Overskrift bilde for Grønn te

Grønn te

Grønn te har en rekke gode egenskaper som er gunstig for kroppens helse, utseende og velvære. I tillegg er green tea ekstrakt 100% naturlig. Ved å drikke green tea regelmessig får du i deg masse antioksidanter som bekjemper frie radikaler. I tillegg får du økt fettforbrenning og reduserer stressnivået. Sjekk ut vårt utvalg av grønn te ekstrakt og les hva produktene kan gjøre for deg.

Filtre

en kopp grønn te som inneholder mint og andre detoxing blader

Hva er grønn te?

Grønn-te er en veldig sunn drikke som er både naturlig og gir økt velvære. Både grønn og svart te kommer fra planten Camellia sinensis som vokser i India og Kina. Til forskjell fra grønn te ekstrakt så blir svart te mer oksidert. Dette gjør at svarte te har blader med mørke farger og dessuten en søt smak. Oksidering er den samme prosessen som inntreffer når f.eks. et eple har falt fra treet eller har blitt bitt. Luften gjør at fruktkjøttet blir brunt og søtere. Grønn tea drikke blir derimot direktebehandlet når tebladene blir høstet. Dermed oppstår det ikke oksidering. Etter en varmebehandling så blir bladene tørket slik at de beholder sin grønne smak og farge. Grønn te ekstrakt er fremstilt av konsentrert te som både tørkes og pulverisert. Grønn te ekstrakt er ikke bare bra for økt velvære, men gir også økt forbrenningen hvis du drikker det regelmessig.

Kan grønn te ekstrakt hjelpe meg med vekttap?

Katekinene i grønn te ekstrakt er antioksidanter. Antioksidantene i grønn te ekstrakt er 20 ganger sterkere enn vitamin C og selv om katekiner også finnes i andre matvarer som f.eks. sjokolade, så er grønne te et mye sunnere alternativ. Grønn te ekstrakt styrker immunforsvaret og bidrar til redusert risiko for hjerte – og karsykdommer. I tillegg hjelper grønn te ekstrakt deg å ned i vekt, ettersom fettforbrenningen økes. Du får også økt energi, slik at du kan yte mer i hverdagen og i gymmen. Generelt sett så øker du sjansen for å gå ned i vekt med grønn te ekstrakt. Nok en gladnyhet er at grønn te ekstrakt bidrar til økt forbrenning selv når du ikke trener. Bestill grønn te ekstrakt i dag og økt fettforbrenning helt naturlig uten verken kunstige tilskudd eller medisiner.

infograf som viser hvordan te blader blir dyrket og vokser

seks grønne blader på en hvit bakgrunn som skal forestille grønn kaffe blader

Når ser jeg effekten med grønn-te?

Kroppen din kommer til å venne seg til det nye tilskuddet og begynne å øke stoffskiftet. De fleste som tar grønn te ekstrakt kommer til å raskt merke økt energi pga. koffeinen. Dette er bra, spesielt når du skal trene for da får du ekstra motivasjon og kan forbrenne flere kalorier. Husk at vi alle har ulike forutsetninger, slik at resultatet kan variere fra person til person. Vær tålmodig, tren regelmessig og spis sunt så vil du raskt ned i vekt.

Hvilke bivirkninger gir grønn-te?

Green tea ekstrakt er et 100% naturlig produkt uten bivirkninger. Vær nøye med å lese innholdsfortegnelsen for å sikre at du ikke er allergisk mot innholdet. Ekstraktet har et naturlig høyt nivå av koffein (men ikke så høy som kaffe), så dersom du er allergisk koffein bør du være forsiktig.

Kjøp Green tea, raskt og trygt fra oss

Vi har mange års erfaring med naturlige kosttilskudd og løsninger for vekttap. Vi holder oss alltid oppdatert med de nyeste metodene. Hvis du har spørsmål om grønn-te eller andre produkter, ta gjerne kontakt via vår kundetjeneste på enten telefon, chat eller e-post.

* Resultatene fra våre produkter kan variere avhengig av brukeren

* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.