Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Gå ned i vekt med supermat

Folk flest er glad i å spise, men mange spiser for mye og legger på seg for mye. Heldigvis finnes det såkalte supermat som både tilfører kroppen viktige næringsstoffer og hjelper deg å gå ned i vekt.

Folk flest er glad i å spise, men mange spiser for mye og legger på seg fordi de tilfører kroppen flere kalorier enn den bruker. Heldigvis finnes det såkalte supermat som både tilfører kroppen viktige næringsstoffer og hjelper deg med å gå ned i vekt.

Spis supermat og gå ned i vekt!

Det er ikke lett å kvitte seg med overflødig fett, spesielt hvis du er glad i mat. Det finnes mange slankepiller og noen har større suksessrate enn andre som kan hjelpe med å gå ned i vekt i tillegg til å spise sunt. Det som er sikkert og visst er at visse matvarer gjør det vanskelig om ikke umulig å gå ned i vekt. Søtsaker og sjokolade er store svakheter hos de fleste. Men heldigvis så finnes det matvarer som både smaker deilig, er sunne og hjelper deg med å gå ned i vekt. Vi snakker nemlig om supermat, mat som kan gjøre deg sunnere og slankere samtidig!

Laks
Laks og omega-3 oljer
I Norge er vi så heldige at vi kan kjøpe fersk fisk til en forholdsvis rimelig pris. Laks er fylt med sunne fettsyrer, proteiner og nyttige næringsstoffer som bidrar til vekttap, økt fettforbrenning og dessuten muskelbygging. Slankepiller med omega-3 er veldig effektive ettersom fettsyrene påvirker fettlagringen. Gå for villaks og jo ferskere den er, jo sunnere er den.
Grønn te er rik på antioksidanter
Grønn te er rik på antioksidanter
Grønn te har blitt drukket i Asia i flere århundre. Selv om grønn te strengt talt ikke er en matvare, så må den nevnes, fordi den effektivt øker fettforbrenningen. Derfor har også mange naturlige slankepiller grønn te ekstrakt i seg også. Grønn te er veldig rik på antioksidanter som bekjemper frie radikaler, i tillegg til at den regulerer kroppstemperaturen og blodsukkeret. Hvis du ikke er glad i te, kan slankepiller eller kosttilskudd med grønn te ekstrakt være et godt alternativ
kokosolje
Lag mat med kokosolje
Kokosolje hadde tidligere et dårlig rykte ettersom den inneholder mettet fett, men gladnyheten er at dette er en type mettet fett som faktisk er bra for deg, nemlig laurinsyre. Den er en ekstremt sunn fettsyre som fordøyes lett og gjøres lett om til energi. Slankepiller inneholder gjerne laurinsyre, ettersom de gir deg en energiboost og ikke lagres som kroppsfett. Slanketabletter med kokosolje øker også forbrenningen slik at du lettere kan bekjempe magefett.
Fiberrike bønner
Fiberrike bønner
I dag har det nesten blitt en norsk tradisjon å spise taco og gjerne med røde, brune og sorte bønner. Dette er svært gunstig for kroppen, fordi bønner og særlig sorte bønner bidrar til regulering av blodsukkeret. Sorte bønner er også bra for fordøyelsen pga. høyt fiberinnhold og brukes derfor som ekstrakt i flere typer vektreduksjonsprodukter.
Spinat
Spinat
Spinat er en supermat som alle burde spise. Den har lite kalorier og er rik på proteiner. Studier har vist at spinat kan bidra til vekttap med 43%. Dette skyldes hovedsakelig at spinat har thylakoider som hemmer appetitten og dermed spiser du mindre. Mange slankepiller og kosttilskudd inneholder spinatekstrakt nettopp på grunn av dette.
Avokado
Avokado
Avokado bidrar til bedre metthetsfølelse. Grønnsaken er svært egnet for vegetarianere som ønsker den mettende følelsen som kjøtt og fet mat gir. Avokado er også en veldig fleksibel grønnsak som passer til de fleste matretter. En studie viser at avokado kan forlenge metthetsfølelsen i opptil 4 timer. Dette reduserer også sjansen for at du spiser usunn mat som mellommåltider.
Grapefrukt
Grapefrukt
Grapefrukt tilhører sitrusfamilien og er en av de fruktene med høyest innhold av C-vitaminer, noe som gjør den til en populær C-vitaminkilde for både slankepiller og kosttilskudd. Grapefrukt er perfekt for smoothies eller for å spises som den er. Frukten kan dempe matsuget og dessuten øke metthetsfølelsen. Studier har vist at regelmessig drikking av grapefruktjuice kan redusere kroppsvekten.
Chilipepper
Chilipepper
Hvis du er glad i sterk mat så kan du spise det med god samvittighet. Chilipepper er en viktig ingrediens i mange slankepiller og kosttilskudd. Chilipepper inneholder capsaicin som øker kroppstemperaturen. Dette fører til økt kaloriforbruk og høyere fettforbrenning. Studier har vist at du kan øke kaloriforbruket med 200 kalorier ved å spise chili eller ta slankepiller som inneholder chiliekstrakt. Det er derfor ikke rart at mange fettforbrennings-piller inneholder chiliekstrakt.
Lever
Lever
Lever er kanskje et overraskende valg av matsorter i forhold til slanking, men det er flere gode grunner til å spise lever. Foruten å inneholde mye protein, som i seg selv er nyttig, er lever spekket fullt av næringsstoffer som er spesielt viktige for både fordøyelse og forbrenning. Disse inkluderer en lang rekke vitaminer, i tillegg til mineraler som Jern, fosfor, sink og selen. Alle disse er tilstede i betydelige mengder i lever.
Mørk sjokolade
Mørk sjokolade
De mørkeste sjokoladetypene med størst innhold av kakao kan være nyttige for oss på en rekke måter. Mørk sjokolade metter godt, og inneholder katekiner (en type oksidant) og koffein, som begge kan bidra til å øke forbrenningen. Sjokoladen inneholder også en list med andre næringsstoffer, inkludert antioksidanter, fiber og mineraler, slik at mørk sjokolade, i moderate mendger, kan være bra å spise, i tillegg til å være søtt og godt.
Søtpoteter
Søtpoteter
Søtpoteter er mye mer næringsrike enn vanlige matpoteter, og er høyt anbefalt for den som slanker seg, i tillegg til alle andre som er interessert i å spise sunt. Søtpotetene inneholder mye komplekse karbohydrater, og er derfor en matsort som bidrar til å tilføre en jevn strøm av energi til kroppen, noe som er godt for forbrenningen. I tillegg inneholder denne potettypen fiber, betakaroten og diverse vitaminer og mineraler.

Registrer
For Nyhetsbrev