Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 40 37 85 Live Chat
Waist shaper er en fin måte få umiddelbar slank figur på, men det er ingen quick fix og bør brukes med omhu. Ikke tro på alt som sies om de waist trainer Kim Kardashian fronter og prøv selv om det fungerer for deg. Unngå å overstramme en waist shaper og kjøp kun korsett med høy kvalitet.

Er waisttraining for godt til å være sant?

Waisttraining har blitt årets snakkis, men virker egentlig waist shaper trening? De fleste omtaler og skriblerier om waist shaper trening, waist cinchere og de waist trainer Kim Kardashian bruker lover sexy silhuetter og vakre timeglass figurer. Det hevdes også at en waist shaper kan hjelpe deg å gå ned i vekt hurtig. Mens skeptikerne rister på hodet og sier at det er ikke mulig og i verste fall farlig. La oss skille mellom fakta og myter en gang for alle, og finne ut om bruken av waist trainer Kim Kardashian fronter på nett er juks eller faktisk virker.

Slik virker waist shaper trening

Waist shaper trening går ut på å bruke et moderne korsett av fleksibelt materiale. De ulike waist trainer Kim Kardashian tar selfies av har gjerne et strikke aktig korsett som kan justeres. Når du bruker en waist trainer lenge nok skal den ifølge mange forme midjen og holdningen. Resultatet blir en mer slankere midje med timeglassfigur.

Fakta og myter om waist shaper trening

Imidlertid har mange omtaler om waist shaper trening og waist trainer Kim Kardashian som bruker fått et overfokus på selve korsettet. Slik at mange tror at korsettet alene vil gi deg en smalere midje og få deg til gå ned i vekt. Sannheten er mer nyansert enn så.

Myte: waisttraining hjelper ikke med vekttap?

Det er faktisk sant at waist shaper trening og bruk av waist trainer Kim Kardashian anbefaler vil hjelpe deg å gå ned i vekt, iallfall litt. Ettersom korsettet strammer rundt midjen blir det vanskelig å overspise og du blir mer bevis på hvor full magen føles. I tillegg så kan korsettet øke kroppstemperaturen med det enkle faktumet at du har mer plagg på deg. Slankekorsett kan jo brukes under klærne og mange har på seg korsettet mens de er på jobb, trener på gymmen og ellers i hverdagen. Når kroppstemperaturen er høyere så må hjertet jobbe ekstra hardt for å sende oksygen til muskler og blod til hudoverflaten. Men dette utgjør ikke mange kalorier, men når du svetter så blir du kvitt raskere vannvekten.

Fakta: waist shaper trening kan være farlig?

Dersom du velger for liten størrelse eller strammer altfor mye en waist shaper, inkludert de waist trainer Kim Kardashian fronter, så kan du både få puste problemer og skade indre organer. Dette er derimot «worst case» sceneario og hvis du følger instrukser fra produsenten og sunn fornuft så vil du ikke oppleve slike skader. Det er mange som bruker korsetter ikke bare for å se smalere ut, men for å faktisk rette opp holdningen. Mange som sitter og krummer ryggen foran datamaskinen eller de med ryggproblemer har hatt god nytte av korsetter. Imidlertid alt som tas ut i det ekstreme er aldri bra. Korsettet bør derfor brukes med omhu. En annen ting du bør huske på er at det finnes mange billige varianter ut på markedet som er dårlig med lav kvalitet. Det er ikke nødvendigvis slik at enhver waist trainer Kim Kardashian reklamerer for virker for absolutt alle kvinner heller.

Fakta: Waisttraining virker best med trening og diett

Når det gjelder vekttap så finnes det ingen quick fix. Det er heller ikke mulig å redusere fett på et enkelt område, men du må forsøke å forbrenne fett i hele kroppen. Selv de waist trainer Kim Kardashian anbefaler så sterk vil ikke magisk fjerne fett rundt magen. Jovisst, du får en smidig figur øyeblikkelig når du tar på en waist shaper ettersom du får bedre holdning og midjen blir klemt inn. Men straks du tar ut waist shaper korsettet så vil alt falle tilbake igjen.

I tillegg bør du huske at sosiale medier-stjerner er ganske rå på å ta bilder, slik at resultatene med de waist trainer Kim Kardashian anbefaler ser ekstra bra ut. Det er heller ingen hemmelighet at mange liker å photoshoppe bilder der de bruker en waist trainer Kim Kardashian anbefaler. Ikke alle får like gode resultater og heller ikke på samme tid. Waist shaper korsett fungerer best hvis du trener regelmessig og spiser sunt. Ettersom økt kroppstemperatur, bedre kroppsholdning og økt bevissthet over hvor mye du spiser gjør at du går mer ned i vekt.