Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

NOXADRENE® Extreme 8500 mg Treningstilskudd for Økt Muskelvekst

Av Newton-Everett

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Noxadrene Extreme er et kraftfullt treningstilskudd for oppbygging av muskler, som bidrar til økte nitrogenoksidnivåer i kroppen. Det leder til muskelvekst, økt styrke, utholdenhet og en redusert tid for muskel restitusjon etter trening. Dette er et treningstilskudd som bidrar til bedre næringsopptak i muskelcellene, og en lettere prosess for omdanning av proteiner til muskelmasse! Flott treningstilskudd for menn som ønsker å bygge drømmekroppen gjennom fitness og bodybuilding.

 • Forbedrer kroppens næringsopptak og oksygenopptak
 • Bidrar med å stimulere muskelvekst og økt muskel definering
 • Bidrar til en raskere muskel restitusjon etter harde treningsøkter
 • 8500 mg med kraftfulle ingredienser
 • Forbedrer utholdenhet og prestasjonsnivå
 • Reduserer nedbrytingen av muskelvev
 • Øker blodgjennomstrømning og oksygenopptak

Noxadrene Extreme kan øke kroppens nivåer av nitrogenoksid, noe som vil resultere i økt muskelvekst, økt styrke og utholdenhet. Noxadrene Extreme er et treningstilskudd som øker blodgjennomstrømningen til musklene, og fremmer muskelvekst, styrke og næringsopptak. Det gir deg en fantastisk effekt når du kombinerer Noxadrene Extreme med trening og fysisk aktivitet.

Les Mer
Styrke: 8500mg
Antall: 210 stk
Merke: Newton Everett

Hva er Noxadrene Extreme?

Dette er et effektivt kosttilskudd for muskelvekst som bidrar til å fremme vekst og styrke av muskler, samt gir deg en raskere restitusjon etter trening. Noxadrene Extreme er en sterkere om mer kraftfull versjon av søster produktet Noxadrene som inneholder en lavere dose fra produsenten Newton Everett. Den inneholder de samme fordelene som søster produktet men gir en større boost av det naturlige mannlige hormonet nivået, inneholder også L-Glutamin og Kreatin komplex som stimulerer muskelvekst.

Newton Everett sitt Noxadrene Extreme produkt støtter hemodilusjon funksjonen. Hemodilusjon skjer i kroppen når blodårene utvider seg, som fører til en økning i væskeinnholdet i blodet som reduserer konsentrasjonen av dannede elementer i blodårene, som gjør at større mengder oksygen og næring kan komme gjennom fortere, derfor får man også en større muskel pump.

Noxadrene Extreme inneholder nitrogenoksid som fungerer som et signalstoff mellom muskelcellene og resten av kroppen. Det spiller en viktig rolle for kroppens blodgjennomstrømning, glukoseopptak, ernæring og muskelvekst. Musklene dine har bruk for nitrogenoksid for å kunne transportere oksygen, næringsstoffer, bygge muskler, absorbere glukose og lage energi. Med større nivåer av nitrogenoksid, så kan kroppen bygge muskler raskere, fordi proteinsyntesen øker.

Hva er fordelene med Noxadrene Extreme?

Dette unike kosttilskuddet for raskere restitusjon etter trening vil bidra til muskelvekst og gi deg økt prestasjon og utholdenhet. Her er fordelene med dens kraftige ingredienser:

GKG er Glutamin-alfa-ketoglutarat og beskytter aminosyrer taurin og glutamin, og fremmer dermed større cellevolum og forbedrer transporten av aminosyrer i cellene.

OKG er Orinethin alfa-ketoglutarat opprettholder nitrogen stoffet samtidig som den opprettholder proteinsyntesen.

AKG er Arginin alfa-ketoglutarat som forløper av salpetersyre og opprettholder nitrogen i kroppen.

AKIC er Argininketoisokaproat og fremmer NO2 produksjon og dens fordeler for kroppen.

