Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

MaxMedix™ Carb No More Karboblokker

Av maxmedix™

279.00Kr

Se mer

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

MaxMedix™ Carb No More Karboblokker er den perfekte løsningen for deg som sliter med å holde deg unna karbohydrater. Karbohydrater slanking er et supplement som er en effektiv karboblokker fra MaxMedix™ og gjør om overskuddet av karbohydrater i kroppen til energi istedenfor fett som legger seg på kroppen.

 • Hjelper med å redusere opptaket av karbohydrater
 • Hjelper med vekttap
 • Omdanner overskudd av karbohydrater til energi
 • Flott kosttilskudd for deg som ikke kan stå imot karbohydrater
 • Kan brukes av diabetikere
 • 100% naturlige ingredienser
 • Ingen kjente bivirkninger

MaxMedix™ Carb No More Karboblokker er en slankepille som fungerer som en effektiv karboblokker og bidrar til å omdanne overskuddet av karbohydratene i kroppen til energi, slik at du kan yte mer i neste treningsøkt og gå ned i vekt. Du kan lettere motstå mat som har høyt innhold av karbohydrater, sånn som ris, pasta og brød. Det blir lettere å spise det i normale mengder og dersom man får i seg mer, så vil MaxMedix™ Carb No More Karboblokker omdanne karbohydratene til energi istedenfor.

Les Mer
Merke: MaxMedix

Hva er Karbohydrater?

Man kan dele karbohydrater inn i tre forskjellige grupper; stivelse, sukker og kostfiber. Det er veldig individuelt hvordan kroppen tar opp karbohydrater. Kostfiber er de sunneste karbohydratene som kroppen kan få god nytte av, de lagres ikke i kroppen og skilles ut som avføring. Stivelse er noe som kroppen har store vanskeligheter med å ta opp og dette hjelper ofte med fordøyelsen. Sukker er det siste av de de tre og burde være noe som kroppen får i seg minst av. Sukker lagres som fett og forstyrrer blodsukkernivået. MaxMedix™ Carb No More Karboblokker er med på å redusere at dårlige karbohydrater tas opp i kroppen, spesielt karbohydrater som kommer fra sukker.

Hva er MaxMedix™ Carb No More Karboblokker?

MaxMedix™ Carb No More Karboblokker er en spesielt designet karboblokker som deltar i kroppens funksjoner og omdanner overskudd av karbohydrater i kroppen til energi som kroppen kan bruke til aktiviteter. MaxMedix™ Carb No More Karboblokker er laget til å skille ut karbohydratene gjennom fordøyelseskanalen i stedet for at de hoper seg opp i kroppen og blir til fett. Dette er en innovativ karbohydrater slanking som kan ses på som en diett hvor man reduserer inntaket av karbohydrater eller bruker MaxMedix™ Carb No More Karboblokker som et tillegg til dietten.

Hvordan virker MaxMedix™ Carb No More Karboblokker?

Hvis du ønsker å slanke deg, så kan en karboblokker som MaxMedix™ Carb No More være et flott alternativ. Mange sliter med vekten fordi kroppen har et stort sug på mat med høyt karbohydratinnhold, som ofte fører til at man går opp i vekt dersom man spiser slik mat ofte. Det er langt fra en enkel oppgave å fjerne karbohydrater fra kostholdet, som de er i mye av maten vi spiser daglig, men karboblokker er et bra sted å starte. Du kan gradvis kutte ned på karbohydratene eller bruke karboblokker som et kontrollerings middel til kostholdet ditt.

MaxMedix™ Carb No More Karboblokker blokkere enzymer som gjør om karbohydrater til fett, på denne måten så tar ikke kroppen opp ekstra karbohydrater som kan lagres i kroppen. Siden du reduserer faren for at karbohydrater lagres i kroppen som fett, så kan du regulere kostholdet ditt og gå ned i vekt. Likevel er det viktig å understreke at dette supplementet ikke gir grunnlag for at man skal spise fastfood og karbohydrater fra hvitt ris/brød i større mengder, dette produktet skal ikke være et utbytte for mat, men rett og slett et støtteprodukt for dem som ønsker å gå ned i vekt.

