Mymi Wonder Belly Patch & Mymi Wonder Leg patch

259.00Kr
338.00Kr
Du sparer:  79.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Mymi Wonder Komplett inneholder Mymi Wonder Belly Patch og Mymi Wonder Leg Patch. Alle Mymi Wonder Patch ingredienser kommer fra kun naturlige urter og planteekstrakter.

  • Du får 5 belly patches & 36 low-body patches
  • Laget av kun naturlige ingredienser
  • Enkelt og lett å bruke
  • Inneholder ingen konserveringsmidler og parabener
  • Ingen hudirritasjon eller ubehag
  • Per plaster brukes i 6 - 8 timer
  • Ingredienser som strammer og nærer huden

Mymi Komplett Combopack er enkel og praksis metode som er kjent for å tone og stramme huden. Føler du at du har lite tid til trening? Ikke nok timer om dager? Da er denne Mymi mage og ben slankeplaster perfekt for deg. Du kan enkelt klistre plasteret på området du ønsker å målrette.

Les Mer

Hvordan Mymi Komplett Patches Fungerer?

Mymi Wonder Patches bruker transdermal teknologi og er vannbasert. Detter sørger for at de gunstige naturlige og effektive ingredienser i Mymi er absorbert inn i huden. Ved hjelp av dette plasteret plassert på magen og andre deler av kroppen, vil kroppen få alle næringsstoffer og mineraler den trenger. Dette er enkelt å bruke, uten behov for tabletter eller intensiv trening for de som har lite tid. Mymi Wonder Patches sine ingredienser sørger også for å stramme og tone huden.

Ingredienser i Mymi Wonder Komplett Pakke?

Hver plaster inneholder fem ingredienser som er helt naturlig, noe som betyr at det blir ingen skadelige kjemikalier eller giftstoffer som du trenger å sette på kroppen din.

Sophoricoside

Et naturlig stoff fra Sophora japonica plante, en medisinsk urte kjent i tradisjonell kinesisk medisin for sine vekt reduserende egenskaper.

Catechin

Dette er funnet i store mengder i grønn te og kakao. Den inneholder naturlige fenoler og antioksidanter som er kjent for å bekjempe fett innskuddet i kroppen.

Capsaicin

Finnes i store mengder i rød paprika og chili, hjelper med naturlig fettforbrenning.

Koffein

Koffein motvirker cellulitter og gjenoppretter elastisiteten i kroppen, medvirker til å stramme huden.

Salicornia

Er en marine plante som vokser på kysten av Middelhavet, den hjelper med å styrke og forbedre huden.

Hvordan bruke jeg Mymi Wonder Patches?

Mymi Wonder Belly Patch pakke inneholder 5 plaster for magen og Mymi Wonder Leg Patch inneholder 36 plaster for ben, armer og andre områder. Dette skal vare i rundt 5 uker.

For påføring, plasser Mymi Wonder Legs plasteret på området du ønsker å målrette. For bena er det best å legge direkte på beinet eller muskler. Mens for magen er det best å målrette midjen. Bruk ikke plastrene mer enn åtte timer om gangen. Når plasteret er på, vil du føle en komfortabel varmende følelse, noe som er en indikasjon på at plaster virker

For best resultat, fullfør hele fem ukers behandlingen av plasteret. Mymi Wonder plaster bør brukes som en del av en sunn livsstil med mye trening og et balansert kosthold.

Er det noen bivirkninger?

Mymi Komplett kombipakke bruker kun naturlige ingredienser. Det er derfor ingen kjente negative bivirkninger. Men sjekk alltid ingrediensene for å se om du er allergisk mot noe av dem. Kun for utvendig bruk. Må ikke brukes på irritert eller skadet hud.