Knee and Elbow TENS Machine

Elektronisk Leddstøtte
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Hvis du lider av leddsmerte, ønsker å bli frisk fra en sportsrelatert skade, eller bare trenger litt daglig støtte, kan Knæ og Elbow TENS-maskinen være akkurat det du trenger. Dette er en prisvinnende terapi enhet som er designet for å berolige leddspenningen og hjelpe deg med å bevege deg igjen. Det er smertefri og bivirkningsfri elektroniske impulser som bidrar til å takle følelsen av leddsmerter og ubehag uten behov for dyre stoffer eller en lang tur til fysio. Denne enheten er ergonomisk designet for å gi maksimal komfort, lomme størrelses konsollen gjør det mulig å bruke hvor som helst og sensasjonen er helt tilpassbar.

 • Jobber for å forminske ledd smerte
 • Ergonomisk polstring passer perfekt til knær og albuer
 • Komfortabelt, slitesterkt stoff som gir støtte
 • 20 itensiteter
 • Liten og bærbar konsoll
 • 2 års garanti
 • Menn & Kvinner
 • CE Sertifisert
 • RoHS-sertifisert

Hva er en Kne og Albue TENS Maskin?

kvinne, iført, kne, og, albue, tiere, enhet, maskin

Denne maskinen kan gi deg den støtten som dine ledd trenger i form av elektroniske impulser som lindrer smerte. Når kneet eller albuen er innelukket i den komfortable polstringen, kan elektriske impulser leveres trygt inn i leddet fra den kabel forbundne, isolerte konsoll enheten. Disse impulsene jobber med å få mer comfort rundt leddene dine, hjelper deg med å være mindre tens og minsker smerte.

Hvorfor jeg kan ha hjelp av TENS Terapi?

Ledd er utrolig viktig for din daglige helse bevegelse og dessverre vil gjøre at de får mer smerte enn nødvendig, og mer stress som vil påvirke personen mer enn det en tenker det vil gjøre. Knær smertelindring og albuer ledd smertelindring er to konkrete utfall som mange mennesker som lider av felles problemer krever. TENS terapi maskiner har oppstått de siste årene som en av de beste måtene å støtte ledd og lindre ledd smerter på grunn av flere studier. TENS smertelindring leveres via subtile elektriske impulser som arbeider for å redusere stimuleringen av nerver i leddene, noe som resulterer i redusert smerte. TENS-terapi når du gjennomføres i løpet av de fortsatte øktene, kan hjelpe deg med å komme seg tilbake fra en felles skade, øke din felles mobilitet og hjelpe deg med å komme tilbake til det fysiske beste.

Hva er fordelene med Knær og Albuer Tens Maskin?

Våres innovative produkt gir en service som du ikke vil finne i andre knær og ledd produkter som minsker smerte, som har en av de beste kvalitets polstringer. Fordelene som du finner for leddene dine når du bruker Kne og Elbow Tens Machine, er trefoldige:

grønn sirkel med plussskilt for å vise lettelse fra tierenheten

Lettelse
Kniven og Albue TENS-maskinen fungerer ved hjelp av høyteknologisk elektrisk impulsteknologi. Dette virker ved å gi deg smertefri leddstimulering som retter seg mot årsakene og følelsene av smerter i leddene dine for å hjelpe deg til å føle seg mer komfortabel og mobil etter langvarig bruk.

bilde av en tegneserie kneledd for å vise støtte til ledd

Støtte
En av de viktigste måtene å støtte skadede ledd er å komprimere skadeområdet. Dette produktet bruker komfortabel ergonomisk polstring for å komprimere knær eller albueforbindelser, feste den på plass og arbeide for å gi både støtte og sikring mot risiko for påfølgende skade .

tegneseriebilde av en skiftenøkkel foran en tannhjul for å vise tilpasning

Tilpasning
Brukeropplevelsen er en av de viktigste kontaktpunktene til knær og albue tenner. Derfor kommer vår, i motsetning til andre TENS-enheter, med 20 individuelle intensitetsnivåer og 4 unike funksjonsmåter, fordi hvert felles problem er annerledes og fortjener skreddersydd omsorg.

kne og albue tens machine infograf som er i en sirkel

Hvordan bruke Kne og Albue TENS Maskin

Bilde av kvinne som har på seg enhet med kne og albue

For å bruke enheten, må du først kontrollere at batteriene er satt inn i konsollen, og at kneet eller albuen er ren. Koble deretter padsene til konsoll enheten via kabelen og sørg for at de er tett lukket rundt leddet og festet. Du kan deretter slå på enheten med konsollen og tilpasse programmet ved hjelp av P-knappen og intensiteten ved hjelp av piltastene. For mer informasjon om lengden på øktene i forhold til intensiteten, vennligst se den komplette bruksanvisningen.

Ting å huske på når du bruker Kne og Albue TENS Maskin

Vi anbefaler ikke å bruke denne enheten på noe område av kroppen, bortsett fra knær eller albuer. Bruk heller ikke denne enheten hvis du har et åpent sår eller en bestemt utslett eller hud tilstand i bruksområdet. Vi anbefaler også at du ikke bruker dette produktet hvis du nylig har gjennomgått en operasjon på området eller har en pacemaker montert.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK 5

100% basert på 5 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Jeg greide å skade korsbåndet mitt når jeg spilte fotball, men dette produktet har hjulpet meg masse med tanke på å bygge opp styrken min i kneet mitt.

  M Matt weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • 10/10 har definitivt hjulpet meg masse! Storfornøyd!

  O Oliver weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jeg startet med turning flere ganger i uken og dette produktet har hjulpet meg masse med å styrke leddene mine.

  M Mandy weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jeg har svake knær, men dette produktet hjalp meg veldig!

  R Richard weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Noen ganger så bruker jeg bare pads etter trening siden det er så komfortabelt å ha på seg!

  M Martha weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Resultatene vil variere fra person til person