Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Glucomannan & Intensive Colon Cleanse Effektiv Tarmrens & Vekttap Pakke

499.00Kr
558.00Kr
Du sparer:  59.00Kr

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Glucomannan med krom og B6 sammen med Intensiv kolon rens kan være en perfekt kombinasjonspakke for de som ønsker å rense kroppen og gå ned i vekt. Med denne kombinasjonspakken kan du detoxe kroppen og bli kvitt giftstoffer og fylle deg med all godheten som kommer med i superfood gruppen. Glucomannan forbedrer den generelle helse samt hjelper med vekttap.

 • Du får 10 dagers rensekur og 30 dagers vekttap tilskudd
 • Hjelper med å redusere appetitten
 • Detoxer kroppen
 • Hjelper mot effektiv vekttap
 • Hjelper med å balansere kolesterolet
 • Inneholder kun naturlige ingredienser

Glucomannan & Intensive Colon Cleanse fungerer så godt sammen. Glucomannan bidrar til å hindre inntaket av fett og sukker mens Colon Cleanse hjelper å rense kroppen for giftstoffer og bidrar til å opprettholde et sunt fordøyelsessystem.

Les Mer

Hva er Glucomannan?

Glucomannan er et løselig kostfiber som er utviklet for å hjelpe med å redusere appetitten, balansere kolesterolet, regulere fordøyelsen, hjelpe med vektkontroll og bistå med innsats for å hjelpe å regulere blodsukkernivået. Når du først bruker Glucomannan tabletter, er Glucomannan absorbert inn i systemet og utvidet i magen for å holde deg mett lenger. Det hjelper også med å forsinke mage tømmingen og bidrar til å rense tykktarmen og fordøyelsessystemet.

Glucomannan er avledet fra Amorphophallus Konjac planten fra Sør-Øst Asia. Det har vært brukt i århundrer for å lage tradisjonelle matretter som gelé og nudler. Glucomannan bidrar til å minske appetitten ved å absorbere vann for å lage en fiber i magen. Når Glucomannan er plassert i vann, kan det svele opp i magen. Så etter å ha tatt dette naturlig supplement, utvides den i magen som vil holde deg mettere lenger. Den hjelper å konvertere fett til brukbar energi. Overflødige kalorier er absorbert og fjernet fra kroppen før fordøyelsen.

Hva er Intensive Colon Cleanse?

Dette supplementet kan hjelpe deg å forbedre helsen til tykktarmen. Det fungerer ved å bli kvitt oppbygging av dårlige bakterier og reserverer de brukbare bakterierene. Intensive Colon Cleanse kan også bidra til å hjelpe til med vekttap. Dette er fordi i en sunn fordøyelse, kan du få de fleste vitaminer og mineraler ut av maten du spiser - dette kan bidra til bedre styring av vekten din.

Start detox behandlingen med 10 dagers rensekur med Intensive Colon Cleans ved å styrke og rense kroppen

Deretter bruk Glucomannan i 30 dager. Dette vil bidra til å øke stoffskiftet og vekttap på en naturlig måte.

Kombinasjon av produktene vil rense kroppen for giftstoffer og bidra til rask vekttap. Du vil få mer energi og kroppen din vil innta næringsstoffer mye raskere.

Fordeler

Er det trygt å bruke?

Glucomannan og Intensive Colon Cleanse brukeR 100% naturlige og trygge ingredienser, med ingen vanlige negative bivirkninger. Det anbefales å ikke rense tarmene i mer enn 10 dager, derfor bruk Intense Colon Cleanse i 10 dager, deretter bruk Glucomannan tabletter.

Hvordan Bestille fra WeightWorld?

Å bestilling fra WeightWorld er enkel, rask og sikker. Husk med WeightWorld sender vi ut produktene samme dagen dersom det er bestilt før kl. 16:00. I tillegg kan du kjøpe dine produkter med tillit og diskresjon med vår sikre betalingsplattform.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (88.57% basert på 7 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Jeg har begynnt å føle meg mettere! Jeg har ikke sugen på søtsaker heller !
 • * Metthet følelsen er der. men ikke på en tung og ukomertabel måte slik man føler seg etter en tung middag. Anbefales.
 • * Jeg har prøvd andre colon cleans i fortiden som viste seg til å gi masse luft i magen. Men med denne får jeg ikke det. Jeg har siden følt meg mettere utover dagen og gått ned 5 kilo.
 • * Anbefales. Den gjør at jeg føler meg mettere også har den ikke en ekkel ettersmak. Denne har hjulpet meg gå ned i vekt!
 • * Anbefales!
 • * Jeg vil anbefales denne type colon cleanse til alle. Det er super viktig å rense kroppen men enda viktigere å rense den med NATURLIGE råvarer som denne.
 • * Flott! Gått ned i vekt allerede.
* Resultatene vil variere fra person til person