Fat Binder

1000mg Kapsler | CE-Sertifisert medisinsk enhet
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Fat binder er blitt medisinsk undersøkt og hjulpet mange å gå ned i vekt raskt og effektivt. Fat Binder fra WeightWorld er effektive slankepiller og perfekt for deg som sliter med fet mat. Fat Binder hjelper deg å blokkere ut fett, slik at kroppen absorberer mindre fett. Dette gjør at du får mindre overflødige kalorier og kan gå mer ned i vekt. Alt du trenger er å ta to kapsler med WeightWorld effektiv slankepiller om dagen før et måltid. Fat Binder er nesten fire ganger mer effektiv enn markedets ledende produkt.

 • 380% mer effektiv fettblokkering enn markedetsledende produkt.
 • Vitenskapelig bevist at den er mer effektiv enn å kun følge en diett.
 • Binder opptil 6000% av sin egen vekt i fett.
 • Designet for å behandle og forhindre overflødig vekt.
 • Kan hjelpe med å opprettholde normale blod-kolesterolnivåer.
 • CE-sertifisert medisinsk enhet som krever ingen resept.
 • Unik formel med nøkkelingrediensen Lipomyl™ Chitosan.
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • GMP
 • Vegetariansk

Hva er et fettbindemiddel og hvordan virker de?

Fettbindemidler, som også kalles for fettblokkere, bidrar med å redusere inntaket absorpsjonen av kostholdsfett og total kaloriinntak. Fat Binder er effektiv slankepiller som virker ved at den binder til seg fett vi får i oss og lager en stor klynge av dette. Denne klyngen av fett blir for stor til å fordøyes og går derfor uten av kroppen naturlig.

1Ta Fat Binder

2x Fat Binder kapsler skal tas 15 min før et måltid

2Kostholdsfett blir frigjort

Kostholdsfett blir frigjort fra maten vi spiser og går inn i magen

3Store Fettfiber blir dannet

Fat Binder binder seg til fettet og danner store klynger med fett og fiber

4Fettløselig vitaminer blir frigjort

Fat Binder absorberer ikke de gunstige fettløselige vitaminene

5Går ut gjennom systemet

Den store klyngen av fettfibre er for stor til å bli absorbert av tarmene

6 Fettklyngen utskilles

Fettklyngen blir utskylt og forlater kroppen og forlater kroppen

Du får effektiv slankepiller som hindrer at kroppen absorberer for mye fett. Samtidig så beholder kroppen de fettløselige vitaminene som kroppen trenger. I tillegg til å hjelpe deg gå ned i vekt, så får du effektiv slankepiller som hemmer appetitten. Dette reduserer sjansen for overspising og overflødig kaloriinntak. Nok en positiv ting er at blodsukkeret får et mer jevnt nivå, som igjen reduserer søthungeren.

Hva er forskjellen mellom et fettbinder og fettforbrenner?

Begge er tilskudd som hjelper deg å gå ned i vekt. Begge er effektiv slankepiller, men har sine egne spesielle virkemåter. WeightWorld Fat Binder forhindrer kroppen å absorbere fett, mens en fettforbrenner brenner fett som allerede er i kroppen. Fat Binder er dermed mer effektiv ettersom den hindrer fettinntak og ikke bare forbrenner den.

Hva er WeightWorld Fat Binder?

Fat Binder fra WeightWorld er effektiv slankepiller som blokkerer fettopptak. Produktet er designet for å redusere fettabsorbering og forebygger dermed overflødig fettopptak. Dette revolusjonerende tilskuddet for fettblokkeringen inneholder nøkkelingrediensen ingrediensen Lipomyl ™ Chitosan som er både patentert og testet. Når du tar WeightWorld effektiv slankepiller med Lipomyl ™ så vil en gelelignende substans binde seg til kostholdsfett og kolesterol i magen. Dette skaper store ufordøyelige fettklynger som ikke kan metaboliseres, men som fortsetter gjennom fordøyelsessystemet og ut av kroppen. Du får effektiv slankepiller som fjerner fett kroppen og dermed overflødige kalorier. Dette gjør WeightWorld Fat Binder til et svært imponerende tilskudd for vekttap.

Hvorfor er Fat Binder så unikt?

Fat Binder inneholder et naturlig og effektivt fettbindende ingrediens, nemlig Lipomyl ™ Chitosan. Ved hjelp av Lipomyl ™ Chitosan får du effektiv slankepiller som er CE-sertifisert og kan binde opptil 60 ganger sin egen vekt. Dette betyr at 60g med fett blir blokkert med 1g Fat Binder eller 540 kalorier! Dette er 380% mer effektiv en dagens ledende markedsprodukt som bare kan binde opptil 15g for hver 1g. Ifølge EFSA (European Food Safety Authority), kan faktisk Chitosan hjelpe deg å holde kolesterolnivået sunt. Ved å ta 3g med Chitosan daglig så kan du vedlikehold normale blod-kolesterolnivåer.

