Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Mint Cosmetics tannbleking sett

Av Mint Cosmetics

599.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Smilet ditt er noe av det første som folk legger merke til, og med dette tannblekesettet sørger du for at alt er på stell. Mint Cosmetic Teeth Whitening Kit er et effektivt sett for å utføre tannbleking hjemme, som etterlater tennene dine skinnende hvite, slik at du får et klarere og penere smil. Dette er en sikker og rimelig behandling som resulterer i flotte og hvite tenner helt opp til åtte nyanser lysere. Virkningen kan vare i opptil to år.

 • Rask, sikker og profesjonell tannbleking hjemme
 • Bleker tenner opp til åtte nyanser lysere
 • Effektiv og trugge ingredienser og materialer
 • Resultatene varer i opp til to år
 • Ideelt til kaffedrikkere og røykere
 • Inkluderer gratis DVD med instruksjoner

Med et flott smil med hvite tenner gjør du et godt inntrykk på alle. Mint Cosmetic Teeth Whitening Kit er markedets mest populære tannblekingssett med tusenvis av tilfredse kunder. Uansett om misfargingen kommer av røyking, kaffe, eller du bare ønsker å gi dem et ekstra løft, så er dette produktet en god, hurtig og sikker måte å oppnå skinnende resultater på!

Les Mer
Antall: Nok til 50+ behandlinger

Hva er Mint Cosmetic Teeth Whitening Kit?

Med dette settet kan du enkelt utføre tannbleking hjemme på kun 30 minutter! Mange mennesker plages av misfarging og flekker på tennene forårsaket av kaffe, te, rødvin eller nikotin. Selv med god tannpleie og munnhygiene, kan det være vanskelig å oppnå et flott og hvitt resultat. Mint Cosmetic Teeth Whitening Kit bleker tennene dine med opp til åtte nyanser lysere, og resultatet varer helt opp til to år. Kast ikke bort tid og penger på dyre tannbehandlinger. Dra nytte av denne unike gelen for å få et skinnende smil og styrke din selvtillit!

Hvordan virker det?

Mint Cosmetic Teeth Whitening Kit inneholder oksygen i gelen, som gir munnen din en grundig rengjøring for uvelkomne bakterier. Den varme temperaturen i munnen vil aktivere gelen som deretter oksideres, noe som resulterer i en naturlig og effektiv tannbleking hjemme. Formelen trenger naturlig dypt inn i tennene for å fjerne unaturlige flekker og gi deg et rent og hvitt smil. Dette settet benytter forøvrig natriumperborat, som er opp til 400 % mere effektiv og hurtigvirkende enn andre typer gel. Produktet frigir hydrogenperoksid som er et virkningsfullt tannblekemiddel, slik at du slipper å plages med flekker på tennene. Produktets innhold tilsvarer 50+ påføringer á 30 minutter.

Hvordan du bruker settet

Trinn 1: Forbered tannskinnen
Plasser formen i en skål med kokende vann i cirka 10 sekunder. Her vil tannskinnen bli mykere, slik at du med hjelp av fingrene kan sørge for at den passer perfekt til tennenes form. Dette trinnet behøver du ikke å gjenta for hver behandling, da formen vil holde seg fra gang til gang!

Trinn 2: Bruk gel og tannskinne
Når du skal bruke gelen benytter du applikatorspissen for å sikre en jevn fordeling av gelen. Når denne er fordelt utover kan du sette den formede tannskinnen i munnen. Den skal nå sitte perfekt på tennene dine og holde seg på plass av seg selv. La gelen virke i minst 30 minutter etter at du har satt formen på tennene..

Trinn 3: Bleking
Gjenta trinn 2 for de nederste tennene. Merk at det kan være nødvendig å forme tannskinnen igjen for at den skal passe til de nederste tennene. Vennligst les manualen og se den medfølgende DVDen med instruksjoner om hvordan man bruker produktet.

Resultater med settet for tannbleking hjemme

Allerede etter første behandling med dette settet har mange av våre kunder opplevd synlige forbedringer. Normalt kan tiden til du får de første synlige resultatene variere fra person, og er alltid avhengig av tennenes tilstand. Hvis tennene dine har store skader på grunn av røyking, kaffe m.m. kan det ta opp til tre uker før resultatene blir synlige. For å oppnå de beste resultatene anbefaler vi å bruke settet gjentatte ganger. Én ting er uansett sikkert; kundene er alle enige om at de oppnår gode resultater med Mint Cosmetic.

Hva er inkludert?

Følgende er inkludert når du kjøper ditt Mint Cosmetic Teeth Whitening Kit:

 • 3 spesiallagede tannskinner
 • 4 bleke-geler (tilsvarer 50+ behandlinger)
 • Instruksjoner på DVD og i manual
 • Tannfargepalett, slik at du kan følge dine fremskritt
 • 1 applikator til presis påføring av gelen
 • Enkelt og sikkert å bruke

Mint Cosmetic Teeth Whitening Kit overholder alle EU’s sikkerhetskrav, og produktet er sikkert og skånsomt mot dine tenner. Vi anbefaler likevel at du ikke bruker produktet hvis du er gravid eller ammer. Under blekeprosessen kan det oppstå mørke flekker på skinnene – dette er helt normalt og er som oftest forårsaket av gamle sølvfyllinger. Hvert trinn er designet for å gi deg en sikker, enkel og smertefri tannbleking hjemme som resulterer i et selvsikkert smil med pene, hvite tenner!


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person