Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Få vekttap fordeler fra grønn superfoods

Supermat er blitt veldig populært, og dette fenomenet er ikke bare en døgnflue. Supermat består av en kraftfull blanding med naturlige ingredienser som er kjent for å hjelpe til med din vektkontroll samt gi en generell følelse av velvære. Det er tre ting du skal se etter når du søker etter grønn supermat– Pris, smak og ernæringsmessig kvalitet.

Nedenfor viser vi deg eksempler på grønn supermat, deres fordeler og forteller deg hvorfor du bør vurdere å bruke dem i din hverdag og som en del av din vektkontroll.

Chlorella

Chlorella som selges i Storbritannia kommer fra Japan eller Taiwan, og selges som et algeekstrakt som er hentet fra ferskvann. The høstes inn og brukes til å fremstille tabletter, pulver og kosttilskudd av høy kvalitet.

Chlorella er et næringsstoff som er rik på og har en høy tetthet av næringsstoffer. Det har mange fordeler, og brukes blant annet for avgiftning, for å senke blodtrykket, forsinke aldringsprosesser og til å øke immunforsvaret. Dette er et flott kostholdstilskudd dersom du mangler eller syns det er vanskelig å få i deg tilstrekkelige mengder av grønt og bladgrønnsaker. Chlorella blir sett på som en juvel når det kommer til grønn supermat. Det skyldes at den har en tetthet som er større per gram enn både grønnkål, spinat og brokkoli.


Grønn Kaffe

Du lurer kanskje på hvordan kaffe kan hjelpe deg med din vektkontroll? Grønne kaffebønner er rå, ubrente bønner. Når de er ubrente så inneholder de fremdeles sine egenskaper som bidrar til vektreduksjon og -kontroll. Disse egenskapene går tapt i det bønnene brennes. Her kan du finne tilskudd av grønn kaffe med et høyt innhold av rå, grønn kaffeekstrakt som vil sørge for at du kan nyte godt av alle de gode effektene som følger med de ubrente kaffebønnene. Nedenfor er bare noen av alle de egenskapene som finnes i grønn kaffe, og vi forteller deg hvordan dette kan hjelpe deg.

Grønn kaffe inneholder et naturlig stoff som heter klorogensyre (CGA). Dette er et stoff som forsvinner i prosessen med å brenne kaffebønnene. CGA bidrar til å redusere glukosenivået i kroppen din. Det er også kjent for å øke energinivået og dermed også bidra til din treningsøkt. CGA har størst effekt på å påvirke fettsyrene, slik at de ikke lager glukose som igjen blir til fett. Sagt på en enklere måte– CGA blokkerer produksjonen av fett.

Populære Grønn Kaffe Produkter


Green Magic

Green magic er en av de mest effektive produktene på supermat-markedet i dag. Det inneholder 16 av verdens fineste supermatstoffer, inkludert spirulina, lecithin og chlorella. Produktet kommer i pulverform, noe som gjør det praktisk og enkelt for deg å putte det i dine smoothies, protein-shakes eller frokostblandinger.

Green Magic Pulver kan hjelpe deg til å få i deg dine 5-om-dagen dersom du sliter med å skape en rutine på dette. Det er rikt på vitaminer, mineraler og næringsstoffer og gir deg en rik kilde på jern og aminosyrer. Dersom du er på jakt etter en sunn måte for å gå ned i vekt samtidig som du øker din generelle følelse av velvære, så er Green Magic Pulver produktet du leter etter.


Grønn Te

Grønn te har blitt brukt i tusenvis av år i tradisjonell kinesisk medisin. Det inneholder mye antioksidanter og andre næringsstoffer som bidrar til å rense kroppen din for giftstoffer. Den grønne teen som du finner her, har gått gjennom seks stadier for å sikre at både renheten, smaken og styrken ivaretas. Bladene er dyrket i skyggen, og blir kun plukket for hånd. Deretter blir de dampet og lufttørket før de blir kontrollert for konsistens og smak. Til slutt fjernes stilkene fra bladene og de males til et fint pulver.

Grønn te har en sterk og konsentrert kraft som bidrar til å øke ditt stoffskifte. Dermed kan du forbrenne flere kalorier enn det du forbruker. Forskjellen på sort og grønn te er at den svarte teen oksiderer, mens den grønne teen høstes inn umiddelbart. Dermed beholder den grønne teen sin friskhet og de egenskapene som bidra til å øke stoffskiftet.Moringa

Moringa kommer opprinnelig fra India, men blir i dag dyrket i andre deler av Asia og i Sør-Amerika. Tørkede moringa blader inneholder dobbelt så mye protein som ost, 9 ganger mer jern enn spinat, dobbelt så mye vitaminer som gulrot, 14 ganger så mye kalsium som melk, 4 ganger så mye fiber som det finnes i havre og fire ganger så mye kalium som det finnes i bananer

Det finnes fem viktige fordeler ved å ta moringa. Det fremmer en sunn hud grunnet sitt innhold av egenskaper som avgifter og nøytraliserer skadelige miljøgifter samt forebygger utviklingen av rynker. Det kan bidra til å forsterke ditt immunsystem takket være etanolekstrakter. Det bidrar til å opprettholde et sunt blodtrykk og reduserer tretthet og utmattelse. Den siste viktige fordelen er evnen til å slippe ut energi slik at din metabolisme fremmes ytterligere.


Spirulina

Spirulina vokser i Afrika, Mexico og på Hawaii, og er et produkt som det er blitt forsket mye på. Det har et blå-grønt utseende, og finnes i både energidrikker, proteinbarer og som naturlige kosttilskudd. Det består av 62 % proteiner, og er et godt produkt for å gi kroppen din nytt liv.

Dette er en grønn supermat som har fire viktige fordeler. Det passer perfekt for deg som ønsker å forsterke ditt immunforsvar og nydanne kroppens celler. Det reduserer ditt kolesterolnivå til et sunt nivå, spesielt når det benyttes som et supplement til et sunt kosthold og regelmessig trening. Det er også en viktig kilde til proteiner som reparerer og fornyer huden. Dette er også et utmerket produkt for avgiftning.


Populære Spirulina Produkter

Registrer
For Nyhetsbrev