Levering

Levering

Alle bestillinger sendt fra WeightWorld vil bli behandlet konfidensielt, og alle produkter sendes ut i en diskret innpakning som ikke vil indikere hva som er i pakken eller hvem som er avsenderen. Returadressen på pakken din og bankutskrift vil vises som 'www.WeightWorld.no', vårt morselskap, så pakken din vil på ingen måte kunne identifisere WeightWorld som avsender. Du kan trygt og sikkert bestille fra oss uten bekymringer.

Vi har inngått et nært samarbeid med Post Norge og UPS, som betyr at du kan stole på at du er i de beste hender når du handler hos WeightWorld. Alle bestillinger blir behandlet konfidensielt. Alle bestillinger mottatt før 16:00 vil bli sendt ut samme dag.

Tollkostnader

Vær oppmerksom på at vi sender varene fra vårt lager i England, og at ekstra toll og merverdiavgift (moms, mva.) kan bli lagt på pakken når du tar den inn i landet, og utleggsprovisjon til transport firma. Sendinger fra utlandet med en totalverdi inkludert frakt på under kr. 350,- er toll- og avgiftsfrie. Det betyr at du verken skal betale merverdiavgift eller toll.

Kosmetikk og hud-og hårpleieprodukter
Det er ingen toll på kosmetikk og hud-og hårpleieprodukter selv om beløpet overstiger kr. 350,-, men du må betale mva. på 25% dersom totalverdien er over kr. 350,- .

Matvarer
Matvarer er også tollfri og det er kun 15% mva. dersom totalverdien er over kr. 350,-, men du slipper å betale mva. og toll dersom totalverdien er under kr. 350,-

Kosttilskudd
Kosttilskudd regnes som næringsmiddel, og det er toll på disse, men det er kun 15% mva. dersom totalverdien overstiger kr. 350.

Du kan lese mer om toll-og mva. kostnader her:https://www.toll.no/no/netthandel/350kroner/

Pakking

Emballasjen til pakken vil variere basert på hva du bestiller og hvilken transport metode du velger. Vi forstår at kundene verdsetter deres privatliv og av denne grunn emballasjen ikke nevner navnet på webområdet , bare firmanavnet vært Comfort Click Ltd er nevnt sammen med returadresse .

Levering av Pakken til Norge

Vi jobber sammen med Posten Norge og UPS for å levere din bestilling til deg rask, diskret og på en effektiv måte. Kostnadene og vilkårene vil varier avhengig av hvilken leveringsmetode du velger. Vi tilbyr GRATIS FRAKT for bestilling over 499kr. *Vær likevel oppmerksom på at noe kosttilskudd kan kun sendes via UPS til Norge for at produktet skal ankomme raskere og uten problemer, derfor vil det koste litt ekstra med UPS. Vi tilbyr derfor opptil 20% multikjøpsrabatter på produktene som kan kun sendes med UPS dersom du kjøper flere enn èn pakke

Kan jeg spore pakken?

Ja, du vil motta et e-post fra oss når pakken din har blitt sent med sporingsnummeret ditt dersom du valgte transport med sporing. Dersom pakken ble sent med Posten uten sporing, vil det stå på e-posten din FREE DELIVERY, og du kan da ikke spore pakken din. Men normalt tar det 5-14 arbeidsdager avhengig av hvor i landet du bor. Med UPS tar det opptil 3-5 arbeidsdager.


Tast inn sporingsnummer