Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Glucomannan with Chromium and B6 Kapsler 3000mg 60 Kapsler | Konjakrot tabletter med krom og vitamin B6

maxmedix™

279.00Kr

Se mer

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Glucomannan Plus ™ er et populært kosttilskudd som er laget fra ekstrakter fra planten Amorphophallus Konjac. Planten kommer opprinnelig fra Øst-Asia, og har, grunnet sine unike egenskaper, vært brukt både til matlaging og som en tradisjonell medisin. Plantens rot inneholder en type fiber som trekker til seg mye fuktighet, og dette gjør at den ekspanderer. Denne egenskapen gjør denne fibertypen egnet for å øke metthetsfølelsen når den spises sammen med mat. Dette er en viktig årsak til at konjac ekstrakt blir ofte fremstilt som et kosttilskudd, noe som gjør det lettere å innta, samtidig som den kan bidra til å øke metthetsfølelsen.

 • Inneholder konjakrot ekstrakter som er kjent for øke metthetsfølelsen
 • Inneholder krom og vitamin B6
 • Laget av naturlige ingredienser
 • 10 dagers kur med 6 kapsler per dag
 • Passer for vegetarianere og veganere

Glucomannan konjaktabletter er et naturlig produkt som inneholder ekstrakt fra konjakplantens røtter. Alle fordeler av konjakplantens røtter er nå fremstilt i tablett form gjennom Glucomannan Plus™ fra MaxMedix. Dette kosttilskudd inneholder også krom og Vitamin B6 som er viktige næringsstoffer for kroppen vår.

Les Mer
Merke: MaxMedix
Type: Kapsel
Antall: 60
Varighet: 10 dager
Styrke: 3000 mg

Hva er spesiell med Konjakplante?

Glucomannan er et ekstrakt utvunnet fra roten av konjakplanten (Amorphophallus Konjac) som tilhører plantefamilien Araceae. Dette er en plante med en stor og næringsrik rot og finnes først og fremst i tropiske skoger i Øst-Asia. Den inneholder også en løselige fiber kalt glucomannan. Glucomannan-ekstrakten kultiveres for det meste i Kina, Japan og Indonesia og anvendes ofte i produksjonen av mel eller deig, på grunn av sine bindende egenskaper.

Økt metthetsfølelse kan føre til vekttap

Ved å innta fiber slik som den som utvinnes fra konjakplanten, kan metthetsfølelsen økes når man spiser. Dette kommer av at fiberet trekker til seg væske og utvider seg, og dermed øker også metthetsfølelsen. Dette simulerer et enda større måltid enn man faktisk har spist, og hjernen registrerer at magen er fylt og at det ikke er behov for å spise mer. Dermed aktiveres metthetsfølelsen. Å spise litt mindre kan føre til redusert kaloriopptak, noe som gjør at kroppen ikke omdanner så mye av maten til fett. I tillegg kan det reduserte kaloriopptaket føre til at kroppen begynner å bruke av dens fettlagre.

Krom og Vitamin B6

Krom er et mineral som er kjent for å bidra til den normale metabolismen av mikronæringsstoffer og vedlikeholde det normale nivåer av glukose i blodet.

Vitamin B6 er et viktig næringsstoff som kreves av kroppen for å forandre proteiner til energi. Vitaminet er også kjent som "pyridoxin" og klassifiseres som et vannløselig vitamin som elimineres fra kroppen via urinen. Det er derfor det er viktig å gi kroppen nok av vitamin B6.

Hva gjør Glucomannan Plus™ unik?

Glucomannan kosttilskudd er ansett som et populær supplement i marked. Glucomannan Plus™ er laget av nøye utvalgte ekstrakter fra konjakroten, og i tillegg inneholder også Krom og vitamin B6. Disse ingrediensene er kjent for å kunne bidra til å støtte en sunn og optimal funksjon av kroppen.

Det har også blitt utført vitenskapelig forskning rundt Konjac Glucomannan fra Georgetown University Medical Center, hvor Glucomannan supplement ble testet mot et stort utvalg av mennesker. De kom frem til en konklusjon om at:

Glucomannen-tilskudd kan reduserer kroppsvekt, kroppsfett og kolesterolnivå uten å redusere muskelmasse og bentetthet som er ofte forbundet med vekttap.

For mer informasjon om vitenskapelige studier i forbindelse med Glucomannan, kan du klikke her

Hvordan tar jeg Glucomannan konjaktabletter?

Glucomannan Plus™ inneholder 60 konjaktabletter. Det er anbefalt å ta 6 tabletter per dag under en intensivperiode på 10 dager. Vi anbefaler at du kontrollerer ingrediensene i tabletter for å unngå eventuelle allergireaksjoner. Ta 6 tabletter daglig: Vi anbefaler å ta 2 tabletter 15 minutter før dine tre hovedmåltider, svelg tablettene med et stort glass vann. Glucomannan bør kun tas før et måltid. Det er anbefalt å ta tilskuddet fra 15 minutter til 1 time før måltidet.

Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (89.09% basert på 11 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Godt produkt !
 • * Anbefales! God naturlig smak og gir meg metthetsfølelse. Sluttet å småspise :)
 • * Får ikke lyst på så mye mat som jeg gjorde før- Dette har gjort at jeg har mistet cm rundt livet. Takk !
 • * Jo, sånn som det står i navnet mitt føler jeg meg ganske mett :)
 • * Føler meg sunn og god. Ingen tung mettet følelse. Passer perfekt for den som vil gå den sunne økologiske ruten !
 • * Prøvd et par andre men fikk baksmell. Med denne har jeg ikke følt meg sulten på rare tidspunk slik jeg gjorde før. Rett i handlekurven med denna:) !
 • * Ingen vond ettersmak. Lett å svelge. Man får ikke cravings heller
 • * Tenkte jeg skulle prøve noe nytt. Denne fungerer så langt. Føler meg ikke sulten utover dagen. Føler meg heller ikke underernært!
 • * Konjak on the rocks! Altså med isbiter og vann. Kjempe flott produkt. Øker metthetsfølelsen som den sier. Anbefales!
 • * Anbefales!
 • * Både meg og min partner tar tilskudd. Etter å ha begynte har vi fått mer energi og har også gått ned i vekt flere kilo på bare én måned. Vi kombinerer medtrening 4 ganger i uka, og jeg har sett en klar forbedring i de siste månedene i både energi og motivasjon. Tror dette kosttilskuddet kan fungere selv uten trening, men jeg vil anbefale å trene samtidig for å se mer konkrete resultater
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev