Overskrift bilde for Karbo blokkere

Karbo blokkere

Hva er fett og karboblokker?

fem poteter som ligger i en haug der det står no more carbs
Fett og karboblokker tilskudd kan tas for å gå lettere ned i vekt. Tilskudd som blokkerer karbohydrater gjør at kroppen ikke absorberer store mengder av karbohydrater. Dermed slipper du også bruke tid på forbrenne dem. Karbohydratene vi spiser, inkludert mat som brød, pasta, frokostblandinger og dessuten frukt og grønnsaker, blir vanligvis omgjort til glukose. Som igjen brukes for energi.

Imidlertid så blir all glukose som ikke blir brukt lagret i kroppen. Dette kan føre til økt vekttap. Heldigvis kan fett og karboblokker hjelpe deg å redusere mengden som blir lagret i kroppen. Du kan dermed å nyte pasta og brød og fremdeles gå ned i vekt.

Tilskuddet har en lignende effekt på kroppen som en lav-karbodiett. Men du trenger ikke å kutte ut karbohydrater totalt fra kostholdet. For de som elsker pasta og brød så er dette en perfekt løsning for å gå ned i vekt.

Hvordan fungerer karboblokker?

De fleste av våre fett og karboblokkere er laget med kidneybønne-ekstrakt, en ingrediens som midlertid nøytraliserer aminosyren alfa-amylase. Kroppen bruke denne aminosyren for å fordøye karbohydrater. Ved å nøytralisere aminosyren så blir enkelte karbohydrater ikke absorbert i kroppen.

Vår fett og tilskudd for å stanse karbohydratinntak inneholder også andre kraftige naturlige ingredienser. Dette inkluderer stimulanter som guarana. Guarana øker energinivåene og hjelper deg å trene mer ofte og mer intensivt. Hvis du trener regelmessig så vil du lettere nå din drømmevekt.

mann i bar overkropp som smiler og folder armene sammen

Hvem kan bruke fettblokker og tilskudd for å stanse karbohydratinntak?

Våre fett - og karboblokker har blitt designet for de som ønsker å følge en lav-karbodiett. Men som synes det er vanskelig å kutte ut karbohydrater. Noen av våre fett – og karboblokkere kan dessuten brukes de som ikke tåler gluten eller melkeprodukter. Du kan dermed spise karbohydrater, gå ned i vekt og dessuten spise som du vanligvis gjør.

Er de trygge å ta?

Alle våre karboblokker har høy kvalitet og er laget med naturlige ingredienser som ikke har bivirkninger.

* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.