Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat
Folk flest er glad i å spise, men mange spiser for mye og legger på seg for mye. Heldigvis finnes det såkalte supermat som både tilfører kroppen viktige næringsstoffer og hjelper deg å gå ned i vekt.

Spis supermat og gå ned i vekt!

Det er ikke lett å kvitte seg med overflødig fett, spesielt hvis du er glad i mat. Det finnes mange slankepiller og noen har større suksessrate enn andre. Det som er sikkert og visst er at visse matvarer gjør det vanskelig om ikke umulig å gå ned i vekt. Søtsaker og sjokolade er store svakheter hos de fleste. Men heldigvis så finnes det matvarer som både smaker deilig, er sunt og hjelper deg å gå ned i vekt. Vi snakker nemlig om supermat, mat som kan gjøre deg sunnere og slankere samtidig!

Laks og omega-3 oljer

I Norge er vi så heldig at vi får kan kjøpe fersk fisk til en billig penge. Laks er fylt med sunne fettsyrer, proteiner og nyttige næringsstoffer som bidrar til vekttap, økt fettforbrenning og dessuten muskelbygging. Slankepiller med omega-3 er veldig effektive ettersom fettsyrene påvirker fettlagringen. Gå for villaks og jo ferskere de er, jo sunnere er de.

Grønn te er rik på antioksidanter

Grønn te har blitt drukket i Asia i flere århundre. Selv om grønn te strengt talt ikke er en matvare, så må den nevnes, fordi den øker effektivt fettforbrenningen. Derfor har også mange naturlige slankepiller grønn te ekstrakt i seg også. Grønn te er veldig rik på antioksidanter som bekjemper frie radikaler. I tillegg til at den regulerer kroppstemperaturen og blodsukkeret. Hvis du ikke er glad i te som er også slankepiller eller kosttilskudd med grønn te ekstrakt et godt alternativ

Lag mat med kokosolje

Kokosolje hadde tidligere et dårlig rykte ettersom den inneholder mettet fett. Men gladnyheten er at dette er en type mettet fett som faktisk er bra for deg, nemlig laurinsyre. Dette er et ekstremt sunt fettsyre som lett fordøyes og omvandlet til energi. Slankepiller inneholder gjerne laurinsyre ettersom de gir deg en energiboost og blir ikke lagret som kroppsfett. Slankepiller med kokosolje øker også metabolismen slik at du lettere kan bekjempe magefett.

Fiberrike bønner

I dag har det nesten blitt en norsk tradisjon å spise taco og gjerne med røde, brune og sorte bønner. Dette er svært gunstig for kroppen, for bønner og særlig sorte bønner regulerer blodsukkeret. Sorte bønner er også bra for fordøyelsen pga. høyt fiberinnhold og brukes derfor som ekstrakt i flere slankepiller.

Spinat

Spinat er en supermat alle bør spise. Den har lite kalorier og er rik på proteiner. Studier har faktisk vist at spinat kan bidra til vekttap med 43%. Dette skyldes hovedsakelig at spinat har thylakoider som hemmer appetitten og dermed spiser du mindre. Mange slankepiller og kosttilskudd har spinatekstrakt nettopp på grunn av dette.

Avokado

Avokado bidrar til bedre metthetsfølelse. Grønnsaken er svært egnet for vegetarianere som ønsker den mettende følelsen kjøtt og fet mat gir. Avokado er også en veldig fleksibel grønnsak som passer de fleste matretter. En studie viser at avokado kan faktisk forlenge metthetsfølelsen til opptil 4 timer. Dette reduserer også sjansen for at du spiser usunn mat som mellommåltid.

Grapefrukt

Grapefrukt tilhører sitrusfamilien og har et av et de høyeste C-vitamin innholdet. Noe som gjør den til et populært C-vitamin kilde for både slankepiller og kosttilskudd. Grapefrukt er perfekt for smoothies eller for å spise som den er. Frukten kan dempe matsuget og dessuten øke metthetsfølelsen. Studier har vist at regelmessig drikking av grapefruktjus kan redusere kroppsvekten.

Chilipepper

Hvis du er glad i sterk mat så kan du spise det med god samvittighet. Chilipepper er en viktig ingrediens i mange slankepiller og kosttilskudd. Chilipepper inneholder capsaicin som øker kroppstemperaturen. Dette fører til økt kaloriforbruk og mer fettforbrenning. Studier har vist at du kan øke kaloriforbruket med 200 kalorier ved å spise chili eller ta slankepiller med chiliekstrakt. Det er derfor ikke rart at mange Fettforbrennings piller inneholder chiliekstrakt. Chilipepper er også gunstig for magen ettersom den forhindrer mageproblemer ved å drepe ugunstige bakterier.