Kreatin kompleks består av monohydrat, fosfat og pyruvat og bidrar til å øke muskelmassen, styrke og restitusjon etter trening. Den hjelper med å gi større og mer holdbar pump. Treningstilskudd med kreatin kan øke din RMR (resting metabolic rate), hvor fort kroppen din hviler. Dette betyr at du kan brenne fett raskere enn normalt, selv når du hviler.

Tribulus Terrestriskjent som Malteserkors, kornsorten øker de naturlige nivåene av det mannlige hormonet i kroppen. Som kan være en fordeler hos de med lavere nivåer enn normalt. Fordelene med ekstra og naturlig økning av det mannlige hormonet kan hjelpe mennesker som prøver å øke muskelmassen.

L-Glutamin forhindrer nedbrytelsen av muskelvev. Den er også en stor energikilde for hele kroppen og bygger, reparerer og opprettholder muskelvev. Glutamintilskudd har vist seg å forhindre tap av kroppsmasse gjennom dens positive innvirkning på proteinsyntesen og dens virkning som et kraftig anabole middel. Når musklenes glutamin nivåer gjenopprettes og med en positiv nitrogenbalanse, så kan muskel syntese gå tilbake til dens vanlige rutine.

Hva inneholder Noxadrene Extreme og er det trygt å bruke?

Noxadrene Extreme kosttilskudd for raskere restitusjon etter trening inneholder følgende kraftfulle ingredienser per pose (7 kapsler i hver pose):

 • AAKG (arginin alphakletoglutarat) 2 985 mg
 • AKIC (arginin ketoisocaproat) 15 mg
 • OAKG (ornitin alphaketoglutarat) 75 mg
 • GKG (L-glutamin alphaketoglutarat) 75 mg
 • Monohydrat, Fosfat og Pyruvat 3 350 mg
 • Tribulus Terrestris (20 % ekstrakt) 1 000 mg
 • L-Glutamin 1 000 mg
 • Andre ingredienser: Magnesiumstearat og stearinsyre

Inneholder ikke gjær, sukker, stivelse, kunstige farger, smaker eller konserveringsmidler.

Gravide, ammende, barn under 18 år og personer med kjente sykdommer bør konsultere sin lege før bruk av Noxadrene Extreme. Produktet er kraftigere enn de vanlige Noxadrene kapslene fra Newton Everett, derfor burde man lese godt over ingrediensene før kjøp for å forsikre seg om man tåler produktet og om det finnes ingredienser som kan utløse allergiske reaksjoner hos brukeren. Dersom du er usikker på om du kan bruke produktet, ta kontakt med din nærmeste fastlege.

Hvor ofte skal jeg bruke Noxadrene Extreme?

Noxadrene Extreme kosttilskudd for en raskere restitusjon etter trening inneholder 30 poser bestående av 7 kapsler i hver pose. En pose (med 7 kapsler) teller som en dose. Du skal ta Noxadrene Extreme 1 time før trening eller rett etter trening som et treningstilskudd. Du kan ta dosen sammen med et glass juice eller andre drikker som har høyt innhold på karbohydrater for å oppnå best mulig resultat. Ikke overskrid den anbefalte doseringen.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 6 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Disse er virkelig ekstreme !!! Jeg har trent lenge og de har virkelig effekt
 • * Husk å spise og drikke nok etter å ha tatt disse :O for en pump!
 • * 7 piller ! Tar disse i starten av uka når jeg har mest energi or er uthvilt. Ikke noe å tulle med, gir bra pump og har good innvirkning på kroppen :D stor fornøyd
 • * For de store gutta i gymmen, fikk prøve av en kompis, måtte kjøpe etter det :)
 • * jeg er 40, og EXTREME er virkelig noe som levere !!
 • * Sykt kult produkt, gleder meg til å dra på trening hver gang nå, bare for å føle pumpen :D
* Resultatene vil variere fra person til person