Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Kurkumin med D-vitamin 500mg Gurkemeie Tabletter for Bedre Immunsystem

Av maxmedix™

269.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Kurkumin med D-vitamin er et naturlig kosttilskudd (gurkemeie tabletter) som inneholder kraftige 500mg med naturlig Kurkumin, et helsefremmende ekstrakt fra gurkemeie-planten. Kurkumin har mange gunstige egenskaper som kan hjelpe deg med å forbedre din generelle form og helse.

  • Inneholder kraftige betennelsesdempende egenskaper
  • Gir deg din daglige dose av D-vitamin i kun én kapsel
  • Kan støtte immunsystemet
  • Full av antioksidanter som kan beskytte huden fra skade og aldring
  • Hjelper fordøyelsesproblemer slik som oppblåsthet og forstoppelse
  • Enkelt å svelge væskekapsler som er glutenfri og vegetarisk

Ved å ta Gurkemeie tabletter med D-vitamin hver dag vil det støtte immunforsvaret ditt, samtidig som det gir deg en bra dose av vitamin D. Dette er perfekt for vinteren eller de som tilbringer mye av dagen inne. Gurkemeie tabletter inneholder også et høyt nivå av antioksidanter som er kjent for å beskytte huden, i tillegg bekjempe tegn mot aldring. Prøv den ut i dag og finn ut hvordan den kan hjelpe deg!

Les Mer
Anbefalt Dosering: 1 Per Dag
Styrke: 500mg
Antall: 60
Merke: MaxMedix

Hva er Kurkumin?

Kurkumin er substansen som finnes i gurkemeieplanten (Curcuma Longa) som gir gurkemeieplanten dens fordelaktige helsemessige egenskaper når den spises, for eksempel i form av gurkemeie tabletter. Typisk inneholder en Kurkumin-rot omtrent 2-5% av kurkumin-substansen, noe som er grunnen til at det nå er vanligere å finne ren kurkumin i helseprodukter istedenfor gurkemeie, som i gurkemeie tabletter. Kurkumin påstås å ha mange store helsefordeler inkludert kraftfulle antioksidanter og betennelseshemmende egenskaper. Kurkumin er også en rik kilde til fordelaktig D-vitamin.

Hva er D-vitamin?

D-vitamin er et nyttig næringsstoff som hjelper med å holde bein, tenner og muskler sunne ved å regulere kalsium og fosfat-nivåene i kroppen. Den vanligste kilden til D-vitamin er fra sollys, men det kan være vanskelig å få nok sol under vinteren, eller om de tilbringer mye tid innendørs. Av disse grunnene er det lettere å oppnå din daglige anbefalte mengde D-vitamin fra naturlige tilskudd som kurkumin og gurkemeie tabletter

Hva er fordelene med å ta Kurkuma?

Å ta kurkumin med D-vitamin og gurkemeie tabletter har mange potensielle helsefordeler:

Betennelseshemmende egenskaper Kurkumin er betennelseshemmende og hjelper med å redusere kronisk betennelse ved at den påvirker molekylene som forårsaker hevelser og rødhet.

Hjernehelse Det sies at kurkumin skal hjelpe med å øke nivåene av BDFN (Brain Derived Neurotropic Factor) i hjernen som hjelper neuroner med å forme nye koblinger og øke i antall.

Fordøyelseshelse Kurkumin gurkemeie tabletter kan hjelpe din fordøyelse ved å forbedre kroppens evne til å fordøye fett slik at en unngår luft, oppblåsthet og forstoppelse.

Antioksidanteffekt Kurkumin inneholder kraftige antioksidanter som er kjent for å hjelpe huden ved å beskytte den mot frie radikaler som skader celler og som kan forårsake for tidlig aldring.

Hvordan tar du gurkemeie tabletter?

Når du skal ta dine Kurkuma gurkemeie tabletter med D-vitamin, anbefales det å ta én kapsel om dagen, helst sammen med mat. Hver beholder inneholder 60 kapsler som skal vare deg i 60 dager. Vi anbefaler at en tar alle tilskudd i minst 3 måneder for optimal effekt. Også gurkemeie tabletter.

Sikker å bruke

Kurkumin med D-vitamin er laget av 100% naturlige ingredienser, og skal derfor ikke ha noen negative bivirkninger. Vi anbefaler imidlertid å alltid sjekke ingrediensene i gurkemeie tabletter for å se om du har noen personlige allergier mot noen av dem. Dette tilskuddet er laget etter høye GMP-standarder og passer for vegetarianere samt er glutenfri.

Hvordan kjøpe ditt Kurkumin med D-vitamin tilskudd

Å kjøpe Kurkumin kosttilskudd fra WeightWorld er enkelt, raskt og sikkert. Velg mengden du vil ha og klikk deretter 'Legg i handlekurv' for å begynne. Vi ønsker å gjøre dette så enkelt og praktisk som mulig for våre kunder, så vi tilbyr et utvalg av betalings- og leveringsmetoder, slik at du kan velge den som passer deg best. Hvis du har spørsmål om alt fra produktene (slik som gurkemeie tabletter) til leveransen din, kan du kontakte vår kundeservice som er tilgjengelig mandag til fredag kl. 9-16, enten via Live Chat, e-post eller telefon.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (80% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

  • * Endelig fant jeg gurkemeie tabletter som jeg har letet lenge. Har bestilt og gleder meg til å prøve ut :)
* Resultatene vil variere fra person til person