Man - Fre | 10:00 - 16:00

45 78 75 53 55 Online Chat
  • klarnaHandle med Trygghet

    Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

  • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

    For hele Norge

  • 100% Naturlige Produkter

    Unik utvalgte naturlige produkter

Levering

Alle bestillinger sendt fra WeightWorld vil bli behandlet konfidensielt, og alle produkter sendes ut i en diskret innpakning som ikke vil indikere hva som er i pakken eller hvem som er avsenderen. Returadressen på pakken din og bankutskrift vil vises som ComfortClick Ltd, vårt morselskap, så pakken din vil på ingen måte kunne identifisere WeightWorld som avsender. Du kan trygt og sikkert bestille fra oss uten bekymringer.

Vi har inngått et nært samarbeid med Post Norge og UPS, som betyr at du kan stole på at du er i de beste hender når du handler hos WeightWorld. Alle bestillinger blir behandlet konfidensielt. Alle bestillinger mottatt før 16:00 vil bli sendt ut samme dag.

Vær oppmerksom på at alle produktene blir sendt fra lager i England. For totalverdi under 350kr slipper du å betale noe toll kostnader. Vi gir derfor opptil 30% rabatter på multikjøp slik at du kan spare penger. Du kan lese mer om det her http://www.toll.no/no/netthandel/350kroner/

Pakking

Emballasjen til pakken vil variere basert på hva du bestiller og hvilken transport metode du velger. Vi forstår at kundene verdsetter deres privatliv og av denne grunn emballasjen ikke nevner navnet på webområdet , bare firmanavnet vært Comfort Click Ltd er nevnt sammen med returadresse .

Levering av Pakken til Norge

Vi jobber sammen med Posten Norge og UPS for å levere din bestilling til deg rask, diskret og på en effektiv måte. Kostnadene og vilkårene vil varier avhengig av hvilken leveringsmetode du velger. Vi tilbyr GRATIS FRAKT for bestilling over 499kr. *Vær likevel oppmerksom på at noe kosttilskudd kan kun sendes via UPS til Norge for at produktet skal ankomme raskere og uten problemer, derfor vil det koste litt ekstra med UPS. Vi tilbyr derfor opptil 30% rabatter på de produktene som kan kun sendes med UPS dersom du kjøper flere enn èn pakke

Kan jeg spore pakken?

Ja, du vil motta et e-post fra oss når pakken din har blitt sent med sporingsnummeret ditt dersom du valgte transport med sporing. Dersom pakken ble sent med Posten uten sporing, vil det stå på e-posten din FREE DELIVERY, og du kan da ikke spore pakken din. Men normalt tar det 5-14 arbeidsdager avhengig av hvor i landet du bor. Med UPS tar det opptil 3-5 arbeidsdager.


Tast inn sporingsnummer