Beste måten å få mindre rumpe

Rumper kommer i alle former og størrelser, men det betyr ikke at man alltid føler seg fornøyd med den, eller? Noen mennesker ønsker seg en liten og fast rumpe, slik som englene til Victoria Secret, mens andre mennesker ønsker seg en veltrent og fyldig rumpe, slik som Jennifer Lopez. Uansett hvilken rumpe du har og hvordan din drømmerumpe ser ut, så finnes det mange mennesker der ute som lurer på akkurat det samme som deg– Hvordan får jeg meg en mindre rumpe? Vi kan ha svaret du leter etter.

Hvordan kan jeg få en mindre rumpe?

Rumper kommer i alle former og størrelser, men det betyr ikke at man alltid føler seg fornøyd med den, eller? Noen mennesker ønsker seg en liten og fast rumpe, slik som englene til Victoria Secret, mens andre mennesker ønsker seg en veltrent og fyldig rumpe, slik som Jennifer Lopez. Uansett hvilken rumpe du har og hvordan din drømmerumpe ser ut, så finnes det mange mennesker der ute som lurer på akkurat det samme som deg– Hvordan får jeg meg en mindre rumpe? Vi kan ha svaret du leter etter.

Det handler om å endre sin innstilling i forhold til hemmeligheten bak evig ungdom og lykke, for verden fungerer jo selvsagt ikke slik. Det betyr allikevel ikke at det ikke finnes noen svar. Det betyr bare det at svaret kan inneholde litt hardt arbeid. Media og reklamer bidrar ikke til å avhjelpe situasjonen, for daglig blir vi bombardert med bilder av vakre kjendiser med perfekte utseender, perfekte kropper og de perfekte rumpene. Det er lett å tenke at de tydeligvis er født slik, så hvorfor skulle ikke vi være besatte av våre egne kropper?

Alle mennesker kan trene, og dermed også forme sin egen rumpe. Det finnes selvsagt ingen garanti for at du får den samme formen som modellene du ser på TV og på nettet siden genene våre er med på å bestemme hvordan rumpa skal se ut. Men ikke glem at det er fullt ut mulig å gjøre rumpa di mer definert ved bruk av regelmessige øvelser, riktig trening og kosthold. Mosjon vil selvfølgelig gjøre susen, men i tillegg bør du kutte ned på kaloriinntaket og spise sunnere.

Reduser inntaket av kalorier

En av de mest kjente metodene for å gå ned i vekt handler om å redusere inntaket av kalorier samt sørge for å forbrenne flere kalorier enn det du spiser. For å hjelpe med kaloriforbrenning er Active T5 og Raspberry Ketone Pure effektiv kombinasjon. For å forbrenne flere kalorier enn du spiser kan innebære at du avvenner deg fra uvaner hvor du spiser noen raske kalorifylte måltider sent på kvelden, og at du slutter å småspise gjennom hele dagen. I stedet for så begynner du å ta kostholdet ditt på alvor, og sørger for å få i deg mer frukt og grønt. Dette er helt enkle og fundamentale grep– Når du spiser sunt, så vil du forbedre din livsstil. Anskaff deg en kalorikalkulator – det finnes app-er til mobilen og det finnes på nettet, og begynn å øve deg på å observere hvor mange kalorier du egentlig spiser. Du kan endre ditt kosthold ut fra hvilke resultater du finner.

