Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Hva er Alli orlistat og hvordan skal jeg innta det?

Det finnes ingen magiske piller som kan gi deg vektreduksjon, men det finnes piller som kan gi deg støtte og bidra til at du når dine mål raskere for din vektreduksjon. Disse pillene består av ingredienser som er helt avgjørende for ditt vekttap. Orlistat ble sluppet på kosttilskuddsmarkedet for å bistå overvektige mennesker med sin vektreduksjon. Kosttilskuddet har noen spesielle egenskaper som sørger for et redusert fettopptak i tarmen. Vil du vite mer? Les...

Det finnes ingen magiske piller som kan gjøre deg slank på en uke, men det finnes produkter som kan gi deg støtte og bidra til at du når dine mål raskere. Disse pillene består av ingredienser som er helt avgjørende for ditt vekttap. Orlistat ble sluppet på kosttilskuddsmarkedet for å bistå overvektige mennesker med sin vektreduksjon. Kosttilskuddet har noen spesielle egenskaper som sørger for et redusert fettopptak i kroppen. Vil du vite mer? Les...

Hvor gode er effektene av orlistat?

I det orlistat kommer inn i kroppen din og begynner å virke, så blokkerer den prosessen med fordøyelse og absorpsjon av fett i tarmene. Studier har vist til at orlistat blokkerer nesten en tredjedel av alt fettet du inntar. Det gjenværende, ufordøyde fettet transporteres ut sammen med avføringen. En normal dagsdose er på 120 mg x 3. Kapslene skal tas sammen med måltider. Også Alli Orlistat slankepiller som inneholder orlistat må inntas på denne måten. Men, dersom du har inntatt et fettfritt måltid eller du har gått glipp av et måltid, så kan du alltids hoppe over en dose.

Hvem kan ta Orlistat?

Produktet er godkjent for voksne, altså fra 18 og oppover, som er overvektige. Dette vil si voksne mennesker med en BMI (kroppsmasseindeks) på 30 eller mer, eller for mennesker med en BMI på mellom 27 og 29 som har andre helsefaktorer som kan gjøre at vekten bør reduseres, slik som diabetes eller høyt blodtrykk. Du kan finne din BMI ved å først måle høyden din i cm, og å gange den med seg selv. Deretter veier du deg, og deler vekten din i kilo på tallet som du regnet ut fra høyden din. Dette gir deg din BMI. Kroppsmasseindeks er altså et forholdstall mellom høyde og vekt, og er brukt verden over for å klassifisere normalvekt og overvekt. Basert på BMI katagoriseres man som undervektig, idealvektig eller overvektig. Har du en BMI på over 25, er du per definisjon overvektig, og fra 30 og oppover defineres tre ulike grader av fedme. Det må understrekes at orlistat kun er ment for å brukes som en del av en vektredusjonsplan som inkluderer regelmessig fysisk aktivitet og et kosthold som inneholder lite kalorier og lite fett. Optimalt sett bør reduksjonsplanen utformes i samarbeid med lege eller andre kvalifiserte personer.

Viktig å huske på

Du skal ikke innta orlistat dersom du er gravid. Vektreduksjon er ikke anbefalt for gravide, selv ikke for deg som er overvektig. Dersom du er under 18 år bør du heller ikke innta dette produktet. Voksne mennesker som ønsker å starte opp med orlistat, anbefales å snakke med sin fastlege dersom det finnes noen underliggende medisinske årsaker.Husk at orlistat er et kosttilskudd som bør inngå i et større program. Dette programmet bør består av både kosthold, slanking, trening og vektkontroll. Orlistat virker ved å ha en sunn balanse mellom fett, proteiner og karbohydrater gjennom dine daglige måltider. Unngå inntak av fet mat når du bruker orlistat, da det kan øke risikoen for ubehagelige bivirkninger. Bivirkninger som kan oppleves ved bruk av tilskuddet er gjerne løs mage og fett i avføringen, min disse vil som regel gå bort etter å ha brukt produktet i noen uker.

Hvordan skal jeg ta Orlistat?

Det finnes mange produkter på markedet som er appetittdempende, inkludert kapsler med orlistat. Disse bør alltid tas slik som anvisning på pakningen sier eller slik som legen har foreskrevet dem. Du bør aldri under- eller overskride den anbefalte dosen. Det medfølger et pakningsvedlegg som forteller deg om hvordan du går frem for å sikre en trygg og effektiv bruk. Dersom du skulle kjenne på noen uønskede bivirkninger skal du straks ta kontakt med din fastlege. Orlistat tas som regel 3 ganger daglig til måltider som inneholder lite eller ingenting fett. Orlistat kan gjøre det vanskeligere for kroppen din å ta opp overflødig fett samt fettløselige vitaminer som vitamin A, D, E og K.

Følg med på effektene av behandlingen

Fordelene ved orlistat er at den er klinisk testet og resultatene er imponerende. Orlistat ble testet på 30 000 personer som inntok 60 mg orlistat daglig. Etter ett år var den gjennomsnittlige vektreduksjonen på 7,1 kg. En annen studie gikk over fire år, og kom frem til at pasientene som deltok hadde en reduksjon i antall tilfeller av diabetes type 2.Når du bruker orlistat vil du kunne se en vektreduksjon på inntil 5 % i løpet av 3 måneder. Dette er altså ingen dramatisk nedgang i seg selv, men sammen med trening og et tilpasset kosthold kan du forvente et mer betydelig resultat. Potensialet for vekttap ved livsstilsendringer er stort, og om hovedfokuset blir på dette, mens du ser på orlistat som kun et tilskudd til dette, har du større sjanse for at prosjektet skal være en suksess. Ta kontakt med legen din og evaluere effektene av behandlingen. Dersom alt ser fint ut, kan du fortsette behandlingen med orlistat i opptil 1-2 år eller lengre. Det vil gi deg store fordeler ved din vektreduksjon.

Det finnes flere slankepiller på WeightWorld som kan hjelpe deg i å nå dine vektreduksjonsmål. Uansett om valget ditt faller på orlistat eller et annet urtebasert kosttilskudd for vektreduksjon, så er det viktig å leve med et sunt og variert kosthold, regelmessig mosjon samt å følge med på vekten din, selv etter at ditt vektmål er nådd.

Registrer
For Nyhetsbrev