Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/weightworld/domains/weightworld.no/public_html/model/Products.cls.php on line 5119
Iwhite Instant Whitening Kit | Iwhite Tannbleking | WeightWorld.no

Julen er på vei!Få - 10% rabatt med rabattkodenCHRISTMAS

iWhite Instant Teeth Whitening Kit Combo

Tannblekingssett
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

iWhite Instant Kit er et innovativt tannblekingssett, som består av 10 stk. iWhite tannbleking skinner, 500 ml. munnskyll og 75 ml. iWhite tannkrem. Disse kombinasjoner av produktene er designet for å bekjempe misfargede tenner hjemmefra, helt uten å skade hverken tannkjøttet eller emaljen.

 • Innovativt sett for å utføre tannbleking hjemme
 • Designet for å forebygge plakk og tannsten
 • Inneholder skinner, munnskyll og tannkrem
 • Kan anvendes på følsomme tenner
 • Inneholder ikke Hydrogenperoksid
 • Enkelt å bruke, kommer med instruksjoner

iWhite Instant Kit er basert på en unik FCC (Filmokrystallisert Kalsium) teknologi som er designet for å fjerne plakk og misfarging fra tennene dine med en mild og effektiv formula. Daglig bruk av produktene skal kunne beskytte tennene fra plakk og tannstein. Dette er det perfekte produktet til tannbleking hjemme.

Hva er iWhite Instant Kit?

iWhite har oppfunnet en tannblekingskit som er uten hydrogenperoksid, men sies å være enda mer effektiv på grunn av dens unike FCC (Filmokrystallisert Kalsium) -teknologi.

iWhite produktene tar i bruk små hvite bioaktive krystaller i kombinasjon med et sterkt filmdannende polymermiddel. Takket være denne nyskapende teknologien vil de hvite bioaktive krystallene være fysisk festet på tannoverflaten. Denne teknologien er brukt for at den fysiske fiksering av de hvite krystaller skal gi en optisk bleking effekt. Denne FCC-teknologien er forsterket av en nyskapende tannblekingsnyhet: P.A.P. som er et sterkt flekkfjernende molekyl som er kjent for å bryte ned misfarginger på tennene uten å påvirke tenn strukturen.

iWhite Instant Kit kombinerer tre produkter, som sammen er designet for å bleke tennene dine slik at du kan få et pent, hvitt smil. Pakken kommer med alt du trenger for å få en god munnhygiene. Du får tannkrem, munnskyll og tannbleking skinner. Disse kan brukes som en del av din normale daglige rutine. Du trenger bare bytte ut din normale tannkrem og munnskyll med produktene herfra, og bruke skinnene en gang i blant.

 • 10x iWhite tannbleking skinner
 • 75 ml iWhite Teeth Whitening tannkrem
 • 500 ml iWhite Teeth Whitening Munnskyll

Bruksanvisning for iWhite Instant Kit

iWhite tannkrem: Tannkremen skal brukes som en normal tannkrem. Husk alltid å ikke bruke for mye tannkrem, puss tennene i sirkulære bevegelser og gi hver tann 10-15 sekunders pussing.

iWhite Munnskyll: Rist munnskyllen godt før bruk, og bruk den deretter i ca. 30 sekunder etter du har pusset tennene. Spytt ut munnskyllen etter de 30 sekunder er gått.

iWhite tannbleking skinner:

 1. Puss tennene før bruk.
 2. Sørg for at hendene dine er rene og tørre.
 3. Pakk opp iWhite tannbleking skinne og sett den på tennene. Sørg for at tennene har kontakt med gelen. Du kan bleke både over- og undertennene i samme økt.
 4. Lukk munnen og bit forsiktig i skinnen, slik at du unngår å presse gelen ut av skinnene.
 5. Fjern skinnen etter 20 minutter og kast den etter bruk.
 6. Rens munnen med vann til den resterende gelen er bort fra tennene.