Vær mer aktiv

I prinsippet er det umulig å gå ned i vekt på kun utvalgte deler av kroppen. Derfor vil du se resultater av din vektnedgang på enkelte kroppsdeler, men kanskje ikke der du ønsker det. Dessverre så er rumpe og lår de stedene som sist viser resultater, og derfor må du kanskje jobbe ekstra hardt for å fjerne overflødige kilo her. Rumpa består av muskler og fettvev, så den beste metoden for å få en mer definert rumpe, er ved å gjøre øvelser. Øvelsene må rette seg mot rumpemusklene, og de må ha fokus på både fettforbrenning og forming. Så øvelser kan være squats og lunges. Men du ser resultater dersom du forbrenner fett samtidig som du trenger de utvalgte muskler

Løping

Å løpe er en god, rask og billig måte å forme dine muskler samt forbrenne kalorier på. Det er viktig å huske på at du må variere på øvelsene dine, for etter en periode med de samme øvelsene, så vil ikke lenger rumpemusklene gi deg resultater. Du bør veksle mellom både langdistanseløping og jogging med raske intervaller i oppoverbakker.

Knebøy (Squats)

En av de beste øvelsene du kan gjøre for å trene rumpemusklene dine, er knebøy. Det er en øvelse som tar på hele rumpeområdet, og som gir deg raske resultater. Knebøy vil dessuten sørge for å trene bena dine, i tillegg til rumpa.

 • Stå oppreist med bena i skulderbredde
 • Hold armene utstrakt foran deg
 • Bøy knærne til kneleddene har en vinkel på 90 grader
 • Ryggen skal være rett og blikket skal vende fremover
 • Gå sakte tilbake til utgangsposisjon, og plasser hendene på hoftene

Utfall (Lunges)

Lunges

Utfall er nok en god øvelse som gir deg både strammere rumpe og lår. Ønsker du å trene lårene så skal du gjøre korte utfall, men ønsker du å trene rumpa så skal du gjøre lengre utfall.

 • Stå oppreist med bena i skulderbredde
 • Hold det bakre benet ditt rett, og bøy det fremre benet til et utfall
 • Gå tilbake til utgangsposisjonen
 • Gjør det samme med motsatt ben

Bakoverspark

Å sparke bakover er en god øvelse for rumpa, og bidrar til å forme den. Øvelsen tar ikke lang tid, og kan enkelt legges inn i dine daglige rutiner.

 • Stå på ett ben
 • Løft det ene benet opp fra bakken, og strekk det opp og bakover slik at rumpeballene knipes sammen
 • Repeter øvelsen 10 ganger, og bytt fot

Triks

Synes du at disse tingene høres for slitsomme ut? Ønsker du å skape en illusjon av en mindre, strammere rumpe, så kan du investere i en Bodysuit. Den gir en illusjon av en mer veltrent og smalere figur under klærne. Det finnes både drakter til hele kroppen som dekker både rumpe, lår og mage, og det finnes drakter til halve kroppen. Disse ligner på en shorts, og vil redusere størrelsen på dine lår og rumpe. Dette er populære produkter blant kjendiser, og det er helt umulig å peke ut de som bærer dette. Draktene er usynlige under klærne, til og med under tettsittende jeans og kjoler.

Kirurgi

Noen mennesker syns det er vanskelig å bli fornøyd med størrelsen på rumpa si, selv med et kontrollert kosthold og regelmessig mosjon. Disse vurderer ofte å gjennomgå operasjoner. Dette er særlig vanlig blant de som har en naturlig stor rumpe, grunnet genetikk. Det finnes kirurgi som anvender fettsuging, for å suge ut fettet fra baken. Dette er en operasjon som kan gi deg en flatere rumpe, og gi den en annen form. Dette er ganske dyre operasjoner og selvsagt medfølger det risiko for komplikasjoner, slik som det gjør ved alle kirurgiske inngrep.

Det finnes som sagt hjelp til deg som ønsker å stramme opp baken ved hjelp av øvelser, et sunt kosthold og fettforbrenning piller. Det finnes også ulike metoder for å redusere størrelsen på rumpa, og som en siste utvei så finnes det kirurgi. Ikke glem at uansett hvilken form og størrelse du har på rumpa, så er det mulig å jobbe for å endre den slik som du ønsker. Det eneste du trenger er villigheten til å holde fast ved din nye, sunnere livsstil, og være målrettet.

Anbefalte produkter