Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Curcumin with Vitamin D 60 LiCaps

maxmedix™

269.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Kurkumin med D-vitamin er et naturlig kosttilskudd (gurkemeie tabletter) som inneholder 500mg med naturlig Kurkumin, et helsefremmende ekstrakt fra gurkemeie-planten. Kurkumin har mange gode egenskaper som er kjent for å være optimal for kroppen.

  • Gir deg din daglige dose av D-vitamin i kun én kapsel
  • Rik på antioksidanter
  • Enkelt å svelge kapsler som er glutenfri og vegetarisk

Ved å ta Gurkemeie tabletter med D-vitamin inneholder flere gode helsefordeler. Dette er perfekt for vinteren eller de som tilbringer mye av dagen inne. Gurkemeie tabletter inneholder også et høyt nivå av antioksidanter som er kjent for å beskytte huden, i tillegg bekjempe tegn mot aldring. Prøv den ut i dag og finn ut hvordan den kan hjelpe deg!

Les Mer
Merke: MaxMedix
Styrke: 500mg
Antall: 60
Anbefalt Dosering: 1 per dag

Hva er Kurkumin?

Kurkumin er substansen som finnes i gurkemeieplanten (Curcuma Longa) som gir gurkemeieplanten dens fordelaktige helsemessige egenskaper når den spises, for eksempel i form av gurkemeie tabletter. Typisk inneholder en Kurkumin-rot omtrent 2-5% av kurkumin-substansen, noe som er grunnen til at det nå er vanligere å finne ren kurkumin i helseprodukter istedenfor gurkemeie, som i gurkemeie tabletter. Kurkumin påstås å ha mange store helsefordeler inkludert kraftfulle antioksidanter og betennelseshemmende egenskaper. Kurkumin er også en rik kilde til fordelaktig D-vitamin.

Hva er D-vitamin?

D-vitamin er et nyttig næringsstoff som hjelper med å holde bein, tenner og muskler sunne ved å regulere kalsium og fosfat-nivåene i kroppen. Den vanligste kilden til D-vitamin er fra sollys, men det kan være vanskelig å få nok sol under vinteren, eller om de tilbringer mye tid innendørs. Av disse grunnene er det lettere å oppnå din daglige anbefalte mengde D-vitamin fra naturlige tilskudd som kurkumin og gurkemeie tabletter

Hvordan tar du gurkemeie tabletter?

Når du skal ta dine gurkemeie tabletter med D-vitamin, anbefales det å ta én kapsel om dagen, helst sammen med mat. Hver beholder inneholder 60 kapsler som skal vare deg i 60 dager. Vi anbefaler at en tar alle tilskudd i minst 3 måneder for optimal effekt. Også gurkemeie tabletter.

Sikker å bruke

Kurkumin med D-vitamin er laget av 100% naturlige ingredienser, og skal derfor ikke ha noen negative bivirkninger. Vi anbefaler imidlertid å alltid sjekke ingrediensene i gurkemeie tabletter for å se om du har noen personlige allergier mot noen av dem. Dette tilskuddet er laget etter høye GMP-standarder og passer for vegetarianere samt er glutenfri.

Hvordan kjøpe ditt Kurkumin med D-vitamin tilskudd

Å kjøpe Kurkumin kosttilskudd fra WeightWorld er enkelt, raskt og sikkert. Velg mengden du vil ha og klikk deretter 'Legg i handlekurv' for å begynne. Vi ønsker å gjøre dette så enkelt og praktisk som mulig for våre kunder, så vi tilbyr et utvalg av betalings- og leveringsmetoder, slik at du kan velge den som passer deg best. Hvis du har spørsmål om alt fra produktene (slik som gurkemeie tabletter) til leveransen din, kan du kontakte vår kundeservice som er tilgjengelig mandag til fredag kl. 10-15, enten via Live Chat, e-post eller telefon.


Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (80% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

  • * Endelig fant jeg gurkemeie tabletter som jeg har letet lenge. Har bestilt og gleder meg til å prøve ut :)
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev