Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Circulation Machine sirkulasjonstrener

maxmedix™

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Du har sikkert hørt om viktigheten av god sirkulasjon og de positive effektene det kan ha på kroppen. Vel det er sant, og det finnes nå et reseptfritt alternativ du kan bruke fra ditt eget hjem for å hjelpe deg med å oppnå det. The Circulator er en lett enhet som bruker innovativ Exopulse teknologi til å få musklene til å trekke seg sammen og slappe av, for å øke blodtilførselen til beina og føttene og lindre smerte og hevelse.

 • Bidrar til å øke blodsirkulasjonen for å lindre smerter og smerter i føtter og ben
 • Bruker banebrytende EXOpulse teknologi
 • Den letteste tilgjengelige 2 kgs enhet som er lett å bære og oppbevare
 • Enkle 30-minutters daglige økter du kan gjøre hjemmefra
 • Kjøp med trygghet - fås med 2 års garanti
 • CE-sertifisert sirkulasjonstrener
 • Kommer med en fjernkontroll for enkel og praktisk bruk

The Circulator er enkel å bruke, og med sin lette strømlinjeformede design er den flott for hjem eller reise. Den kommer også med en hendig fjernkontroll, som betyr at du ikke behøver å strekke eller bøye deg - du kan bare lene deg tilbake og slappe av! Med The Circulator kan du nå gjøre som millioner av kunder som har kjøpt sirkulasjonsfremmende innretninger, og med bare en 30-minutters økt per dag, kan du være på vei til bedre sirkulasjon og å nyte de tingene du liker.

Les Mer

Hvorfor er sirkulasjon viktig?

Å ha god sirkulasjon kan være svært viktig for helsen vår på mange ulike måter. Når vi lider av dårlig blodsirkulasjon kan vi ofte oppleve uønskede symptomer som smerter og hevelse i beina, og følelsen av trette og tunge ben. Beina våre fungerer som et ‘ekstra hjerte' for å pumpe blodet tilbake til hjertet, så dette kan også være et problem for de med dårlig sirkulasjon. Dårlig sirkulasjon kan ha mange ulike årsaker, og kan påvirke hvem som helst i hvilken som helst alder. Visse medisinske tilstander som diabetes og høyt blodtrykk kan bidra, så vel som alder, kosthold og aktivitetsnivå. Det betyr at å forsterke og forbedre sirkulasjonen i våre føtter og ben kan være et stort skritt i riktig retning for å forbedre helsen vår.

Hva er The Circulator?

Millioner av mennesker rammes av dårlig blodsirkulasjon, og vil ofte helst unngå å ty til smertefulle operasjoner eller de potensielle komplikasjonene som kan komme med medisinsk behandling. Etter år med forskning på pulsteknologi og sirkulasjon, har MaxMedix utviklet The Circulator som et medikamentfritt og ikke-invasivt alternativ for å lindre sirkulasjonsproblemer som blodansamlinger, hevelser, kalde føtter, kramper, smerter i leggmuskler og nummenhet.

I tillegg til å hjelpe til med ben og føtter, inneholder The Circulator også tilleggselektroder som kan brukes uavhengige av hverandre eller i tillegg til hovedapparatet. Disse elektrodene bruker den samme innovative teknologien, men fokuserer på spesifikke områder av kroppen som rygg og skuldre. Dette gjør at du kan tilpasse hvordan du bruker enheten og gir mer fleksibilitet i bruk. Det betyr også at du kan spare tiden, pengene og kreftene involvert i å kjøpe flere enheter for ulike kroppsdeler, da The Circulator kombinerer alt i ett!

Hvordan fungerer den?

The Circulator fungerer gjennom å bruke sin innovative EXOpulse teknologi. EXOpulse er en form for pulsteknologi som sender milde, terapeutiske elektriske impulser gjennom fotsålene for å hjelpe musklene å trekke seg sammen og utvide seg. Dette forbedrer blodsirkulasjonen og bidrar dermed til å transportere essensielle næringsstoffer og oksygen som er nødvendig for sunn funksjon. Denne typen sirkulasjonstrener bruker teknologien på en sikker og effektiv måte,  for å hjelpe deg til å komme tilbake til å gjøre det du elsker og til å føle deg som deg selv igjen.

Hvorfor velge The Circulator?

Innovative EXOpulse Technology
Innovativ EXOpulse teknologi
Den nye EXOpulse-teknologien bruker elektriske impulser for å hjelpe blodsirkulasjonen, noe som gjør dette til et trygt og medikamentfritt alternativ for å forbedre sirkulasjonen.
Convenient Remote Control
Praktisk fjernkontroll
The Circulator kommer med en hendig fjernkontroll slik at du ikke trenger å anstrenge deg med å bøye deg ned for å justere innstillingene manuelt. Det er bare å lene deg tilbake og slappe av!
99 Intensity Levels
99 intensitetsnivåer
Med dens 99 intensitetsnivåer du kan skreddersy enheten til dine individuelle behov. Du kan også enkelt endre intensitetsnivåer etter hvordan behovene endrer seg dag for dag.
2 Year Warranty
2 års garanti
Vi har fullt tiltro til vårt produkt, slik at hvis du skulle oppleve problemer med din enhet, kan du vite at vi tilbyr to års garanti.
Compact Streamline Design
Kompakt og strømlinjet design
The Circulator er designet for å være lett å bære og oppbevare, noe som gjør den ideell å bruke hvor du vil, enten mens du ser på TV hjemme, eller er på reise.
Helppo kuljettaa
Lett å bære
Med sine lette 2 kg er den lett å bære for bruk hjemme eller på farten, og er en av de letteste enhetene på markedet
Low Power Consumption
Lavt strømforbruk
The Circulator er ideell for daglig bruk, da dens lave strømforbruk ikke bare er bra for miljøet, men også for lommeboken!
CE-sertifioitu laite
CE Godkjent enhet
Din sikkerhet er viktig for oss, så vi har sørget for at The Circulator er CE-godkjent og er helt trygg å bruke.

