Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Fettforbrenne matvarer for å legge til i kostholdet ditt

Mange starter dietten med å dra til en dyr helsekostbutikk for hamstre forskjellige typer superfoods og ofte kosttilskudd som skal hjelpe med å gå ned i vekt fortere og øke forbrenning. Fettforbrenning er egentlig ikke noe som trenger å kick startes på en sånn måte. Det er nok med å kombinere maten du har hjemme allerede med ett bra Fettforbrenning kosttilskudd som øker forbrenningen og støtter deg i din vektreduksjon.

Noen matvarer har en naturlig effekt som øker forbrenningen og hjelper deg med å gå ned i vekt. Disse matvarene har en thermogenic effekt, dette betyr at kroppen bruker mer tid og energi på å forbrenne sånn mat, som videre skaper varme i forbrenningen slik at metabolismen boost og kalorier forbrennes. Disse matvarene er med på å støtte deg i prosessen sammen med regelmessig trening og en balansert kostholdsplan. Matvarene nedenfor er et flott sted å starte før man begynner med å kaste bort penger på flere pakker med pulver som lover vektreduksjon.

Chili: Chili inneholder Capsaicin som stimulerer fettlagring cellene, slik at de begynner å forbrenne fett istedenfor å lagre den. Chili er ofte noe mange er redde for å spise siden de ikke vet hvordan de skal slukke brannen som sprer seg gjennom munnen dersom man har satt i litt mye. Men det er viktig å forstå at chili er noe man kan bygge opp toleranse mot gradvis, begynne med å legge til chili i marinader, curry eller salater med couscous.
Grønnsaker og Komplekse Karbohydrater: Matkilder med høyt proteininnhold er også med på å hjelpe deg med å gå ned i vekt, quinoa er et godt eksempel på en matkilde med protein og komplekse karbohydrater som kroppen bruker ekstra lang tid på å fordøye og bryte ned. Andre kilder med komplekse karbohydrater som kroppen bruker tid på å fordøye og som har høyt fiberinnhold er brun og havregryn som også gir den en metthetsfølelse som varer ut dagen, slik at du ikke føler deg sulten og småspising blir lettere å motstå. Grønnsaker sånn som spinat, grønnkål og kål har også høyt fiberinnhold som ikke er så lett oppløselig, som igjen betyr at kroppen bruker mere tid og energi på å fordøye maten og øker metabolismen som et resultat av dette.
Svart Pepper: Vi salter maten alt for mye, kroppen har god nytte av å redusere saltinntaket ofte så kan pepper brukes på samme måte for å gi maten smak. Neste gang du velger å salte maten, prøv med pepper istedenfor. Piperine, som finnes i svart pepper har en thermogenic effekt og er med på å bryte ned fett i kroppen. Visste du at man kan bruke pepper i mer enn bare salt mat? Pepper og en skål med ferske jordbær en en flott kombinasjon. Neste gang du strekker ut hånden for å nå salte, prøv med pepper.
Ingefær: Ingefær er ofte et hat og kjærlighetsforhold for mange, det tar tid å venne seg til den bitre smaken. Men på samme måte som chili så inneholder ingefær capsaicin som skaper varme under forbrenningen og gjør at kroppens metabolisme økes. Andre funn på ingefær har vist at ingefær også hjelper med metthetsfølelse. Akkurat som chili, så brukes ingefær i marinader og kan ofte brukes i grønn te sammen med ekstra sitronsaft for å gi en bedre smak. Slipp fantasien løs og finn oppskrifter som passer dine smakssanser. Et tips fra erfaringsrike mennesker, er å bruke en teskje til å skrelle ingefær på grunn av dens spesielle form.
Hvitløk: Hvitløk er perfekt til alle matretter, den er med på å forbedre smaken og gir det lille ekstra. Den er også flott til dressinger, marinader, salater og wok blandinger. Den er også en del av listens thermogenic mat som hjelper kroppen med å aktivere metabolismen. Ikke vær redd for å spise hvitløk som er fersk i ting som salater eller dressinger, en god peppermynte tyggis og bra tannkrem vil gjøre susen, bare skubb tungen godt, slik kan du være sikker på at du ikke lukter. Ofte så hindrer det mange i å spise fersk hvitløk, men tro det eller ei, fersk hvitløk er sunnere enn den som har vært i kontakt med olivenolje på sterk varme.
Sennep: Sennep, chilli og ingefær er en god kilde til capsaicin, og øke metabolismen og gjør vektreduksjon lettere. Sennep er også noe som kan brukes i marinader, og er ofte veldig brukt, sammen med en blanding av egg, hvitløk, eddik og honning. Den kan også kombineres i dressing og matretter som inneholde kjøtt. Det er likevel viktig å kjøpe sennep av bra kvalitet som ikke har blitt bearbeidet. Sennep skal ha en bitter og litt bitende smak som etterlater spor på gangen og får deg til å puste med fulle lunger. Selv når du ikke har tett nese, så merker du forskjellen etter å ha smakt på ekte sennep. Prøv deg fram hjemme, dersom en oppskrift ikke smaker, prøv en ny en, mat skal ikke være kjedelig, spesielt når man er på diett og skal holde motivasjonen på topp.
Grønn Te: Bytt ut din daglige te med organisk grønn løsvekt te som ikke kommer i teposer. Grønn te er full av mikronæringsstoffer som er flott når det kommer til å bli kvitt farlige stoffer som er igjen i fordøyelseskanalen. Sammen med koffein og catechin polyfenoler vil grønn te hjelpe deg med å brenne kalorier samtidig som den stimulerer fordøyelsen. En bra fordøyelse er viktig for at kroppen skal kunne ta opp de stoffene den trenger for å fungere normalt og regulere metabolismen.
Proteiner: Proteiner er noe kroppen også bruker lang tid på å fordøye og forbrenne. Dette gjør at kroppen bruker mer tid på å fordøye dem, gode kilder til protein er egg. Egg har en rimelig pris og har lite fett. Andre kilder er quinoa, nøtter, bønner, linser og brun ris. Proteiner er også viktig for at kroppen din skal bygge opp muskler og lage nye aminosyrer. Det er bra å spise proteiner fra forskjellige kilder, siden linser og bønner har ikke like fordeler for kroppen, hver proteinkilde har en miks av forskjellige fettsyrer, vitaminer og mineraler som kroppen trenger.

Liste ovenfor nevner bare åtte matvarer som du mest sannsynlig har på kjøkkenet ett eller annet sted. Man trenger ikke magi for å gå ned i vekt, man trenger bare riktig informasjon og god viljestyrke. Man skal ikke sult eller føle seg presset til å unngå mat. Tvert imot, du skal nyte maten og spise nok, men utfordringen kommer under tilberedningen av maten. Det er her mange feiler, man skal tilberede i god tid og planlegging er mer eller mindre nøkkelen til alt. Det finnes mange Fettforbrenning piller som kan hjelpe med forbrenning i tillegg til riktig og balansert kosthold. Dersom du ønsker mer informasjon om effektiv fettforbrenning så kan du lese mer på siden.

Registrer
For Nyhetsbrev