Muskelsalve med hamp

Muskelsalve
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Sliter idrett, alder eller daglig bruk på musklene dine? Hvorfor ikke prøve Hemp Muscle Balm! Denne muskelsalven er laget av trygg hampekstrakt av høy kvalitet og med en styrke på 300 mg. I tillegg inneholder den også et utvalg av flotte, naturlige oljer, inkludert eukalyptus og lavendel. Hemp Muscle Balm er den ideelle måten å hjelpe musklene dine på. Salven har en myk og behagelig tekstur som gjør den til en glede å applikere!

 • Naturlig salve for såre muskler
 • Støtter skjelett og ledd
 • 300 mg sterk hampekstrakt
 • Med økologiske og essensielle oljer
 • Trygg, naturlig og av høy kvalitet
 • For utvendig bruk
 • Organisk
 • Uten meieriprodukter
 • Glutenfri
 • GMP
 • Halal-vennlig

Hva er Hemp Muscle Balm?

Hemp Muscle Balm er et produkt det er enkelt å bruke og som er laget for å hjelpe med såre muskler så vel som å støtte leddene. Salven streber etter å bidra til å berolige og pleie musklene uten å forårsake irritasjon. Dette gjør den ved hjelp av sin unike formel som består av en virkningsfull men trygg 300 mg styrke av hampekstrakt av høy kvalitet. Denne er kjent for sin nytte for muskler, skjelett og ledd. Dette har så blitt kombinert med flere økologiske, essensielle oljer for å skape en behagelig muskelsalve med hamp, som spesielt er ideell for de med muskelsmerter pga. alder eller sport.

Hva er fordelene med hamp?

Det finnes mange ulike oppfatninger av hamp, men når du bruker en trygg og pålitelig kilde kan den ha utallige fantastiske fordeler! En av hovedgrunnene til dette er at den er full av nyttige bestanddeler, inkludert fettsyrene omega-3 og 6, linolensyre og flere supervitaminer. Resultatet er at den er ideell for såre muskler, skjelett og ledd, og kan også hjelpe med generelt velvære!

Ingredienser i Hemp Muscle Balm

Ved siden av hovedingrediensen hamp inneholder denne naturlige muskelsalven også et utvalg av naturlige oljer som både skal være en base for ekstraktet av hamp og bidra med sine egne fantastiske fordeler. Disse inkluderer:

Protection

Økologisk kokosnøttolje
Økologisk kokosnøttolje har et høyt innhold av sunne fettsyrer og er kjent for sin evne til å gi fukt til huden. Den er også kjent for sin evne til å hjelpe såre muskler. Resultatet er at denne naturlige oljen kan hjelpe såre muskler når den masseres inn i huden.

Brain Health

Essensiell olje av eukalyptus
Eukalyptusolje er en naturlig ingrediens som kan støtte ømme muskler. Det er fordi det sies at rødhet, hovenhet og sårhet i musklene kan avhjelpes om du tilfører et lag av denne populære oljen. Den er kjent for å ha en kjølende effekt på huden.

Absorption

Essensiell olje av lavendel
Essensiell olje av lavendel er kjent for sin beroligende effekt. I tillegg til dette kan den også hjelpe med hovne eller røde muskler. Lavendelolje kan også bidra til å pleie såre muskler, og finnes derfor ofte i naturlige produkter myntet på muskler og ledd.

Komplett liste over ingredienser: Økologisk kokosnøttolje, økologisk bivoks, økologisk arganolje, økologisk nypeolje, økologisk geraniumolje, essensiell eukalyptusolje, essensiell lavendelolje, hampekstrakt.

Bruksanvisning

Bruk Hamp Muscle Balm ved å påføre et tynt lag på ønsket område. Masser det inn i huden med fingrene dine. Bruk salven etter behov. Dette produktet er ment for utvendig bruk, men unngå området rundt øynene. Ikke bruk salven om du er gravid eller ammer. Oppbevares utilgjengelig for barn og utenfor direkte sollys. Hampen i dette produktet er lovlig og trygt, og vil ikke gjøre deg høy.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Skriv den første anmeldelsen!

Skriv en anmeldelse
* Resultatene vil variere fra person til person