Overskrift bilde for Grønn kaffe

Grønn kaffe

Grønn kaffe utvinnes fra bærene på kaffebusken, og man utvinner næringsstoffene før bærene blir røde og modne. Deretter rister man bærene slik at de blir brunsvarte, akkurat som de kaffebønnene vi bruker til vanlig kaffe. De grønne kaffebønnene fra kaffebærene som det egentlig heter, har et høyt innhold av klorogensyre som kan øke stoffskiftet helt naturlig.

Filtre

Overskrift Bilde for Grønn Kaffe av en grønn kaffeplant med bønner hengende

Hva er Grønn Kaffe?

forfra, utsikt, bringebær, keton, og, grønne kaffekapsler, flasker

Alle vet vel hva kaffe er, men hva er forskjellen på grønn kaffe og vanlig kaffe? Alle kaffebønner er grønne når de plukkes. Fargeforandringen skjer når de er ristet og får et brent ytre på grunn av den høye temperaturen (200-250 grader) under brenningen. Brente bønner fra grønn kaffe brukes for å brygge vanlig kaffe, men de grønne kaffebønnene har vist seg å være fulle av næringsstoffer, og derfor er det blitt til et populært kosttilskudd ved navn Grønn kaffe. Green coffee er meget populær i forbindelse med helse- og vektreduksjon da grønn kaffe er kjent for å ha en positiv effekt på kroppens stoffskifte. Nedenfor kan du lese mer om fordelene, hvordan man inntar det og hva man bør være oppmerksom på når en kjøper produktet.

Hva er Klorogensyre

Grønn kaffebønner ekstrakter kommer fra uristet kaffebønner og kan bidra med å øke fettforbrenningen. Fordelen med uristet grønne kaffebønner er at dens gode klorogensyren vil ikke bli redusert. Derfor har grønne kaffebønner ekstrakter høyere nivå av klorogensyre sammenlignet med vanlig ristet kaffebønner

Klorogensyre (CGA) er en antioksidant som finnes i disse kaffebønner. CGA finnes i både grønne og ristet kaffebønner, men som sagt når den blir stekt mister kaffebønnen rundt 50% av CGA, noe som gjør grønne kaffebønner til en bedre og næringsrik kilde. Denne naturlige syren sies til å bidra til et sunt vekttap ved å øke stoffskiftet. Klorogensyre bidrar til vekttap ved å hemme frigjøringen av glukose inni blodstrømmen. CGA er også sagt å kunne bidra til å senke blodsukkernivåene, redusere risikoen for gallestein og redusere risikoen for diabetes. Når du ser etter grønne kaffeprodukter, spesielt for vekttap, må du sørge for å velge et produkt med høyere mengde av CGA. Klorogensyre har mange andre gode helsefordeler, blant annet for fedme, diabetes, høy blodtrykk, Alzheimer og bakterielle infeksjoner.

Grønn kaffe er ganske populær som et vekttapskosttilskudd, men populariteten har økt siden Grønn kaffe var blitt nevnt i den populære tv-show Dr. Oz. Klorogensyre har en god effekt på å kontrollere blodsukker og metabolismen, noe som gjør den til et veldig effektiv kosttilskudd.

Ulike måter å ta grønn kaffe

Husk at Green Coffee Extract er de gode greiene før vi drikker den. For å øke energinivåene, anbefales det vanligvis å ta tre doser på 400 mg. Siden høye doser av koffein kan holde deg våken, derfor anbefales det å unngå å ta kosttilskuddet rett før senge tid. Du kan ha en kapsel tre ganger daglig, og det anses for å være den optimale dosen og skal kunne bidra til å opprettholde god helse.

Hos WeightWorld har vi grønn kaffebønneekstrakt i kapselform eksklusivt for deg. Det anses å være den mest effektive formen da den inneholder konsentrert dose av gunstige antioksidanter.

Få det beste grønne kaffe ekstrakt

Vil du få mest mulig ut av Grønn kaffe? Sørg for å velge et høyt styrke-supplement og nyt de mange fordelene.

Våre grønne kaffe ekstrakt kosttilskudd har en sterk konsentrasjon av grønn kaffe ekstrakt, den er også rik kilde til naturlig koffein og klorogensyre. Kombinert med et godt balansert kosthold og regelmessig treningsplan, kan grønn kaffe hjelpe deg med å gå ned i vekt og holde deg sunn.

