Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Green Coffee og Colon Cleanse ® Detox Kit

499.00Kr
558.00Kr
Du sparer:  59.00Kr

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Nå kan du endelig få en naturlig detoxprodukt med både Green coffee og MaxMedix Intensive Colon Cleanse detox. Green Coffee detox og MaxMedix Intensive Colon Cleanse er den perfekte kombinasjon. Først renser du kroppen fra avfallstoffer og gifter med MaxMedix Intensive Colon Cleanse for så å begynne med Green Coffee detox som hjelper deg å nå din målvekt. Alle ingredienser har naturlige og rengjørende egenskaper som bidrar til å rense kroppen fra avfallsstoffer og gifter samtidig som kuren tilfører næring og vitaminer til din kropp.

  • Ti dagers detox etterfulgt av 30 dagers vekttap
  • Kan hjelpe til med å øke energi og prestasjon
  • 100% naturlige ingredienser
  • Spar penger ved å kjøpe kombinasjonspakken
  • Gi din kropp den optimale forutsetningen for å begynne dagen med Green Coffee cleanse
  • Den naturlige detoxen kan hjelpe deg å få bedre hud, stabiliserer tarmfloraen samt lindrer hodepine og smerter

Green Coffee & MaxMedix Intensive Colon Cleanse Detoxpakke innledes med en ti dagers detox som har flere positive helse-effekter. MaxMedix Intensive Colon Cleanse kan hjelpe til med å lindre forstoppelse, gi deg bedre hud og mer mental kapasitet og fysisk energi. Green coffee cleanse kan hjelpe kroppen å øke både fettforbrenning og energinivå så du lettere kan gå ned i vekt. Har du problemer med magen eller fordøyelsen så kan denne populære kombinasjonspakken med Cafe Vert og Colon detox hjelpe deg å bli kvitt dine problemer og få kroppen i balanse igjen.

Les Mer

Hva er Green coffee cleanse?

Green Coffee cleanse er ubrente kaffebønner som er naturlig rike på antioksidanter. Antioksidanter er kjente for å hjelpe kroppen å forandre sukker og fett til energi. Du får mer energi så du kan prestere bedre når du trener. Dessuten kan det grønne kaffeekstraktet også øke fettforbrenningen, så du får mer ut av treningen og samtidig forbrenne mer ved vanlige hverdagslige aktiviteter. Green Coffee Cleanse består av 90 kapsler og holder til 1 måneds anvendelse.

Start din kur med 10 dagers naturlig detoxbehandling for å styrke din kropp og påbegynne din vekttapsreise

Din kropp nullstilles, renses fri fra gifter. Du får mer energi og kroppen tar lettere opp næring

Fortsett med Green Coffee Cleanse i 30 dagar. Dette hjelper deg å øke stoffskiftet og øke din vektnedgang

Hva er MaxMedix Intensive Colon Cleanse?

MaxMedix Intensive Colon Cleanse er en av de mest effektive detoxbehandlingene som finnes på markedet for øyeblikket. En detox hjelper din kropp å bli kvitt bakterier og gifter uten å forårsake diaré eller andre mageproblemer hvilket er en stor riisko blandt mange liknende produkter. Dette 10-dagers detoxprogrammet med Cafe Vert og Colodetox er basert på åtte ulika aktive ingredienser. Alle ingredienser er 100% naturlige og bør derfor ikke gi opphav til uønskete bivirkninger. MaxMedix Intensive Colon Cleanse tarmrengjøring består av 60 kapsler som tas i ti dagar (to kapsler tre ganger daglig).

Hvorfor er det bra å kombinere dem?

MaxMedix Intensive Colon Cleanse detox øker opptak av andre kosttillskudd som for eksempel Green coffee. Gjennom utrensning er det altså ingen avfall som blokkerer funksjonen fra kosttillskudd. Slik kan du få mer energi og de beste forutsetningene for å øke fettforbrenningen gjennom å konvertere fett og sukker til energi. For optimalt resultat er det viktig at du drikker mye vann, både under tarmrengjøring og under prosessen for Green coffee detox. Dessuten bør du spise sunn og variert kost, rik på grønnsaker og fiber samtidig som regelmessig mosjon.

Hva inneholder produktene

Green Coffee: grønne kaffebønner, maltodextrin, kiseldioxid. Kapsel består av Hydroxy Propyl Methyl Cellulose (vegetarisk)

MaxMedix Intensive Colon Cleanse: kalkcitrat, magnesium, selen (selenometionin), kalium aspartat, fiber fra brun ris, psylliumfrøskall eplepektin, akaciagummi, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium infantis, Sennesplante, fruktooligosackarider, gelatin, cellulosa, kiseldioxid, vegetabilisk stearat

100 % naturlig

Både Green Coffee detox och MaxMedix Intensive Colon Cleanse er helt naturlige produkter som ikke bør forårsake noen bivirkninger. 10 dagers rensing med Cafe Vert og Colodetox kan innebære at du behøver å gå på toalettet mer enn vanlig for å få ut alle avfall - og giftstoffer fra kroppen under disse 10 dagene. Gravide och ammende kvinner bør la være å ta disse kosttillskuddene.

Hvordan bestiller jeg Green Coffee Cleanse og MaxMedix Intensive Colon Cleanse?

Det er veldig enkelt å bestille MaxMedix Intensive Colon Cleanse og Green Coffee Cleanse her på Weightworld. Legg varen i handlevognen og klikk videre til kassen når du er ferdig med din shopping på vår webside. Velg så ønsket leveringsmetode og betal for orderen. Om du har noen spørsmål om Cafe Vert og Colodetox, våre andre produkter eller våre tjenester er du velkommen til å kontakte oss via telefon, chat eller e-post!


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

  • * Ganske effektiv kombinasjon. Kan anbefale å begynne med denne og deretter forsette med Grønn Kaffe. Er fast bruker av Grønn Kaffe
  • * Naturlig og Mild Detox Pakke. Bra service og rask levering
* Resultatene vil variere fra person til person