Julen er på vei!Få - 10% rabatt med rabattkodenCHRISTMAS

Teeth Whitening Kit

Tannblekingskit
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Mint Cosmetic Teeth Whitening Kit er designet for å gi deg skinnende hvite tenner, slik at du får et klarere og penere smil. Produktet inneholder hele 6% hydrogenperoksid som er kjent for å ha en rask og mild effekt på tennene.

 • Kun 30 min. virketid
 • Rask, sikker og profesjonell tannbleking kit for hjemmebruk
 • Trygge ingredienser og materialer
 • Ideelt for kaffedrikkere og røykere
 • Inkluderer gratis DVD med instruksjoner

Med et flott smil med hvite tenner gjør du et godt inntrykk på alle. Mint Cosmetic Teeth Whitening Kit er markedets mest populære tannblekingssett med tusenvis av tilfredse kunder. Uansett om misfargingen kommer av røyking, kaffe, eller du bare ønsker å gi dem et ekstra løft, så er dette produktet designet for å gi den en optimal og rask effekt!

Hva er Mint Cosmetic Teeth Whitening Kit?

Med dette settet kan du enkelt utføre tannbleking hjemme på kun 30 minutter! Mange mennesker plages av misfarging og flekker på tennene forårsaket av kaffe, te, rødvin eller nikotin. Selv med god tannpleie og munnhygiene kan det være vanskelig å oppnå et flott og hvitt resultat. Mint Cosmetic Teeth Whitening Kit inneholder 6% hydrogenperoksid som er kjent for å sikre premium hvithet og minimal følsomhet på tennene uten å påvirke emaljen.

Kast ikke bort tid og penger på dyre tannbehandlinger. Ta nytte av denne unike gelen som er designet for å sikre et skinnende smil og styrke din selvtillit!

Hvordan virker det?

Mint Cosmetic Teeth Whitening Kit inneholder oksygen i gelen, som er laget for å gi munnen din en grundig rengjøring for uvelkomne bakterier. Den varme temperaturen i munnen vil aktivere gelen som deretter oksideres. Formelen trenger naturlig dypt inn i tennene for å fjerne unaturlige flekker på tenner. Dette settet benytter forøvrig natriumperborat, som er kjent for å være opptil 400 % mer effektiv og hurtigvirkende enn andre typer gel. Produktet frigir hydrogenperoksid som er et virkningsfullt tannblekemiddel, slik at du slipper å plages med flekker på tennene. Produktets innhold tilsvarer 50+ påføringer á 30 minutter.

Hvordan du bruker jeg Mint Cosmetics?

Trinn 1: Forbered tannskinnen
Plasser formen i en skål med kokende vann i cirka 10 sekunder. Her vil tannskinnen bli mykere, slik at du med hjelp av fingrene kan sørge for at den passer perfekt til tennenes form. Dette trinnet behøver du ikke å gjenta for hver behandling, da formen vil holde seg fra gang til gang!

Trinn 2: Bruk gel og tannskinne
Når du skal bruke gelen benytter du applikatorspissen for å sikre en jevn fordeling av gelen på tannskinnen. Når denne er fordelt utover kan du sette den formede tannskinnen i munnen. Den skal nå sitte perfekt på tennene dine og holde seg på plass av seg selv. La gelen virke i minst 30 minutter etter at du har satt formen på tennene..

Trinn 3: Gjenta for nederste tennene
Gjenta trinn 2 for de nederste tennene. Merk at det kan være nødvendig å forme tannskinnen igjen for at den skal passe til de nederste tennene. For mer informasjon og detaljer, vennligst les manualen og se den medfølgende DVDen med instruksjoner om hvordan man bruker produktet.

Hva er inkludert i pakken?

Følgende er inkludert når du kjøper ditt Mint Cosmetic Teeth Whitening Kit:

 • 3 spesiallagede tannskinner
 • 4 bleke-geler (tilsvarer 50+ behandlinger)
 • Instruksjoner på DVD og i manual
 • Tannfargepalett, slik at du kan følge dine fremskritt
 • 1 applikator til presis påføring av gelen
 • Enkelt og sikkert å bruke

Mint Cosmetic Teeth Whitening Kit overholder alle EU’s sikkerhetskrav, og produktet er sikkert og skånsomt mot dine tenner. Vi anbefaler likevel at du ikke bruker produktet hvis du er gravid eller ammer. Under blekeprosessen kan det oppstå mørke flekker på skinnene – dette er helt normalt og er som oftest forårsaket av gamle sølvfyllinger. Hvert trinn er designet for å gi deg en sikker, enkel og smertefri tannbleking hjemme som resulterer i et selvsikkert smil!