Forbehold

Her hos WeightWorld.no sørger vi for at alle ingrediensene vi velger er helt naturlig og uten kunstige ingredienser eller fyllstoff. Som et resultat, har Food and Drug Administration (FDA ) eller medisiner og helseprodukt Regulatory Agency ( MHRA ) ikke evaluert flere av våre produkter.

Her hos WeightWorld.no streber vi med å gi våre kunder mest mulig informasjon om de produktene vi selger. Vi opprettholder vår gode vurderinger fra kunder ved å velge de aller beste naturlige og effektive ingredienser og produkter på markedet internasjonalt. Det er viktig å merke seg at resultatene fra produktene kan variere fra person til person. Vær også oppmerksom på at innholdet på vår hjemmeside ikke bør anses som medisinske råd, og vi oppfordrer våre kunder til å ta kontakt med en lege hvis det er nødvendig.

Hvis du har ytterligere spørsmål har vi en dedikert kundeservice for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Hvis du er usikker på produktene vi selger på WeightWorld.no og om de er egnet for deg kan du alltid kontakte din lege.