Nyttårsforsett Kombo Pakker

Nyttårsforsett Kombo Pakker

I både jul og nyttår er det på tide å begynne å snakke om dine nyttårsforsetter, målene du vil sette for det neste året for å bedre deg selv. Ikke overraskende, disse målene er ofte vekttap relatert: Undersøkelser ble utført for å finne ut hva 1000 folks hovedmål for det nye året var, og de fant ut at:

Polls were carried out to find out what 1000 people’s main targets for the New Year were and they found that:

ønsket å gå ned i vekt
ønsket å trene mer
ønsket å spise sunnere

Det er bra å sette et mål, men om du oppnår det, er det en helt annen ting. Studier viser også at 57% av mennesker faller ut av sin nye rutine innen en måned! Vi har tatt all vår kunnskap og kompetanse og har skapt tre unike tilleggsprogrammer som hjelper deg med å holde målene dine.

Topp tips om hvordan du får mest mulig ut av ditt nyttårsforsett

WeightWorlds's beste tips for å unngå feil 1 - Ikke overforenkle

Når det gjelder å sette målet, må du ha en ide om hva målet vil se ut før du tar sikte på det, ellers hvordan vil du forvente å vite at du skal å slå det når det kommer til syne? Så du vil gå ned i vekt? ..... hvor mye vekt? Når? Av hvilken del av kroppen din? Hvordan? Dette er alle spørsmål du bør spørre deg selv, så du har en klarere forståelse av hva du jobber for.

WeightWorlds's beste tips for å unngå feil 2 - Ikke Gjør Det Alene

Når du prøver å gjøre noe som mister vekt som et nyttårsoppløsning, er det viktig å vurdere viktigheten av samarbeid og gjensidig støtte. Vet du at noen også planlegger å prøve og redusere vekten deres på nyåret? Prøv å gjøre en rutine parallelt med dem. Det kan gjøre treningen mer moro og du vil kunne motivere hverandre.

WeightWorlds's beste tips for å unngå feil 3 - Lag En Plan

Spesielt når det gjelder å prøve å gå ned i vekt og når det gjelder å endre kostholdet ditt, er det viktig å sette opp kortsiktige mål og en skreddersydd plan. Får ikke til å planlegge, vær forberendt for å mislykes før du feiler, så du kan finne ut at du er i en langt bedre posisjon til å gjøre det bra hvis du har tatt deg tid til å planlegge veien til suksess.