WeightWorld produkter er laget med kvalitet i tankene og de inneholder naturlige ingredienser. Dette reduserer sjansene for eventuelle bivirkninger og hjelper deg med å få mest mulig ut av å ta dem. Dette er noe du bør definitivt prøve som en enkel og sikker vekttap løsning.

Hva kan grønn kaffe gjøre for meg?

Klorogensyren i Grønn kaffe er kjent for å forbrenne sukker før det omdannes til fett i leveren. På den måten øker din metabolisme effektivt. Ønsker du å dra fordeler av klorogensyren så er ikke den mest effektive metoden å drikke kaffe, men å innta et ekstrakt av ubrente kaffebønner.

Foruten å forbrenne sukker og øke vektnedgangen er grønn kaffeekstrakt også kjent for å omdanne fett til energi fra dine egne muskler. Ved å øke ditt energinivå kan du øke din motivasjon til å trene, og dermed få mer ut av treningen. Green coffee er et anbefalt kosttilskudd for den som ønsker å gå ned i vekt og bli friskere på en naturlig måte.

Kroppen din vil sakte men sikkert venne seg til det nyt kosttilskuddet, og ditt stoffskifte vil øke, Det er bra å utnytte dette ved å kombinere tilskuddet med trening, slik at du motivere deg selv til å ta i litt ekstra og forbrenne enda mer kalorier. Ikke glem at vi er ulike, og dersom du starter med å ta grenn coffee sammen med din kollega, venninne eller partner, så kan dere oppleve ulike resultater i den samme perioden. Ha tålmodighet, fokuser på din trening og på ditt kosthold så vil du se at det er verdt din innsats når du opplever at dine første kilo forsvinner.

en grønn kaffekopp som står oppå et grønt tefat på en hvit bakgrunn

Hvordan inntar jeg grønn kaffe?

En del velger å koke seg kaffe på de grønne kaffebønnene og drikke denne. Andre foretrekker å ta ett kosttilskudd i kapselform som inneholder ekstrakter fra kaffebønnene. Her på WeightWorld er det ingen hemmelighet at vi tror at grønn kaffeekstrakt i kapselform er den mest effektive, ettersom du da umiddelbart får i deg en konsentrert dose av nyttige antioksidanter. Dessuten får du ikke den gode smaken når du koker kaffe på grønne bønner.

Har green coffee noen bivirkninger?

Grønn kaffeekstrakt er 100 % naturlig i seg selv. Vi vil understreke at det alltid er viktig å lese innholdsfortegnelsen på kosttilskuddene før du handler dem. Slik kan du forsikre deg om at det ikke inneholder stoffer du er allergiske mot. Bruk kun forhandlere og nettsteder som du er trygg på.

Siden grønn kaffe har et høyt naturlig nivå av koffein, bør du alltid rådføre deg med din fastlege før du starter med tilskuddet. Snakk alltid med din lege før bruk dersom du er gravid, ammende, lider av høyt blodtrykk, hjertesykdommer eller diabetes. Dersom du lider av spiseforstyrrelser eller dersom du er under 18 år skal du ikke innta Green coffee.

Handle grønn kaffe hos oss – det er sikkert og trygt

Her på WeightWorld, kan du kjøpe Green coffee Pure, et produkt vi er meget stolte av da det inneholder hele 237,5 mg grønn kaffe per kapsel. Dette tilsvarer 5000 mg hele kaffebønner, og gir deg 20 % av den gode klorogensyren som er kjent for å forbrenne og blokkere sukkeret før det omdannes til fett. Green coffee er 100 % naturlig uten kunstige tilsetningsmidler eller konserveringsmidler. Vi har hatt et nært samarbeid med produsenten i mange år og produktene er utviklet spesielt for oss. Derfor vet vi nøyaktig hva de inneholder. Det anbefales å ta 1 kapsel 3 ganger per dag til måltider sammen med ett stort glass vann. Green coffee bør ikke erstatte ett sunt og balansert kosthold, så det er viktig at du også spiser sunt og får i deg mye frukt, grønnsaker, fullkorn og fisk samt at du drikker mye vann hver dag.

Dersom du har noen spørsmål om Green coffee, noen av våre andre produkter eller vår kundeservice, så er du velkommen til å ta kontakt med vår kundetjeneste. Du kan ta kontakt med oss via chat, e-post og telefon. Ta steget ut i dag og begynn med grønn kaffe for å oppnå en sunnere og slankere versjon av deg selv.

en infograf som viser hvoran green coffee fungere og dens egenskaper

* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.