Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Mymi Komplett Kombipakke

259.00Kr
338.00Kr
Du sparer:  79.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Mymi Komplett Combopack inneholder Mymi Wonder Belly Patch og Mymi Wonder Leg patch. Denne pakken er en naturlig løsning for vekttap på magen og ben. Mymi plasterene arbeider for å målrette overvekt mens den detoxer kroppen til å hjelpe til med vekttap og hjelpe oppstramming av ønsket områder.

  • Hjelper hjelpemiddel vekttap
  • Reduserer synligheten av vekttap
  • Mål overflødig mage og ben fett
  • Bidrar til å øke metabolismen
  • Bedrifter og strammer
  • 100% naturlige ingredienser

Mymi Komplett Combopack er enkel og praksis metode for å tone og stramme huden rundt plaster. Føler du at du har lite tid til trening? Ikke nok timer om dager? Da er denne Mymi mage og ben slankeplaster perfekt for deg. Du kan enkelt klistre plasteret på området du ønsker å målrette. plasteret hjelpe med oppstramming og toning magen og bena samtidig forbedre din generelle helse og velvære.

Les Mer

Hvordan Mymi Komplett Combopack Fungerer?

Mymi Komplett kombipakke fungerer ved å hjelpe deg med å stramme og tone målrette område som mage og ben. Mymi slankeplaster jobber med å forbrenne overflødig fett i de bestemte områdene.

Slankeplaster Mymi bruker transdermal teknologi og er vannbasert. Detter sørger for at de gunstige naturlige og effektive ingredienser i Mymi er absorbert inn i huden. Ved hjelp av dette plasteret for mage og ben vil kroppen få alle næringsstoffer og mineraler den trenger; i tillegg bidrar det til å øke fettforbrenning og metabolismen. Dette er enkelt å bruke, uten behov for tabletter eller intensiv trening for de som har lite tid. Mymi plasteret har også andre fordeler, den er også effektiv som fuktighetsgivende ved å holde huden strammere og glattere rundt mage og ben, hvor den brukes.

Mymi mage og ben plaster kan også redusere appetitten, noe som betyr at kroppen din forbrenner fett og karbohydrater mer effektivt og du er mindre sannsynlig til å småspise i løpet av dagen. De kan også bidra til å rense kroppen av skadelige giftstoffer og stimulerer blodsirkulasjonen for generelt bedre velvære og helse.

Hva er ingrediensene i Mymi Komplett Combopack?

Hver plaster inneholder fem ingredienser som er helt naturlig, noe som betyr at det blir ingen skadelige kjemikalier eller giftstoffer som du trenger å sette på kroppen din.

Sophoricoside

Et naturlig stoff fra Sophora japonica, en medisinsk urte kjent i tradisjonell kinesisk medisin for sine vekt reduserende egenskaper.

Catechin

Dette er funnet i store mengder i grønn te og kakao. Den inneholder naturlige fenoler og antioksidanter som bekjemper fett innskuddet i kroppen.

Capsaicin

Finnes i store mengder i rød paprika og chili, hjelper med naturlig fettforbrenning.

Koffein

Koffein er kjent for å bidrar til vekttap ved å øke fettforbrenning. Dette skjer ved å øke stoffskifte og energi i kroppen.

Salicornia

Er en marine plante som vokser på kysten av Middelhavet, den hjelper med å styrke og forbedre huden.

Hvordan bruke Mymi lapper

Mymi Wonder Belly Patch pakke inneholder 5 plaster for magen og Mymi Wonder Leg Patch inneholder 36 plaster for ben. Dette skal vare i rundt 5 uker.

For påføring, plasser Mymi Wonder Legs plasteret på området du ønsker å målrette. For bena er det best å legge direkte på beinet, muskel eller den fete området. Mens for magen er det best å målrette midjen. Bruk ikke plasterene mer enn åtte timer om gangen. Når plasteret er på, vil du føle en komfortabel varmende følelse, noe som er en indikasjon på at fettforbrenningen er i gang.

For best resultat, fullfør hele fem ukers behandlingen av plasteret. Mymi Wonder plaster bør brukes som en del av en sunn livsstil med mye trening og et balansert kosthold. Når det brukes riktig, vil plasteret hjelpe med oppstramming og toning av magen og bena, samtidig forbedre din generelle helse og velvære.

Er det noen bivirkninger?

Mymi Komplett kombipakke bruker 100% naturlige produkter. Det er derfor idet er ingen kjente negative bivirkninger. Men sjekk alltid ingrediensene for å se om du er allergisk mot noe av dem. Bruk denne sammen med et sunt balansert kosthold og regelmessig trening. Kun for utvending bruk. Må ikke brukes på irritert eller skadet hud.

Hvordan bestiller jeg fra WeightWorld?

Alle bestillinger sendt fra WeightWorld vil bli behandlet konfidensielt, og alle produkter sendes ut i en diskret innpakning som ikke vil indikere hva som er i pakken eller hvem som er avsenderen. Returadressen på pakken din og bankutskrift vil vises som ComfortClick Ltd, vårt morselskap, så pakken din vil på ingen måte kunne identifisere WeightWorld som avsender. Du kan trygt og sikkert bestille fra oss uten bekymringer.

Vi har inngått et nært samarbeid med Post Norge og UPS, som betyr at du kan stole på at du er i de beste hender når du handler hos WeightWorld. Alle bestillinger blir behandlet konfidensielt. Alle bestillinger mottatt før 16:00 vil bli sendt ut samme dag.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person