Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Fucus+ Plaster

30 Plaster
209.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Ønsker du å gå ned i vekt? Eller har du kanskje vært på randen av vekttap lenge? Da kan Fucus Slimming Patch være svaret. Fukus Slim patch er en metabolisme booster som kan øke fettforbrenning på en enkel, naturlig og sunn måte. Prøv våre plastre når du trenger litt støtte til å si nei til unødvendige kakestykker. Fucus+ fungerer også som en appetittnedsettende plaster som kjan hjelpe deg med å redusere småspising, og øke fettforbrenning. Med de effektive super ingredienser i denne pakken, kan du være sikker på at kroppen din får kun de nødvendige og sunne ingredienser.

  • Effektive ingredienser som hjelper med vekttap
  • Øker metabolismen og reduserer appetitten
  • Lett å klistre på, kun 1 plaster per dag
  • Naturlige ingredienser som bl.a grønn te og tang ekstrakter
  • Lett å skjule under klærne

Fucus + plaster er laget av kun naturlige ingredienser som er av høyeste kvalitet. De viktigste vekttap ingrediensene i disse naturlige slankeplaster inkluderer Fucus som er en type tang ekstrakt som kalles Fucus Vesiculosus; den hjelper med å støtte skjoldbruskkjertelen. Acai, for en kraftig antioksidant boost og grønn te for å bidra til å øke stoffskiftet og hjelpe med å øke fettforbrenningen. Disse unike kombinasjonen av naturlige vekttap ingredienser som gjør Fucus + plaster så spesiell og effektiv slankemiddel.

Les Mer
Type: plaster
Antall: 30
Anbefalt Dosering: 1 plaster per dag
Varighet: 30 dager

Hva er Fucus Slimming Patch?

Fucus Slimming Patch er slanke plaster som gjennom hele døgnet tilfører kroppen din super ingrediensene som blæretang, acaibær og grønn te. Disse ingrediensene hjelper kroppen med å øke fettforbrenning og energi – og redusere appetitten! Blæretang er en lokal super ingrediens som finnes i havet. Blæretang inneholder jod som er det kraftige mineralet som bidrar til å øke fettforbrenningen. Med dette lille plasteret under klærne er du klar for en aktiv og sunn hverdag.

Sammen med acaibær og grønn te kan blæretang virke appetittnedsettende så vel som energiberikende. Andre helsefordeler inkluderer:

  • Fremmer en sunn skjoldbruskkjertel – dette er knyttet til bedre metabolisme
  • Inneholder antioksidant
  • Inneholder kaloriforbrennende grønn te
  • Kan virke appetittnedsettende – da blir det enda letter å følge en sunn matplan!

Hvordan fungerer et slankeplaster?

Denne vekttapshjelperen får du i form av et plaster. Et slankeplaster fester du rett på huden din. Derfra frigjøres ingrediensene sakte inn i blodet slik at du kan dra nytte av vår metabolisme booster hele dagen lang.

Disse slankeplasterne er også svært diskré – rett og slett en usynlig hjelper slik at du kan fokusere på hverdagens gjøremål i fred!

Er det lett å bruke?

Våre slankeplaster er diskré og komfortable. Du fester dette plasteret rett på et hårløst område på kroppen (slik som magen, armene eller leggene) og så trenger du ikke tenke mer på det for de neste tjuefire timene. Bytt til en ny metabolisme booster etter hvert. Da fester du det nye plasteret på en ny del av huden. Pass på at du ikke setter plasteret på irritert eller sprukken hud.

Hva inneholder Fucus Slimming Patch?

Ingredienslisten er kort: Acrylates/VA copylymer (limagent), fucus vesiculosus (fucus) ekstrakt, acaibærekstrakt og grønn te.

Er det trygt å bruke Fucus Slimming Patch?

Vår metabolisme booster har blitt laget med naturlige høykvalitetsingredienser så det er ingen kjente bivirkninger. Du bør allikevel sjekke ingredienslisten for ingredienser du kan være allergiske mot.

Få dine splankeplastre i dag!

Å bestille Fucus Slimming Patch fra WeightWorld er enkelt, trygt og raskt. Bestiller du før klokken 16:00 sender vi ut produktet samme dagen. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt med vårt kundeserviceteam.

Registrer
For Nyhetsbrev