Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Glucomannan Plus ™ 3000mg Konjakrot Tabletter - Med Krom og Vitamin B6

Av maxmedix™

279.00Kr

Se mer

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Glucomannan konjaktabletter er et av de mest populære naturlige kosttilskuddene akkurat nå og her på WeightWorld tilbyr vi nå dette unike naturlige tilskuddene. Glucomannan er kjent for sitt innhold av fiberekstrakt fra roten til konjakplanten (Amorphophallus konjac) som er kjent for sitt lave innhold av kalorier og GI. Glucomannan absorberer så mye væske at om du tømmer en konktablett i et lite glass med vann så kommer alt vannet til å forandres til en gelmasse. Disse unike egenskapene skal ha stor effekt på vekttap og økt metthetsfølelse.

 • Kan hjelpe en med å gå ned i vekt
 • Kan hjelpe kroppen med å absorbere væske og øke metthetsfølelsen
 • Hjelper med å regulere blodsukkernivået
 • Kjent for å minske appetitten og øke fettforbrenningen*
 • Sender metthetssignaler til din hjerne
 • Inneholder krom og vitamin B6
 • 10 dagers ekspresskur med 6 kapsler per dag
 • Hjelper med å opprettholde normale kolesterolnivåer
 • Gunstig for vegetarianere og veganere

Glucomannan konjaktabletter er et helt naturlig produkt som inneholder en av de høyeste dosene av ren ekstrakt fra konjakplantens røtter. Dette produktet inneholder 3000 mg ren ekstrakt hvilket leder til en raskere og mer varende vekttap. Dette effektive kosttillskuddet kan hjelpe med økt vekttap og forbrenning kombinert med en balansert kost. Klikk på "Kjøp" for å bestille Glucomannan konjaktabletter idag.

Les Mer
Antall: 60
Anbefalt Dosering: 6 kapsler daglig
Varighet: 10 dager
Styrke: 3000mg

Hva er Glucomannan konjaktabletter?

Glucomannan, også kalt Glucomannane, er en ekstrakt utvinnet fra roten konjakplanten (Amorphophallus konjac) som tilhører plantefamilien Araceae. Dette er en plante med en stor næringsrik rot, og planten finnes først og fremst i tropiske skogar i syd-øst Asia.

Glucomannan-ekstrakten dyrkes for det meste i Kina, Japan og Indonesia og anvendes ofte i produksjonen av mel eller deig i spesielle tradisjonelle livsmiddel. Glucomannan ble anvendt i Japan på sekstenhundretallet som et av midlene for å bekjempe kreft og andre sykdommer selv om det ikke er annerkjent for å bekjempe spesifikke sykdommer. Glucomannan-ekstrakten kan være effektiv mot høyt kolesterol.

Glucomannan er mest kjent for sine helsefordeler. Tilskuddet fører til nedsatt appetitt og høyere fettforbrenning. Tablettene hjelper også å kontrollere kolesterolnivået i blodet.

Hvordan kan Glucomannan konjaktabletter lede til vekttap?

Når du tar fiberen som finnes i konjaktablettene, Glucomannan til å blande seg med andre livsmidler samtidig som det absorberer vann. Glucomannan er en av de mest langsomme fibrene i naturen og kjent for sin kapasitet å svelle enormt når det blandes med vann. Fibrene utvikler en myk gelé som effektivt kan bremse fordøyelsesprosessen og minsker sultfølelsen kraftigt. Dette innebærer også at det tar mer tid for maten å passere fra magen til tynntarmen. Glucomannan øker dermed metthetsfølelsen.

I kontakt med vann så ekspanderer glukomannan og kan absorbere opp til 50 ganger sin vekt. Derfor er den anbefalte dosen av glukomannan lavere sammenlignet med andre fibertillskudd.

Glukomannan konjak har ingen effekt på vekttap dersom den ikke tas før et måltid. Det er anbefalt å ta tillskuddet fra 15 minuter til 1 time før et måltid.

Hvilke fordeler er det med Glucomannan?

