Overskrift bilde for Glucomannan

Glucomannan

en glucomannan som er delt i to som viser innholdet av det gule kjøttet med et blad

Hva Glucomannan

Tilskuddet er et naturlig, vannløselig kostfiber utvunnet av røttene til en spesiell rot, som er kjent som konjakroten.

Glucomannan konjakrot finnes i mange matvarer slik som pasta og mel. Den er dessuten den viktigste ingrediensen i Shiratakinudler.

Konjakrot inneholder 100% av glukomannan superfood. Tilskudd har lenge blitt brukt i plantebasert medisiner og dessuten tradisjonelle mat som tofu, nudler og gelé.

Hvordan kan Glukomannan superfood bidra til effektivt vekttap

Konjakrot tilskuddet er kjent for sin evne til å absorbere væske. Studier viser at hvis du legger en kapsel med Glucomannan i et lite glass så blir alt vannet til gele. Dette gjør at tilskuddet kan bidra til økt vekttap og dessuten metthetsfølelse. Glucomannan superfood kommer fra røttene til konjakroten og er en vannløselig kostfiber. Tilskuddet har fått mye oppmerksomhet ettersom den er veldig effektivt for vekttap.

Hvordan virker det?

Tilskuddet består av vannløselig kostfiber. Slik som andre fibrer som løser seg opp har den gunstige fordeler som:

Færre kalorier

Konjakrot tilskuddet tar opp plass i magen og øker dermed metthetsfølelse, som igjen fører til færre kalorier og mindre sukkersug.

Mindre fettopptak

Slik som andre løselige fibre så reduserer konjakrot tilskuddet absorberingen av protein og fett. Dette kan hjelpe de vanlige bakteriene i tarmen og dessuten motvirke fettdannelse. Det er påvist en sammenheng mellom forhold av tarmflora og kroppsvekt, og ting tyder på at god tarmflora bidrar til vekttap.

Konjakrot tilskuddet skiller seg fra andre løselig fibrer ettersom den er enda mer tyktflytende. Dette gjør Glucomannan superfood enda mer effektivt enn andre lignende tilskudd. Tilskuddet absorberer vann i magen og gir deg en økt metthetsfølelse. Det bidrar også til færre kalorier og dermed mer effektiv vekttap.

Tilskuddet blir svært effektiv når den kombineres med et sunt kosthold. Og ikke minst regelmessig trening, to ting som er viktig et sunt vekttap.

Når man tar glucomannan før et måltid oppnår du vekttap, først og fremst på grunn av økt metthetsfølelse, og redusert kaloriinntak.

en glucomannan som er delt i to som viser innholdet av det gule kjøttet

Andre helsefordeler

I tillegg til vekttap kan glucomannan hjelpe deg å redusere risikoen for hjertesykdommer.

I følge studier kan konjakrot tilskuddet senke kolesterolet og bidra et mer stabilt blodsukker. Tilskuddet reduserer kolesterolinnholdet i blodet ved å redusere kolesterolopptaket i tarmen. Tilskuddet kan med andre ord redusere risikoen for hjertesykdommer og dessuten type 2 diabetes.

Siden tilskuddet er vannløselig så får du også god hjelp mot forstoppelse. Tilskuddet er også gunstig for din generelle helse ved redusere risikofaktorer knyttet til totalkolesterol, LDL-kolesterol, triglyserider og blodsukkerverdier.

Utvider seg ved kontakt med vann

I kontakt med vann så utvider tilskuddet seg og kan absorbere 50 ganger sin egen vekt. Derfor er den anbefalte dosen av glucomannan konjakrot tilskudd lavere enn andre fibertilskudd.

Tilskuddet har ingen virkning på vekttap dersom den ikke tas før et måltid. Det anbefales å ta tilskuddet 15 min til 1 time før et måltid.

* Resultatet fra våre produkter kan variere avhengig av brukeren. Les mer her

* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.