Hvordan bringebær ketoner bidrar til sunnere liv

Det er ikke usannsynlig at du også har hørt om Raspberry Ketone, enten i nyhetene, sosiale medier eller til og med når du har gått til apoteket. Kanskje har du også fått lyst til å teste dette kosttilskuddet som hjelper deg mot å nå dine vektmål. Dr. Oz kaller dette middelet for en «mirakuløs fettforbrenner på boks». Men før du bestiller dette kosttilskuddet, så er det noen ting du bør være oppmerksom på. Vi vil fortelle deg om hva bringebærketoner er, hvordan de virker i kroppen og hvor du kan kjøpe 100 % rent bringebærketon samt hvilke bivirkninger som kan oppstå.

Hva er bringebærketoner?

Bringebærketoner er et naturlig stoff som finnes i røde bringebær, og som gir dem den gode aromaen. I det siste er disse ketonene blitt brukt til vektreduksjon og i behandling av fedme. Bringebærketoner er ikke et nytt fenomen i matindustrien, og har vært brukt i matvarer som søtningsstoff til eksempelvis drinker og iskrem i flere år. I naturen finnes bringebærketonene i små mengder. For å kunne innta en riktig dosering av bringebærketoner fra frisk frukt, må du spise hele 40 kilo med røde bringebær. Derfor er det viktig at du velger et produkt av høy kvalitet når du bestemmer deg for å bruke kosttilskudd som din kilde til ketonene når du skal ned i vekt.

Dette er fordelene ved Raspberry Ketone

Det er klinisk bevist at bringebærketoner øker stoffskifte, bidrar til fettforbrenningen og øker dine energinivåer. Det er en sikker og naturlig diett som ikke har noen kjente bivirkninger. Hvor lang tid det vil ta før du begynner å se de ønskede resultatene vil variere fra person til person. Noen vil oppleve en umiddelbar vektreduksjon, andre må vente en stund før de begynner å oppleve effektene. Og, selvsagt, jo lengre du velger å innta Raspberry Ketone Pure dess større resultater vil du oppnå. I tillegg til et naturlig vekttap, vil bringebærketonene sørge for et økt energinivå, bedre konsentrasjon og en sunnere lever.

Raspberry Ketone og leveren din

I tillegg til at stoffskiftet ditt vil øke, og din fettforbrenning styrkes, så har det vist seg at bringebærketoner også bidrar til en friskere lever. I vårt samfunn er vi nå i ferd med en økning av fettleversykdommer. Det skyldes blant annet et dårlig kosthold. Over tid så vil fett hope seg opp i leveren og det kan føre til sklerose. Det er en skremmende opplevelse og kan føre til nedsatt leverfunksjon og i alvorlige tilfeller til og med død. Studier har vist at bringebærketoner ikke bare bidrar til å fjerne fett fra lårene dine, men også fra leveren. Leveren er vårt primære renseanlegg, og det er her all avgiftning finner sted. Naturlig Raspberry Ketone er gode nyheter for både deg, din vektreduksjon, din lever og din fettforbrenning.

Mer om hvordan bringebærketoner fungerer i kroppen

Forskere ble først interessert i bringebærketoner på grunn av den molekylære strukturen, som ligner på andre molekyler, nemlig de som finnes i capsaicin (som man finner i chili) og synefrin (en stimulant) som har vist seg å kunne øke forbrenningen hos mennesker. Capsaicin fungerer tilsynelatende ved at den øker oksideringen av fettsyrer, slik at kroppen dermed forbrenner betydelig mer energi. Stimulanten synefrin har en kjemisk struktur som ligner stoffet efedrin, (som er kjent som en kraftig stimulant), og den øker også forbrenningen, i tillegg til å bryte ned fett og muligens også dempe apettiten.

En fordel ved å bruke akkurat bringebærketoner fremfor supplementer som inneholder capsaicin og synefrin, er at disse i noen tilfeller være uheldige for mennesker som har et følsomt fordøyelsessystem. Bringebærketoner er derimot et produkt som ikke har noen kjente bivirkninger for mennesker. Bringebærketoner har i tillegg en søt og god smak.

Noen studier har vist at når bringebærketoner er tilstede, så øker mengden av bestemte proteiner, (adiponektin, som nevnt ovenfor). Disse proteinene spiller en rolle i reguleringen og frigjøringen av fettsyrer som er lagret i kroppen, som benyttes av kroppen som en energikilde når det er behov for dette. For mennesker som allerede benytter et godt ernærings- og treningsregime, kan det å legge til et supplement med bringebærketoner være nyttig for å hjelpe cellene med å frigjøre fettsyrer. I tillegg kan slike produkter være spesielt nyttige for den som har problemer med å få bort det mere stae fettet som legger seg ved magen, og som er spesielt vanskelig å få bort.

Disse produktene ble først studert av forskere i Japan i 2005, som oppdaget at tillegg til å bidra til å bryte ned fettceller, kunne stoffet også bidra til å hindre oppbygging av fett i leveren, noe som kan forårsake helseproblemer. Forskere i Korea observerte også lignende fordeler, som altså ble tilskrevet større mengder av proteinet adiponectin.

Slik virker Raspberry Ketone

raspberry ketones

Bringebæreketonene virker gjennom tre prosesser. For det første skjer det en økning av lipolyse og fettsyreoksidasjon, noe som betyr at kroppen bryter ned det lagrede fettet, og bruker det som energi. For det andre så skjer det en økning i produksjonen av adiponektin, som er et av de viktigste hormonene som er involvert i fettforbrenningen og glukosereguleringen. Når du legger på deg så reduseres effekten av adiponektin, noe som igjen leder til at du legger ytterligere på deg. Ved bruk av Raspberry Ketone så kan du lure kroppen din til å tro at du er tynnere, og den vil begynne å oppføre seg slik, hormonelt sett. Produksjonen av adiponektin er trolig nøkkelen til de gode effektene ved bringebærketoner. Ketonene forhindrer til og med vektøkning når du inntar fettrik mat.

Hvilke bivirkninger kan oppstå ved bruk av Raspberry Ketone?

Det finnes ingen kjente bivirkninger ved bruk av Raspberry Ketone. Dette er ketoner som er blitt brukt i mat- og parfymeindustrien i en årrekke, uten noen negative effekter. Dersom du er gravid, ammer eller går på legeforeskrevne medisiner så bør du rådføre deg med din fastlege før du starter opp med behandling av bringebærketoner. Som med alle kosttilskudd som skal bidra til en raskere vektreduksjon – den fulle effekten får du kun dersom du kombinerer tilskuddet med et sunt og variert kosthold og regelmessig mosjon. Du kan bestille ditt nye Superfood kosttilskudd her på WeightWorld.