Hvilket utbytte får man av MaxMedix™ Carb No More Karboblokker?

Ideelt sett, så burde alle mennesker spise en variert og balansert kost sammen med regelmessig mosjon. Men i dagens moderne samfunn hvor alle har det travelt og arbeidsoppgaver de ikke rekker, så kan litt hjelp med dietten ofte være løsningen. Dersom du ikke har tid til å telle kalorier hele tiden, så kan MaxMedix™ Carb No More Karboblokker hjelpe med dette. Dette produktet kan også brukes av diabetikere som ønsker å gå ned i vekt uten å sette insulinnivået ute av balanse.

Hvordan bruker jeg MaxMedix™ Carb No More Karboblokker

MaxMedix™ Carb No More Karboblokker er et meget lett anvendelig produkt. Ta 2 kapsler med et glass vann, 5-10 minutter før et måltid som inneholder karbohydrater.

Produktet skal ikke tas mer enn 3 ganger daglig, hver boks inneholder 60 kapsler som holder til 30 serveringer. For optimale resultater så skal de kombineres med variert kosthold.

Er MaxMedix™ Carb No More Karboblokker sikkert og naturlig?

MaxMedix™ Carb No More Karboblokker er et naturlig produkt som består av 6 effektive ingredienser. Det er viktig å lese gjennom ingrediensene før man benytter seg av produktet, dette er for å forebygge allergiske reaksjoner og andre eventuelle bivirkninger. Produktet er helt naturlig og ingen bivirkninger har blitt dokumentert. Dersom du er usikker på noen av ingrediensene så vennligst ta kontakt med din nærmeste lege.

Ekstrakt av hvite bønner
Ekstrakt av hvite bønner er en karboblokker som hindrer fordøyelsen av stivelse i kroppen, slik at karbohydratene ikke blir tatt opp.
Guarana ekstrakt
Guarana ekstrakt har et høyt koffeininnhold som fungerer som en stimulant og gir deg en energiboost og på denne måten aktiverer fettforbrenning og metabolismen.
Løvetann ekstrakt
Løvetann ekstrakt er et kraftig antioksidant som beskytter kroppen mot frie radikaler, samt infeksjoner som kan oppstå i kroppen under dårlig fordøyelse.
Krom er et mineral
Krom er et mineral som kroppen bruker under fordøyelsesprosessen. Den er også med på å gjøre om fett, karbohydrater og proteiner til energi for kroppen.
Eplesider eddik
Eplesider bruker sine syrlige fordeler til å fremme en sunn fordøyelse, en velfungerende skjoldbruskkjertel og booster metabolismen i kroppen
Kanel ekstrakt
Kanel ekstrakt er full av antioksidanter som beskytter kroppen mot oksidering og skader som kommer av frie radikaler. Den reduserer blodsukkeret og beskytter mot infeksjon.

Hvordan bestiller jeg MaxMedix™ Carb No More Karboblokker?

Du bestille MaxMedix™ Carb No More Karboblokker fra WeightWorld enkelt, trygt og raskt. Bestiller du før klokken 16:00 (Man-Tors), så sender vi pakken samme dag så du kan få den raskest mulig og begynne din karbohydrater slanking. Er det noe du lurer på, så er det bare å ta kontakt med vårt kundeserviceteam.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 6 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * ser fram til å prøve disse kapslene :D
 • * Har lenge lett etter noe sånn
 • * Har lest mye om karboblokkere, gleder meg virkelig til å prøve denne :)))
 • * vet at jeg ikke kan slå løs på kaker nå, men dette er flott!
 • * Kan endelig ta en glipp eller to i dietten min!
 • * toppers produkt !
* Resultatene vil variere fra person til person