Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Body wraps er tilgjengelig for alle, og ikke bare hos luksusspaer. Nå kan du rense huden, redusere synlige cellulitter og få strammere kropp med effektive kroppsinnpakninger. Husk å spise og drikke riktig dagen før og etter en behandling for best resultat.

Body Wrap for nybegynnere

Lyst på fastere kropp, mer glødende hud og en velvære helt utenom det vanlige? Da bør du prøve en body wrap. I dag finnes det utallige sorter body wraps, inkludert de med eksotiske urter som stimulerer sansene til de med mykgjørende leire som etterlater huden silkemyk. Uansett hvilken body wrap du vil prøve deg på, så er det lurt med noen råd og tips først.

Hvilken body wrap er best?

Er et spørsmål som er vanskelig å svare på. Noen body wraps er ment for å slanke kroppen eller redusere synligheten av cellulitter, mens andre skal detoxe huden. I tillegg finnes det andre body wraps som gir deg full pakke, dvs. både renser huden, stramme kroppen og reduserer cellulitter. Prøv deg frem og test ut ulike body wraps før du kjøper mye av et produkt. Hvis du har fått en body wrap behandling i et spa som du liker, kan du alltid spørre hva slags ingredienser som ble brukt. I dag kan du nemlig utføre en body wrap hjemme uten hjelp av andre. body wrap hjemme bruk er nemlig designet slik at du kan enkelt ta på body wrapen, og du trenger heller ikke å ha den på lenge om gangen.

Slik fungerer en body wrap behandling

Først så påføres en krem på huden og deretter pakkens kroppen inn. Dette gjøres gjerne i et varm rom slik metabolismen i kroppen øker. Dette hjelper kroppen med å svette ut urenheter og dessuten aktivere ingrediensene i bandasjen kroppen pakkes inn med. Kroppsinnpakningen varer i omtrent 45 minutter, og når du er ferdig tas bandasjen av og huden vil føles mykere og lettere enn før. Det er viktig å drikke vann under behandlingen, særlig hvis du gjør det i en spa som bruker varmebehandling for å aktivere body wraps ingrediensene.

Du går ned i vekt med kroppsinnpakning

Det er sant at du kan gå ned i vekt med body wraps. Mesteparten består av vannvekt naturligvis, men dette gir deg en imidlertid slankere kropp. Noe som er perfekt hvis du vil virkelig se bra ut til en spesiell anledning i løpet av kort tid. Men huden vil uansett føles mykere, særlig tørr og sprukken hud vil bli mye bedre. I tillegg vil velværen du får være uerstattelig.

Forberedelse til en kroppsinnpakning

Tidligere var bodywrapping kun tilgjengelig blant i spaer. Behandlingene var også kostbare, og ikke alle har råd til luksus body wraps Norge generelt har dessuten ikke så mange spaer. Derfor er det også langt å reise for mange når de vil ha en god body wrap. Heldigvis kan du gjøre en body wrap hjemme nå, og helt på egen hånd. Men for å få gode resultater må du forberede deg godt.

Det er viktig å spise riktig før du utfører en body wrap. Dette innebærer så lite sukker som mulig, drikke mye vann og unngå alkohol. I tillegg bør du redusere inntaket av karbohydrater så mye som mulig. Dette bør du helst gjøre dagen før og på dagen du skal utføre body wrap behandlingen.

Hvis du forbrenner mer kalorier og redusere vannvekta ytterligere, bør du utføre behandlingen i et varmt rom. Hvis du er så heldig og bor på et varm sted eller kanskje skal til Syden, kan du gjerne ta med deg en body wrap og utføre den der. Vær forsiktig så det ikke blir for varmt og drikk rikelig med vann. En body wrap kan også være usedvanlig behagelig så du kan sovne, så sett på alarmen hvis du er en av dem som sovner lett.