Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Detox Tone Kapsler 60 Kapsler

maxmedix™

269.00Kr

Se mer

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

MaxMedix™ Detox Tone er et naturlig tilskudd som kan bidra til å gi deg en sunnere kropp og øke din vektnedgang. Dette er et 100 % naturlig kosttilskudd som inneholder en unik kombinasjon av vitaminer, urter og mineraler som bidrar til en økt fettforbrenning og renser kroppen for giftstoffer.

 • Fungerer som effektiv detox kur
 • 100 % naturlig kosttilskudd for en daglig detox
 • Inneholder bl.a. Aloe Vera, Chlorella og Vitamin C & E
 • Lakserende egenskaper
 • Energigivende egenskaper

MaxMedix™ Detox Tone gir deg en naturlig daglig detox behandling som kan gi deg mer energi til å takle hverdagen. Ved å rense kroppen din med for eksempel detox tabletter, får du mer energi samtidig som du øker din fettforbrenning. Ved å benytte deg av detox tabletter til hjemmebehandling, så kan det bli enklere for deg å kvitte deg med de ekstra kiloene og oppnå en sunnere kroppsfasong. Lurer du på om hjemme detox kan være noe for deg? Utgjør en forskjell for din egen kropp, og bestill MaxMedix™ Detox Tone detox tabletter allerede i dag.

Les Mer
Type: Kapsel
Antall: 60
Anbefalt Dosering: 2 kapsler per dag
Varighet: 30 dager

Hva er MaxMedix™ Detox Tone?

MaxMedix™ Detox Tone er en unik detox behandling som inneholder naturlige ingredienser som hjelper deg ned i vekt samtidig som at du renser kroppen for giftstoffer og avfall. Detox Tone er et perfekt karnitin tilskudd som vil gi deg bedre helse og øke ditt velvære. Detox Tone er praktiske detox tabletter som tillater deg å rense kroppen din hjemme. Detox Tone detox tabletter gir deg en løsning med renselse og slanking i ett og samme produkt. Hemmeligheten bak MaxMedix™ Detox Tone er den unike sammensetningen av urter, krydder og mineraler. Disse jobber sammen for å gi deg maksimal effekt. Bruker du dine nye detox tabletter regelmessig, så vil den også påvirke fordøyelsen din på en positiv måte. En økt fordøyelse og et daglig karnitin tilskudd vil rense og stabilisere tarmen din.

Hva skjer når du renser kroppen?

Detox Tone består av 100 % naturlige ingredienser. Nedenfor ser du en oversikt over de ulike ingrediensene og hva det er de gjør for kroppen din:

 • Aloe Vera Ekstrakt - Aloe Vera er kjent for sine helbredende egenskaper på huden, men visste ikke om dens mange andre egenskaper? Aloe vera har anti-inflammatoriske egenskaper som kan hjelpe deg med vekttap.
 • Chlorella - Chlorella er en næringsrik supermat som er full av essensielle vitaminer og mineraler som kroppen trenger. Det er også et utmerket kilde til vegansk protein.
 • Vitamin C & E - Vitaminer er avgjørende for å holde kroppen frisk og vitamin C & E er ikke noe unntak. Vitamin C er kjent for å hjelpe med immunsystemet, mens vitamin E kan bidra til å holde huden og kroppen frisk.

Hvordan bruker jeg MaxMedix™ Detox Tone?

Du skal innta to kapsler daglig sammen med et stort glass vann. Det vil gi deg en daglig renselse av din kropp, og er en enkel måte å gjennomføre hjemmedetox på. Du kan ta dine detox tabletter daglig, og du vil kjenne på økt energinivå og et bedre humør. Det er bare noen av de positive effektene av å rense kroppen for gift- og avfallsstoffer. Lurer du på om hjemmedetox kan være noe for deg, så bør du prøve MaxMedix™ Detox Tone detox tabletter. Det er både effektivt og meget enkelt.

MaxMedix™ Detox Tone inneholder en kombinasjon av naturlige ingrediensene. Siden ingrediensene er helt naturlig så er det heller ikke registrert noen bivirkninger ved bruk av Detox Tone detox tabletter. Vi anbefaler allikevel at du alltid leser på innholdet før du begynner med en detoxbehandling for å forsikre deg om at du ikke er allergisk mot noen av ingrediensene. Det er enkelt og effektivt å rense kroppen sin hjemme, men er du i tvil så bør du kontakte legen din før du bestemmer deg for å gjennomføre en hjemmedetox.

Hvordan bestiller du MaxMedix™ Detox Tone?

Du kan bestille MaxMedix™ Detox Tone fra WeightWorld enkelt, trygt og raskt. Bestiller du før klokken 16:00 (Man-Tors), så sender vi pakken samme dag så du kan få den raskest mulig og begynne med detox tone. Er det noe du lurer på, så er det bare å ta kontakt med vårt kundeserviceteam.

Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 5 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Flott til å rense kroppen for literally alt!!
 • * Selv så synes jeg alle burde ha dette på kjøkkenet sitt!
 • * Kjempe flott og naturlig :D
 • * bra resultater !!
 • * Gått ned 2 kilo med Detox Tone :D
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev