Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Mymi Wonder Leg | Vekttapsplaster

Av Mymi

169.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Mymi Wonder Leg slankeplaster for ben har hjulpet masse mennesker å bli kvitt overflødig fett. Mymi Wonder Leg hjelper deg å gå ned i vekt og bekjempe fettopphopning i underkroppen.

 • Mymi Wonder Leg inneholder 100% naturlige ingredienser
 • Påføres raskt og lett på beinene
 • Low body mymi inneholder ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer
 • Effektivt resultat kan oppnås etter 4 ukers bruk
 • Slankeplaster for bein som er effektivt for de som ikke liker kapsler eller tabletter
 • Hemmer appetitten
 • Kan redusere forekomsten av cellulitter
 • Reduserer søtsuget og lysten til å småspise

Mymi Wonder Leg slankeplaster for bein hjelper deg å få en mer velformet kropp på en naturlig måte. I tillegg til å fjerne overflødig fett så hjelper low body mymi deg å rense kroppen ved å ta bort giftstoffer.

Les Mer

Hva er Mymi Wonder Leg?

Low body mymi er selvklebende plaster som festes direkte på huden. Når du bruker Mymi Wonder Leg så kjenner du en varme som vil øke fettforbrenningen.

Mymi Wonder Leg er effektivt til å blokkere oppbyggingen av fett, sukker, stivelse i kroppen. Den bidrar også til å balansere ukontrollert appetitt noen strever med. Mymi Wonder Leg hjelper også med å eliminering fett og giftstoffer i kroppen mens hunden strammer seg opp og blir tonet.

Ingrediensene i low body mymi er 100% naturlige og helt trygt for kroppen. Det finnes ingen kjente bivirkninger når du bruker Mymi Wonder Leg. Du vil få en økt følelse av velvære når du bruker low body mymi, samtidig som du går raskere ned i vekt.

Hvordan virker Mymi Wonder Leg?

Low body mymi hjelper deg med å fjerne fett på flere måter. Takket været low body mymi sitt unike innhold av næringsrike ingredienser. Ingrediensene i Mymi slankeplaster for bein reduserer søtsuget og øker fettforbrenningen. Noen av fordelene i Low body mymi inkluderer:

 • Blokkere opptaket av fett, sukker og stivelse
 • Redusere lysten til å småspise
 • Low body mymi strammer opp huden
 • Reduserer søtsuget og hjelper deg å gå ned i vekt naturlig

Mymi low body mymi gir økt fettforbrenning og bidrar til naturlig vekttap. Hvis du kombinerer Mymi Wonder Leg med et sunt kosthold og regelmessig fysisk aktivitet så vil du får best resultat. Med Mymi Wonder Leg kan du få en smalere, velformet og fastere kropp.

Ingredienser i Mymi Wonder Leg

Mymi Wonder Leg slankeplaster for ben inneholder 100& naturlige ingredienser som inkluderer:

Sophoricoside

Sophoricoside
er et naturlig stoff som utvinnes fra Sophora japonica. Dette er en medisinsk urt som brukes i tradisjonell kinesisk medisin. Den hjelper deg å gå redusere kroppsfettet og gå raskere ned i vekt.

Katekin

Katekin
dette stoffet finnes i store mengder i grønn te og kakao, samt andre sunne råvarer. Ingrediensen er kjent for å redusere cellulitter og forhindre opphopning av fett.

Capsaicin

Capsaicin
dette er en alkaloid som blant annet finnes i paprika. Capsaicin forebygger fedme og motvirker forekomsten av cellulitter, samtidig som den reduserer kroppsfett.

Koffein

Koffein
er et svært kjent stoff og hjelper deg å gå raskt ned i vekt. Koffein øker forbrenningen ved å mykne opp kroppens kollagenceller. Koffein er effektivt for deg som vil gå ned i vekt og samtidig få økt energi. Næringsstoffet brukes ofte i kosttilskudd for vekttap.

Salicornia

Salicornia
dette er en sjøvekst som vokser lang kysten i Middelhavet. Salicornia styrker huden på en naturlig måte.

Hvordan bruker jeg Low body Mymi?

Stars’ and models’ favoritt produkt. Denne Mymi Slankeplaster kan festes på ben, arm, ansikt, midje.

Bruk et plaster av low body Mymi på område du ønsker å behandle. Det anbefales å bruke daglig. Bruk plasteret i maks 8 timer hver dag. Når du påfører Mymi Wonder Leg så vil du kjenne en varm følelse som betyr at kroppens fettforbrenning blir satt i gang. For best resultat bør du bruker Mymi Wonder Leg sammenhengende i 5 uker.

Hver pakke inneholder 36 Low body Mymi plaster, 6 plaster per sheet, som er optimalt for 5 ukers effektiv vekttap med slankeplaster.

Eksempler på hvor du kan bruke Mymi Leg Plaster


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (93.33% basert på 3 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Virker riktig godt og er enkelt å bruke
 • * Enklet å bruke - sitter ganske godt, men pass på at område er tørt eller at du ikke har smørt på med lotion. Liker denne ganske bra - veldig bra måte å miste vekt på visse områder uten å måtte ta tabletter
 • * Bestilte for min samboer, bra service fikk pakken uten problemer. Ho ser til å være fornøyd - jeg kan også se forkjellen på henne
* Resultatene vil variere fra person til person