Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Oligo.DX | Krem mot cellulitter

Av DS Laboratories

349.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Oligo.DX er en farmasøytisk gradert krem som kan reduserer forekomsten av cellulitter. Huden vil føles mykere og glattere med Oligo cellulitt krem. Kremen anbefales av klinikere verden over, og kan hjelpe deg å bli kvitt cellulitter. Oligo DX Cellulite reducing gel kan hjelper deg å behandle cellulitter hjemme på en trygg og praktisk måte.

  • Kan reduserer forekomsten av cellulitter
  • Etterlater huden myk og glatt
  • Bidrar med å fjerne giftstoffer i kroppen som skader huden
  • Enkel å påføre og hurtig absorberende
  • Ikke-invasiv måte å behandle cellulitter på
  • Anbefalt av flere klinikker
  • Få gratis Infusjon flaske og Slim Fizz for bestilling over kr. 999,-

Hvis du leter etter noe som kan behandle cellulitter uten måtte gjennomgå smertefull, invasiv eller dyre prosedyrer, da er Oligo.DX den perfekte løsningen for deg! Oligo. DX cellulitt krem har blitt testet og har hjulpet mennesket fra hele verden til å behandle cellulitter i sitt eget hjem. Nå kan også du få samme hjelp!

Les Mer
Størrelse: 150 ml.

Hva er Oligo.DX?

cellulitt behandling

Oligo.DX er en cellulitt krem med en innovativ teknologi. Oligo DX Cellulite reducing gel er et resultat av 5 års forskning i DS Laboratories og resultatet er en banebrytende krem mot cellulitter. Oligo cellulitt krem har små nanosomer som hjelper huden å holde seg ung. Slik at du får mykere og glattere hud. Nansomene i Oligo DX Cellulite reducing gel går dypt inn i huden og frigjøre gunstige ingredienser. Nansomene er 200 ganger mindre enn et menneskecelle, slik at nansomene kan lett komme inn i fettlaget under huden og reparere.

Oligo DX Cellulite reducing gel hjelper deg å bli kvitt væske og avfallsstoffer som sitter fast i lymfesystemet. Dette vil hjelpe deg å bli kvitt cellulitter. Mange har opplevd svært gode resultater etter bare 4 uker*.

Hvordan virker Oligo DX?

Mange cellulitt kremer virker kun på hudoverflaten og blir ikke tilstrekkelig absorbert. Oligo DX Cellulite reducing gel derimot bruker innovativ nanosom teknologi som sørger for at ingrediensene går dypt ned i huden. Ingrediensene blir deretter langsomt frigjort for å stimulere cellefornyelse. De aktive ingrediensene virker i hele 15 timer for gi deg glattere og mykere hud uten cellulitter.

Når de aktive ingrediensene blir absorbert så blir kapillærene utvidet. Slik at avfallsstoffer og fett blir frigjort fra fettlaget. Dette fører også til stimulering av nye celler. Resultatet blir glattere og mer mykere hud.

Hvordan bruker jeg Oligo DX Cellulite reducing gel ?

Oligo cellulitt krem er veldig enkel å bruke. Alt du trenger å gjøre er å massere Oligo cellulitt krem inn i huden med sirkulære bevegelser. Du trenger bare å bruke Oligo cellulitt krem en gang om dagen, og helst etter at du har badet eller dusjet. Sørg for at du dekker til hele området med Oligo cellulitt krem. Du skal ikke bruke andre typer kremer som kan reagere med Oligo DX Cellulite reducing gel, slik du får best resultat.

Har Oligo DX Cellulite reducing gel bivirkninger?

Oligo cellulitter krem er 100% naturlig og inneholder høykvalitets ingredienser. Du får en trygg og effektiv behandling, men det anbefales å lese igjennom ingredienslisten. I tilfelle du har allergier.

Når kommer resultatene?

Oligo cellulitt krem er en hurtigvirkende behandlinger mot cellulitter og ujevn hud. Huden får et bedre utseende og blir sunnere. Studier har vist at 89% av de som bruker Oligo DX Cellulite reducing gel merker betydelig forbedring av cellulitter. Imidlertid vil resultatene variere fra person til person, slik at det er vanskelig å gi et konkret tidspunkt for resultatene*

Hvordan bestiller jeg Oligo DX Anti Cellulite Cream?

Det er lett å bestille Oligo cellulitt krem fra WeightWorld. Bare trykk på "Legg i handlekurven", og husk at hvis du bestiller før kl.16.00 på hverdager så får du ekstra rask levering. Husk at du får gratis frakt for bestillinger over kr. 499,- , i tillegg kan du få gratis Infusjon flaske og Slim Fizz dersom du bestiller over kr. 999,-


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person