Glucomannan & MaxMedix Intensive Colon Cleanse

499.00Kr
608.00Kr
Du sparer:  109.00Kr

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Glucomannan med krom og B6, sammen med Intensiv kolon rens er en effektiv kombinasjonspakke som er designet for å rense kroppen for giftstoffer og kontrollere appeitten. Med denne kan du fylle deg med all godheten som kommer med i superfood gruppen.

 • Du får 10-dagers kur med Intensive Colon Cleanse
 • 30-dagers kur med Glucomannan Plus
 • Begge består av naturlige ingredienser
 • Begge inneholder 60 enkelt å svelge kapsler
 • Inneholder krom og vitamin B6
 • Intensive Colon Cleanse inneholder probiotika

Glucomannan konjaktabletter er et naturlig produkt som inneholder ekstrakt fra konjakk plantens røtter. Mens Intensive Colon Cleanse inneholder naturlig probiotika, fiber og mineraler. Begge fungerer godt sammen, og er designet og satt sammen for å rense kroppen og kontrolle appetitten.

Les Mer

Fordelene med apetittregulering

Ulike produkter og matvarer kan påvirke appetitt og metthetsfølelse, og kan derfor være et nyttig middel for mennesker som vil gå ned i vekt eller opprettholde en ønsket kroppsvekt. Metthetsfølelsen påvirker ‘metthetssignalene’ som sendes til hjernen om at magen er full, som igjen fører til redusert sultfølelse. Ved å regulere appetitten kan man begrense matinntaket slik at man ikke inntar flere kalorier enn man trenger, og som ellers ville blitt omdannet til fett. Lavere kaloriinntak kan også føre til at kroppen i større grad bruker av sine fettlagre.

Litt om Glucomannan planten

Glucomannan er et ekstrakt tatt fra planten Amorphophallus Konjac. Ekstraktet tas fra roten, og inneholder en spesiell type fiber, som er kjent for å trekke til seg mye fuktighet. Disse egenskapene gjør at ekstraktet, når tatt sammen med mat og drikke, kan ta til seg såpass mye fuktighet at den sveller opp, og dermed får magen til å føle seg full. Dette gir hjernen signaler om at magen er full, og demper dermed apetitten.

Litt om detoxing

“Detoxing” er et begrep tatt fra engelsk, som på norsk kan oversettes som “avgiftning”, og refererer til det å fjerne giftstoffer fra kroppen. Dette gjør kroppen helt naturlig, men kan også oppnå ved fasting, ulike kostholdsprogrammer som består av visse fordelaktige matsorter, og ulike former for detox-produkter. Disse produktene er typisk sett i form av kosttilskudd, eller som te eller pulverdrikker. Detox-begrepet kan også referere generelt til det å forsøke å gjenopprette eller optimaliserer kroppens ulike funksjoner, og kan inkludere alt fra fordøyelsessystemet, energinivåer, hudhelse og vektregulering.

Intensive Colon Cleanse Kosttilskudd

Intensive Colon Cleanse er et kosttilskudd er designet som en 10-dagers rensekur. Dette produktet er rikt på fiber og mineraler, og inneholder blant annet disse ingrediensene:

 • Fiber fra brun ris
 • Eplepektin
 • Bifidobacterium infantis
 • Akasiegummi
 • Psyllium
 • Kalsium
 • Sennepsplanteekstrakt

Intensive Colon Cleanse kommer i form av tabletter. Det anbefales å ta tre tabletter per dag, sammen med vann og mat, i ti dager sammenhengende.

Vi anbefaler at du begynner med Intensive Colon Cleanse for 10 dager. Deretter fortsette med Glucomannan Plus kosttilskudd.

Glucomannan Plus Kosttilskudd

Glucomannan Plus inneholder ekstrakt fra konjakplantens røtter, i tillegg til at den inneholder krom, og vitamin B6. Krom og vitamin B6 er kjent for å støtte en optimal funksjon av kroppen. Glucomannan Plus inneholder 60 kapsler, og passer som en 10-dagers kur med 6 kapsler per dag. Vi anbefaler 2 kapsler cirka et kvarter før dine tre største måltider, og at de tas sammen med et stort glass vann.