Hvordan du bruker enheten

Når du bruker The Circulator for første gang, bør du lese hele bruksanvisningen. Denne finner du ved å klikke på 'Last ned PDF' under produktbildene.

1Sett i kontakten

For å begynne setter du strømkontakten i nærmeste stikkontakt og i enhetens strøminngang. The Circulator kommer med skandinaviske og europeiske kontakttyper, slik at den er ideell for både hjemmebruk og reise.

2Plasser føttene

Sett deg ned på en stol eller en sofa og plasser enheten på gulvet foran deg. Pass på at du sitter komfortabelt med begge knærne bøyd i en 90 graders vinkel, og plassere deretter dine bare føtter på fot-flatene.

3Slå på

For å slå på enheten trykker du på strømknappen enten på selve enheten eller på fjernkontrollen. The Circulator vil slå seg på med en gang, og vise standardinnstillingene på 30 minutter og intensitetsnivå 0.

4Justere innstillingene

Juster innstillingene med - / + knappene på enheten eller fjernkontrollen. Øk intensiteten til du kjenner eller ser at musklene trekker seg sammen. Enheten slår seg automatisk av når den har gått i det valgte tidsrommet.

Bruk av elektrodene

Elektrodeputene er utformet for bruk på kroppsdeler slik som skuldre, rygg eller armer. Disse putene kan brukes uavhengig av hverandre eller sammen med fotputene. Før bruk må du påse at huden er ren, tørr og uskadet.

1Plassere elektrodene

aseta tyynyt

Pass på at enheten er slått av, og koble elektrodeputene til tilbehørkontakten med ledningene. Skrell av det beskyttende belegget og plasser dem forsiktig på huden.

2Juster innstillinger

säädä laitteen asetukset

Slå på enheten og still inn intensitet og varighet på samme måte som i trinn 4 i enhetens instruksjoner. Når den valgte varigheten er ferdig vil den automatisk slå seg av.

3Fjern putene

irrota tyynyt

For å fjerne putene, trekker du dem forsiktig fra huden - ikke dra i de elektriske ledningene da dette kan skade dem. Fest elektrodene på hver side av plastputens beskyttere for neste gangs bruk.

Sikker å bruke

MaxMedix sirkulasjonstrener har blitt grundig testet og CE godkjent, slik at den er helt trygg å bruke. For å sikre din tillit til enheten har den også en to-års garanti, slik at du er sikret den høyeste kvalitet. Du trenger ikke noen form for resept for å bruke denne enheten. For å få optimal nytte av produktet og for å sikre total sikkerhet når du bruker enheten, anbefaler vi alltid å lese bruksanvisningen før bruk. Denne enheten er ikke egnet for gravide i første trimester, mennesker med pacemaker, mennesker med dyp venetrombose eller hjerteproblemer, epileptiske mennesker eller de med åreknuter.

Nyttige tips

Slik som med alle enheter er det normalt at mennesker har ulike spørsmål. For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av enheten besvares tre av de vanligste spørsmålene her:

For å forbedre enhetens ledningsevne, anbefaler vi å bruke en krem på føttene, og å drikke rikelig med vann for å sikre at du ikke er dehydrert. Dette vil bidra til at EXOpulse teknologien effektivt leverer de trygge, milde strømpulsene til beina og føttene.

MaxMedix Circulator er ikke et massasjeapparat, og den er derfor ikke designet for å vibrere. Den fungerer i stedet ved hjelp av EXOpulse teknologi, hvor en mild elektrisk strøm stimulerer nervene i fotsålene, og forårsaker vanlige sammentrekninger og utvidelser av musklene.

Impulsene som sendes til begge føttene har alltid den samme intensitet, men følsomheten i hver fot kan variere, noe som til tider kan resultere i at du kjenner det mer i en fot enn den andre. I disse tilfellene bør du ha intensiteten på et nivå som gjør at det ikke er ubehagelig for den mest følsomme av de to føttene.

Hvis du har spørsmål om bruk av enheten så er det en nyttig FAQ-del på bruksanvisningen, som svarer på de vanligste spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt fortsatt ikke er besvart, ta gjerne kontakt med vår vennlige kundeservice som gledelig vil hjelpe deg.


Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (96% basert på 10 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Har kalde føtter hele tiden.. men denne endret på ting !
 • * Kjøpte denne til mamma i gave, kjempe fin for dem som har kalde føtter året rundt.
 • * Litt dyr, men ble verdt det!
 • * Har tre andre apparater liggendes hjemme som bare samler støv, denne blir brukt av hele familien!
 • * Goodbye til kalde føtter !
 • * Har vært syk lei av kalde føtter, av og til måtte jeg sette på varme-gel bare for å bli varm nok... overgangsalderen gjør sitt. kald varm kald varm kald varm...huff
 • * Føler meg mye bedre etter at blodet har kommet i gang
 • * Nå vet jeg hva jeg skal ha i tidlig bursdagsgave !
 • * Noe man burde unne seg^^
 • * flott å bruke mens man slapper av !
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev