Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat
Grønn kaffe er en av de råvarene vi burde bli kjent med. Grønne kaffe bønner er spekket med næringer som kan hjelpe med vekttap for det ultimate slanke målet du alltid har vært ute etter.

Grønn Kaffe

Grønn kaffebønn ekstrakt inneholder litt koffein, og er produsert fra grønne bønner av Arabica planten, den er en relativt ny ingrediens til vekttap produkter som har fått sterk oppmerksomhet; den har også blitt omtalt på Dr. Oz programmet. Denne oppmerksomheten er ikke ubegrunnet, grønn kaffebønn ekstrakt har en rekke helsemessige fordeler, spesielt som et vekttap hjelpemiddel.

Flere studier har vist at koffein kan øke metabolismen med opp til 3-11%. Imidlertid er den viktigste aktive bestanddel antas å være den klorogensyre. Noen studier på mennesker tyder på at det kan redusere opptaket av karbohydrater fra fordøyelseskanalen , noe som senker blodsukker og insulin pigger. Hvis dette er sant, vil da ta grønn kaffebønne ekstrakt være som å spise en litt lavere karbohydrat diett.

Kaffebønner har en naturlig grønnfarge, men de er vanligvis stekt før de blir solgt til forbrukerne og lagt på kaffe hyllen. Stekingen er en prosessen som gjør dem brune. Som vi vet er kaffebønner er spekket med antioksidanter og farmakologisk aktive forbindelser. To av de viktigste er Koffein og klorogensyre.

Klorogensyre er antatt til å være den viktigste aktive ingrediensen i grønne kaffe bønner.Det vil si, de stoffene som produserer den vekttap effekten vi elsker! Dessverre… blir det meste av klorogensyre fjernes når kaffen er stekt.

Av denne grunn, vil vanlige kaffebønner ikke ha den samme effekten (selv om det er nok av andre gode grunner til å drikke kaffe hvis du liker det).

Hvordan fungerer Grønn Kaffe?

Grønn kaffe inneholder polyfenoler, inkludert chlorogenic syrer, som er i likhet med druekjerneekstrakt og grønn te, som har antioksidant som hjelper kroppen å nøytralisere skadelige frie radikaler. Forskning har også vist at klorogensyre i grønne kaffe bønner har en blodtrykkssenkende effekt på rotter og mennesker som fremmer normal blodtrykk. I motsetning til svart kaffe, er grønne kaffe bønner lav i koffein.

Kort sakt:

Grønne kaffebønner har vist seg å hemme vektøkning. Dette er på grunn av redusert inntak av karbohydrater fra en diet.

Ha vi tid til å kjøpe en kaffekvern å lage vår egen kaffe hver morgen? Sannsynligvis ikke, derfor er grønne kaffebønner av en kapsel form lettere å bruke, ikke tidskrevende og rett å slett enklere å måle inntak.

Kombiner grønne kaffe bønner sammen med frokosten, å du vil snarest se positive resultater i metabolismen, energien og hel helsen

Så tren, spist sunt og ikke glem din magiske våpen.

Grønn kaffe!