Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Det finnes ingen magiske piller som kan gi deg vektreduksjon, men det finnes piller som kan gi deg støtte og bidra til at du når dine mål raskere for din vektreduksjon. Disse pillene består av ingredienser som er helt avgjørende for ditt vekttap. Orlistat ble sluppet på kosttilskuddsmarkedet for å bistå overvektige mennesker med sin vektreduksjon. Kosttilskuddet har noen spesielle egenskaper som sørger for et redusert fettopptak i tarmen. Vil du vite mer? Les...

Hvor gode er effektene av Orlistat?

I det orlistat kommer inn i kroppen din og begynner å virke, så blokkerer den prosessen med fordøyelse og absorpsjon av fett i tarmene. Studier har vist til at orlistat blokkerer nesten en tredjedel av alt fettet du inntar. Det gjenværende, ufordøyde fettet transporteres ut sammen med avføringen. En normal dagsdose er på 120 mg x 3. Kapslene skal tas sammen med måltider. Også Alli Orlistat slankepiller som inneholder orlistat må inntas på denne måten. Men, dersom du har inntatt et fettfritt måltid eller du har gått glipp av et måltid, så kan du alltids hoppe over en dose.

Viktig å huske på

Du skal ikke innta orlistat dersom du er gravid. Vektreduksjon er ikke anbefalt for gravide, selv ikke for deg som er overvektig. Dersom du er under 18 år bør du heller ikke innta dette produktet. Voksne mennesker som ønsker å starte opp med orlistat, anbefales å snakke med sin fastlege dersom det finnes noen underliggende medisinske årsaker.

Husk at orlistat er et kosttilskudd som bør inngå i et større program. Dette programmet bør bestå av både kosthold, slanking, trening og vektkontroll. Orlistat virker ved å ha en sunn balanse mellom fett, proteiner og karbohydrater gjennom dine daglige måltider. Unngå inntak av fet mat når du bruker orlistat, da det kan øke risikoen for ubehagelige bivirkninger.

Hvordan skal jeg innta Orlistat?

Det finnes mange produkter på markedet som er appetittdempende, inkludert kapsler med orlistat. Disse bør alltid tas slik som anvisning på pakningen sier eller slik som legen har foreskrevet dem. Du bør aldri under- eller overskride den anbefalte dosen. Det medfølger et pakningsvedlegg som forteller deg om hvordan du går frem for å sikre en trygg og effektiv bruk. Dersom du skulle kjenne på noen uønskede bivirkninger skal du straks ta kontakt med din fastlege. Orlistat tas som regel 3 ganger daglig til måltider som inneholder lite eller ingenting fett. Orlistat kan gjøre det vanskeligere for kroppen din å ta opp overflødig fett samt fettløselige vitaminer som vitamin A, D, E og K.

Følg med på effektene av behandlingen

Fordelene ved orlistat er at den er klinisk testet og resultatene er imponerende. Orlistat ble testet på 30 000 personer som inntok 60 mg orlistat daglig. Etter ett år var den gjennomsnittlige vektreduksjonen på 7,1 kg. En annen studie gikk over fire år, og kom fram til at pasientene som deltok hadde en reduksjon i antall tilfeller av diabetes type 2.

Når du bruker orlistat kan du se en vektreduksjon på inntil 5 % i løpet av 3 måneder. Ta kontakt med legen din og evaluer effektene av behandlingen. Dersom alt ser fint ut, kan du fortsette behandlingen med orlistat i opptil 1-2 år eller lengre. Det vil gi deg store fordeler ved din vektreduksjon.

Det finnes flere slankepiller på WeightWorld som kan hjelpe deg i å nå dine vektreduksjonsmål. Uansett om valget ditt faller på orlistat eller et annet urtebasert kosttilskudd for vektreduksjon, så er det viktig å leve med et sunt og variert kosthold, regelmessig mosjon samt å følge med på vekten din, selv etter at ditt vektmål er nådd.