Glucomannane ekstrakt er kjent for å kunne hjelpe individer med blant annet:

 • Går ned i vekt gjennom å minske sultfølelsen
 • Regulerer kolesterolnivåene
 • Fibrene som ekspanderer og gjør at du kjenner deg mett
 • Minsker magesekken hvilket gjør at du spiser mindre selv etter kuren
 • Bli kvitt problemer med forstoppelse
 • Inneholder krom og vitamin B6
 • 10 dagers ekspresskur med 6 kapsler per dag
 • Minsker magesekken, sultfølelsen og går ned i vekt raskere
 • Hjelper med å opprettholde normale kolesterolnivåer
 • Stabilisere blodsukkeret
 • Minsker sukkernivåer i blodet

Er Glucomannan ekstrakt virkelig effektivt

Faktum er at EFSA (European Food Safety) viser at Glucomannan-ekstrakten i konjaktablettene som konsumeres kombinert med sunt kosthold og et forminsket kaloriinntak kan bidra til vekttap og hjelpe folk med å opprettholde normale kolesterolnivåer.

Krom og vitamin B6

Vårt effektive tilskudd er spesielt utformet for et effektivt og langsiktig vekttap samtidig som produktet inneholder krom og vitamin B6.

Krom bidrar til den normale metabolismen av mikronæringsstoffer og vedlikehold av normale nivåer av glukos i blodet.

Vitamin B6 er et viktig næringsstoff som kreves av kroppen for å forandre proteiner til energi. Vitaminet er også kjent som "pyridoxin" og klassifiseres som et vannoppløselig vitamin som elimineres fra kroppen via urinen. Det er derfor det er viktigt å gi kroppen konstant tilskudd av vitamin B6.

Hvordan tar jeg Glucomannan konjaktabletter?

Glucomannan innehåller 60 konjaktabletter. Det er anbefalt å ta 6 tabletter per dag under en intensiv period på 10 dager for å effektivt kunne minske magesekken, sultfølelsen og hurtig gå ned i vekt. Vi anbefaler at du kontrollerer ingrediensinnholdet for å unngå allergirelaterte reaksjoner.

Ta 6 tabletter daglig: Vi anbefalter å ta 2 tabletter 15 minuter før dine tre hovedmåltid, svelg tablettene med et stort glass vann

100 % naturlig

Glucomannan konjaktabletter forårsaker ikke noen kjente bivirkninger da produktet er basert på 100 % naturlige ingredienser fra konjakroten. Om du merker noen bivirkning anbefaler vi at du slutter med Glucomannan konjaktabletter og rådfører deg med en lege innen du fortsetter behandlingen. Konjaktablettene minsker fettopptaket og sukkerproduksjonen i kroppen. Gjør som tusentalls andre fornøyde kunder allerede har gjort og bestill Glucomannan konjaktabletter idag for å begynne å anvende ditt produkt i morgen.

Hvor kan jeg bestille Glucomannan konjaktabletter

WeightWorld er en kjent forhandler av helsekost og vekttapstilskudd for menn og kvinner siden 2004. Vi arbeider daglig med de beste logistikktjenester og tilbyr en variasjon av betalingsmåter. Om du bestiller Glucomannan konjaktabletter på hverdager innen klokken 16:30 sender vi ut pakken samme dagen. Klikk kun på på "Kjøp" og kom igang med ditt vekttap allerede idag!

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (89.09% basert på 11 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Godt produkt !
 • * Anbefales! God naturlig smak og gir meg metthetsfølelse. Sluttet å småspise :)
 • * Får ikke lyst på så mye mat som jeg gjorde før- Dette har gjort at jeg har mistet cm rundt livet. Takk !
 • * Jo, sånn som det står i navnet mitt føler jeg meg ganske mett :)
 • * Føler meg sunn og god. Ingen tung mettet følelse. Passer perfekt for den som vil gå den sunne økologiske ruten !
 • * Prøvd et par andre men fikk baksmell. Med denne har jeg ikke følt meg sulten på rare tidspunk slik jeg gjorde før. Rett i handlekurven med denna:) !
 • * Ingen vond ettersmak. Lett å svelge. Man får ikke cravings heller
 • * Tenkte jeg skulle prøve noe nytt. Denne fungerer så langt. Føler meg ikke sulten utover dagen. Føler meg heller ikke underernært!
 • * Konjak on the rocks! Altså med isbiter og vann. Kjempe flott produkt. Øker metthetsfølelsen som den sier. Anbefales!
 • * Anbefales!
 • * Både meg og min partner tar tilskudd. Etter å ha begynte har vi fått mer energi og har også gått ned i vekt flere kilo på bare én måned. Vi kombinerer medtrening 4 ganger i uka, og jeg har sett en klar forbedring i de siste månedene i både energi og motivasjon. Tror dette kosttilskuddet kan fungere selv uten trening, men jeg vil anbefale å trene samtidig for å se mer konkrete resultater
* Resultatene vil variere fra person til person