Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Anti-Cellulite Formula Plus 60 Kapsler mot Cellulitter

Av maxmedix™

269.00Kr

Se mer

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Med MaxMedix ™ Anti-Cellulite Formula Plus får du tabletter mot cellulitter – med vitaminer og andre næringsstoffer på kjøpet! Her får du altså muligheten til å fjerne cellulitter samtidig som du får i deg et sunt, daglig supplement. I dette supplementet finner du nemlig kollagen, kanel og grønn te – alle superingredienser for huden og kroppen din. Anti-Cellulite Formula Plus gir deg næringsstoffene huden din trenger for å bli glatt, sunn og sterk slik at du kan leve livet ditt med selvtillit.

  • Inneholder Grønn te ekstrakt og Vitamin B3 & B6
  • Øker hudens elastisitet og stramhet
  • Gjør huden mykere og glattere
  • Naturlig rik på kollagen
  • Motarbeider vannvekt i kroppen
  • Inneholder kun naturlige ingredienser

Det høres kanskje rart ut med tabletter mot cellulitter, men med Anti-Cellulite Formula Plus er det akkurat dette du får. Kombinert med viktige vitaminer og mineraler er dette supplementet din viktigste støttespiller i kampen for å bli kvitt cellulitter.

Les Mer
Anbefalt Dosering: 2 a day
Antall: 60 Capsules
Varighet: 30 days dager

Hva er Anti-Cellulite Formula Plus?

De fleste produktene mot cellulitter finnes i kremform. Med Anti-Cellulite Formula Plus setter fokuset heller på innsiden av kroppen din. Når du får i deg alle næringsstoffene du trenger, med størst fokus på kollagen og andre stoffer som styrker huden, har du aller beste sjanse for å bli kvitt cellulitter for godt. Derfor er tabletter mot cellulitter den aller beste løsningen for deg som ønsker å forebygge dannelsen av cellulitter, men også for deg som ønsker å minimere cellulittene du allerede har.

Hva inneholder Anti-Cellulite Formula Plus?

Storfekollagen
Kollagen er et protein som reduserer rynker og cellulitter i huden og styrker huden.

Kanel
Kanel stimulerer til et bedre blodomløp og virker dessuten som et rensemiddel for hele kroppen.

Tempeltre
Tempeltre stimulerer til et sunt blodomløp og arbeider aktivt mot cellulitter.

Løvetann
Løvetann er proppfull av vitaminer og mineraler, renser kroppen for giftstoffer og motvirker væske opphopning i kroppen.

Grønn te
Med sine vanndrivende egenskaper er grønn te den perfekt ingrediensen i kampen mot cellulitter

Cayenne
Denne chilien stimulerer til et bedre blodomløp og reduserer cellulitter

Brukesanvisning

Ta to tabletter mot cellulitter daglig. Den ene tar du før frokost og den andre før middag. Når du kjøper én boks med Anti-Cellulite Formula Plus får du nok til én måneds behandling. Vi anbefaler at du fortsetter behandlingen i minst tre måneder for best effekt.

For raskere resultater anbefaler vi å kombinere dette produktet med enten Body Scrub eller med Cellu Smooth Maskin. Du vil da behandle både innenfra og utenfra.

Trygt og effektivt

Siden Anti-Cellulite Formula Plus kun inneholder naturlige ingredienser, er det ingen kjente bivirkninger. Husk å alltid lese gjennom ingredienslisten for å forsikre deg om at det ikke finnes noe der som du kan reagere på. Dette produktet er ikke anbefalt for gravide eller ammende personer.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person