Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Pure Moringa With Vitamin B6 Kapsler 500mg 60 Kapsler | Med vitamin B6

maxmedix™

249.00Kr

Se mer

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Pure Moringa er laget av "Livets Tre", også kjent som pepperrottre. MaxMedix Moringa Pure inneholder flere gunstige næringsstoffer og har gode helsefordeler, derfor er Moringa ofte kalt "Mirakel treet".

  • Høyt nivå av protein, kalsium, jern, vitamin C og vitamin A
  • Produsert i Storbritannia med høye GMP-standarder
  • Egnet for vegetarianere og veganer
  • Glutenfri Kapsler
  • 60 kapsler - 2 om dagen

Moringa oleifera vokser stort sett i subtropiske klima. På grunn av moringa plantes gode helefordeler er det ganske ettertraktet produkt. Vi har nå gjort det enkelt for deg og selger Pure Moringa kapsler, en solid dose av mineraler, vitaminer og antioksidanter.

Les Mer
Type: Kapsel
Antall: 60
Anbefalt Dosering: 2 kapsler per dag
Varighet: 30 dager
Styrke: 500mg

Hva er Moringa?

I gamle dager ble Moringa oleifera-blader flittig brukt. Dens unike egenskaper ble mye brukt i tradisjonell medisin både hos romerne, egypterne og grekerne.

Moringa bladene inneholder svært høye nivåer av proteiner, kalsium, jern, og vitaminene A og C. Faktisk så er Moringa oleifera kjent for å gi masse næring til tropeskogene den vokser i.

Moringa har vist seg å være så gunstig at mange land vurderer sterkt å dyrke mer av treet. Flere studier viser at land som Malawi, Senegal og India vil ha god nytte av treet. Blant annet fordi Moringa oleifera kan bli høstet året rundt og er svært næringsrikt. Mange spår at når klimaendringene blir for alvorlig så vil Moringa oleifera spille en viktig rolle for lokale bønder i lavinntektsland.

Pure Moringa kapsler

MaxMedix Moringa Pure kapsler kommer i konsentrert form for best virkning. Du får enkle Moringa kapsler som er lett å ta og er naturlige. Pure Moringa kapsler inneholder en spesiell blanding av vitaminer, antioksidanter, mineraler og proteiner som naturlig finnes i kroppen, men som kan bli redusert på grunn av et dårlig kosthold og en hektisk livsstil. Ved å ta Pure Moringa kapsler tilfører du kroppen med den tapte næringsstoffer

MaxMedix Moringa Pure er et naturlig tilskudd som kan tas av både menn og kvinner. Du får vitaminer og mineraler som hjelper kroppen din til å fungere optimalt. Pure Moringa inneholder 500 mg av Moringa-ekstrakt per kapsel, som er et av de sterkeste dosene i markedet. Mange av oss lever et stressende liv hvor tiden strekker knapt til. Dette fører til usunne matvaner og mye stress. Pure Moringa kapsler vil tilføre kroppen det den mangler fra kostholdet. Hvis du tar MaxMedix Moringa Pure og trener regelmessig vil du dessuten få enda bedre treningsresultat og optimal helse.

Hvilke fordeler har Moringa Pure?


Dette kosttilskudd er en perfekt kilde til vitamin B6, kalsium, jern, magnesium, fosfor, riboflavin (B2), tiamin (B1) og niacin (B3). Dette er viktige vitaminer og mineraler som kroppen trenger


Pure Moringa kapsler er rik på antioksidanter, vitaminer A og E og full av sink. Kosmetikk bruker ofte Moring for å behandle hudproblemer slik som tørr hud og kan dessuten brukes til å berolige huden.


Rik på vitamin A og B6, jern og sink, er dette produktet et kosttilskudd som kan bidra til å styrke immunforsvaret som reduserer risikoen for sykdom.


Pure Moringa kapsler har 6 ganger mer antioksidanter enn gojibær, grønn te og granateple.


Moringa Pure er svært rik på vitamin A (325% RDA per 100g) og jern (468% RDA for 1000g), den inneholder også vitamin A som er nødvendig for optimal produksjon av røde blodceller

Hvordan tar jeg MaxMedix Moringa Pure?

MaxMedix Moringa Pure kan tas enkelt og diskret. Alt du trenger er å ta 2 kapsler med MaxMedix Moringa Pure om dagen sammen med mat. Hver flaske inneholder 60 kapsler, så du får 30 dagers bruk av MaxMedix Moringa Pure.

Hvordan bestiller jeg Moringa kapsler?

Det er enkelt å bestille MaxMedix Moringa Pure på nett fra WeightWorld. Husk at hvis du bestiller Moringa kapsler før klokka 16.00 på en arbeidsdag, sender vi varene på samme dag for ekstra rask levering.

Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev