Carb No More

60 Kapsler
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

MaxMedix™ Carb No More Karboblokker er perfekte for de som sliter med å holde deg unna karbohydrater. MaxMedix har nå introdusert Carb No More som er satt sammen av unik utvalgte ingredienser som er kjent for å omdanne karbohydrater i kroppen til energi istedenfor fett som legger seg på kroppen.

 • Støtter omdannelse av karbohydrater til energi
 • Kosttilskudd for deg som ikke kan stå imot karbohydrater
 • Laget av naturlige ingredienser
 • Fri for laktose og gluten
 • Egnet for vegetarianere og veganer
 • 60 enkelt å svelge kaspler
 • Vegansk
 • GMP
 • Glutenfri
 • Vegetariansk

Hva er Karbohydrater?

Man kan dele karbohydrater inn i tre forskjellige grupper; stivelse, sukker og kostfiber. Det er veldig individuelt hvordan kroppen tar opp karbohydrater. Kostfiber er de sunneste karbohydratene som kroppen kan få god nytte av, de lagres ikke i kroppen og skilles ut som avføring. Stivelse er noe som kroppen har store vanskeligheter med å ta opp og dette hjelper ofte med fordøyelsen. Sukker er det siste av de de tre og burde være noe som kroppen får i seg minst av. Sukker lagres som fett og forstyrrer blodsukkernivået.

Hva er MaxMedix™ Carb No More?

Ideelt sett, så burde alle mennesker spise en variert og balansert kost sammen med regelmessig mosjon. Men i dagens moderne samfunn hvor alle har det travelt og arbeidsoppgaver de ikke rekker, så kan litt hjelp med dietten ofte være løsningen. Dersom du ikke har tid til å telle kalorier hele tiden, så kan MaxMedix™ Carb No More være til støtte.

MaxMedix™ Carb No More er spesielt designet som karboblokker, og har hensikt til å støtte kroppens funksjoner og omdanne overskudd av karbohydrater i kroppen til energi som kroppen kan bruke til aktiviteter. MaxMedix™ Carb No More Karboblokker er designet for å skille ut karbohydratene gjennom fordøyelseskanalen i stedet for at de hoper seg opp i kroppen og blir til fett.

Hvordan virker MaxMedix™ Carb No More?

Det er langt fra en enkel oppgave å fjerne karbohydrater fra kostholdet, som de er i mye av maten vi spiser daglig, men karboblokker er et bra sted å starte. Du kan gradvis kutte ned på karbohydratene eller mye enklere, bruke karboblokker som et kontrollerings middel til kostholdet ditt.

MaxMedix™ Carb No More er designet for å blokkere enzymer som gjør om karbohydrater til fett, på denne måten skal ikke kroppen ta opp ekstra karbohydrater som kan lagres i kroppen. Det er viktig å understreke at dette supplementet ikke gir grunnlag for at man skal spise fastfood og karbohydrater fra hvitt ris/brød i større mengder, dette produktet skal ikke være et utbytte for mat, men rett og slett et støtteprodukt for dem som ønsker å forbedre vekttapsresultatene.

Hvordan bruker jeg MaxMedix™ Carb No More?

MaxMedix™ Carb No More er et meget lett anvendelig produkt. Ta 2 kapsler med et glass vann, 5-10 minutter før et måltid som inneholder karbohydrater.

eplecider som ikke er en aktiv ingrediens i karbohydrater

Produktet skal ikke tas mer enn 3 ganger daglig, hver boks inneholder 60 kapsler som holder til 30 serveringer. For optimale resultater så skal de kombineres med variert kosthold.

Er MaxMedix™ Carb No More Karboblokker sikkert og naturlig?

MaxMedix™ Carb No More er et naturlig produkt som består av 6 effektive og unik utvalgte ingredienser. Det er viktig å lese gjennom ingrediensene før man benytter seg av produktet, dette er for å forebygge allergiske reaksjoner og andre eventuelle bivirkninger.

fem hvite bønner som skal være bønnene til carb no more
Ekstrakt av hvite bønner er kjent for å bidra til å hindrer fordøyelsen av stivelse i kroppen, slik at karbohydratene ikke blir tatt opp.
Guarana ekstrakt
Guarana ekstrakt er kjent for dens høye koffeininnhold som kan gi den en energikick.
Løvetannrotekstrakt som er en aktiv ingrediens i karbo nr
Løvetann ekstrakt er et kraftig antioksidant som er kjent for å beskytte kroppen mot frie radikaler, og støtte en sunn funksjon av fordøyelsen.
en lilla firkant som viser 24 cr chromium på en hvit bakgrunn
Krom er et mineral som kroppen bruker under fordøyelsesprosessen. Den er også med på å støtte omgjørelse om fett, karbohydrater og proteiner til energi for kroppen.
eplecider som ikke er en aktiv ingrediens i karbohydrater
Eplesidereddik bruker sine syrlige fordeler til å støtte en sunn fordøyelse, en velfungerende skjoldbruskkjertel og metabolismen i kroppen
to kanelstenger og kanel pulver som ligger i en haug
Kanel ekstrakt er rik på antioksidanter som er kjent for å beskytte kroppen mot oksidering og skader som kommer av frie radikaler.


Våre Tilbud

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(10)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK 5

100% basert på 10 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Har lenge lett etter noe sånn

  S Sigrid weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Har lest mye om karboblokkere, gleder meg virkelig til å prøve denne :)))

  K Katrine weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • vet at jeg ikke kan slå løs på kaker nå, men dette er flott!

  A Anette weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Kan endelig ta en glipp eller to i dietten min!

  A Arve weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • toppers produkt !

  B Bodil weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • De er fri for laktose og er glutenfrie. Jeg som er alltid sulten elsker jo å spise, og disse har hjulpet meg med å legge på meg så mye.

  E Elsa weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • De har gitt meg mer energi i hverdagen, da de omdanner karbohydrater til energi. Som jeg ikke trodde på først, men kjenner på kroppen at dette har hjulpet meg.

  M Mette weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Tablettene har hjulpet meg med et bedre kosthold og treningen min går bedre. Jeg føler jeg spiser sunnere og har mer overskudd i hverdagen.

  I Ine weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jeg spiser nå et bedre variert kosthold samtidig som jeg har mer energi til å trene etter jobb.

  V Vidar weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

Last1 2  Neste >
* Resultatene vil variere fra person til person