gelé mot cellulitter

DS Laboratories

349.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Dette er en unik formel som er blitt utviklet etter 5 år med forskning av DS Laboratories. Oligo.DX er en rask absorberende gele som inneholder næringsrike ingredienser.

  • Inneholder 150 ml næringsrik gele
  • Enkel å påføre og hurtig absorberende
  • Gelen er frisk og superkonsentrert
  • Påføres kun 1 ganger om dagen

Er du en av de som er plaget av cellulitter? Cellulitter kan være irriterende, men nå trenger du ikke å være bekymret over det lenger.

Les Mer
Størrelse: 150 ml.
Type: Krem

Hva er cellulitter?

Cellulitt er en tilstand hvor huden har et ruglete og klumpete utseende. Det påvirker vanligvis rumpen og lårene, men det kan også forekomme andre områder i kroppen. Cellulitter kan oppstå hos både menn og kvinner, men det er mest tilfelle hos kvinner. Over 80% av kvinner opplever cellulitt på et tidspunkt i livet.

Hvorfor er Oligo.DX unik?

Oligo.DX har blitt utviklet etter 5 års med forskning av DS Laboratories. DS Laboratories produkter bruker Nanosomer innkapsling av aktive ingredienser. Nanosomer er den mest avanserte teknologien som er designet for transport av stoffer dypt inn i huden

Oligo.DX kommer i en 150 ml tube i gele form. Nanosomer teknologien er spesielt designet for å sørger for at gelen trenger dypt ned i huden.

Påfør Oligo.DX gelen på ønsket område en gang om dagen, helst etter dusj eller bad. Det er anbefalt å bruke Oligo.DX gelen i minst 60 dager

Hvordan bestiller jeg Oligo.DX?

Det er enkelt å bestille Oligo.DX fra oss. Bare trykk på «Legg i handlekurven» på produktsiden og gå videre til kassen når du er klar for å betale. Vi har en enkel og trygg betalingsløsninger og leveringsmåter. Du kan også bestille over telefon eller via chat.