Du får unike og effektiv slankepiller som har blitt grundig testet og godkjent etter strenge standarder. WeightWorld effektiv slankepiller er CE-godkjent og består av naturlige ingredienser. Dette gjør at du får et tilskudd som er helt trygt å bruke. Fat Binder inneholder ingen smaksforsterkere eller konserveringsmidler. Vi er utrolig stolte over å kunne tilby det aller beste til våre kunder. Gå ned i vekt i dag med WeightWorld Fat Binder.

Ingredienser

Hver WeightWorld Fat Binder kapsel inneholder:

 • 500mg Lipomyl™ Chitosan (et naturlig polysakkarid sammensetning)
 • Magnesium Stearat
 • Silikon Dioksid
 • Kapselskall: Hypromellose & Titanium dioksid

Vitenskapelig studie

I en laboratorietest gjennomført ved University of Greenwich ble fettbindende kapasitet til nøkkelingrediensen Lipomyl ™ Chitosan testet med rapsolje og oljesyre. Studiet viste at 1 g Lipomyl ™ Chitosan klarte å binde til seg 14 g rapsolje eller 60 g oljesyre. Dette er en overlegen fettbindende kapasitet sammenlignet med andre produkter i markedet. Du får dermed effektiv slankepiller som er 380% mer effektiv enn dagens ledende markedsprodukt. Det ble også utført en klinisk vurdering som støttet at Lipomyl ™ Chitosan er effektiv mot overvekt og fedme.

Trygt å bruke

WeightWorld effektiv slankepiller er CE-sertifisert og inneholder naturlige ingredienser. Fat Binder er helt trygt å bruke og har ingen kjente bivirkninger. Disse naturlig og effektiv slankepiller er laget i Storbritannia til høy GMP-kvalitet og har blitt testet grundig for å få CE-sertifiseringen. Tilskuddet er egnet for både veganere og vegetarianere. WeightWorld effektiv slankepillerinneholder ikke laktose, jod, gluten eller kolesterol, og er derfor egnet for alle typer kosthold. Disse effektiv og innovative slankepiller inneholder heller ingen smakforsterkere eller konserveringsmidler, og kan tas av diabetikere (uten karbohydratinntak). Vennligst se bruksanvisningen for mer info.

Slik tar du WeightWorld effektiv slankepiller

Ta 2 kapsler 15 minutter før de tre hovedmåltidene (frokost, lunsj og middag) med et stort glass vann. Disse effektiv slankepiller som binder opp fett bør tas i opptil 4 uker. Dersom du ønsker å gå ned mer i vekt utover denne perioden, må du følge instruksene som er angitt i informasjonsvedlegget.

Vi anbefaler ikke at du tar mer enn anbefalt dagsdose på 6 kapsler. Du vil ikke få noe bedre resultater. Anbefalt dagsdose er designet for hjelpe folk å gå ned vekt med en BMI på over 26 eller høyere, samtidig som et balansert og variert kosthold følges. På lik linje med alle andre typer tilskudd er det viktig å holde seg hydrert ved å drikke minst 2 liter vann om dagen, dvs. anbefalt daglig mengde.

Hvem kan ta WeightWorld effektiv slankepiller?

WeightWorld Fat Binder kan tas av alle over 18 år som vil ned i vekt og som har BMI på 26 eller høyere. Dette tilskuddet som effektiv binder opp fett er perfekt for de som ønsker å gå ned i vekt naturlig og effektivt, samtidig som trener regelmessig og spiser sunt.

Hvis du er usikker på om dette tilskuddet er for deg, så kan du bruke vår BMI-kalkulator:

Regn ut din BMI!

cm
kg

Resultater

Slik som med alle naturlige kosttilskudd, vil resultatene variere fra person til person og er avhengig av mange faktorer, inkludert hvor godt instruksene følges, livsstil og opprinnelig vekt og BMI. WeightWorld effektiv slankepiller er ingen mirakelkur. Men WeightWorld Fat Binder er vitenskapelig bevist for å være mer effektiv å kun være på diett og kan redusere fettabsorpsjonen betydelig, men virker best i kombinasjon med sunt kosthold og regelmessig mosjon. Selv tilskuddet reduserer fettopptak, så betyr det ikke at du kan fråtse i fettrik mat. Gå ned i vekt effektiv og trygt ved å kombinere WeightWorld Fat Binder med sunn mat og trening.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(11)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK 5

98.33% basert på 12 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Min fordøyelse har blitt mye bedre i det siste! Anbefaler dette produktet til alle som vil ha litt hjelp med vekten deres

  M Marianne weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Dette er et av mine favoritt produkter! Har brukt det i noen måneder nå og vil rett og slett bare fortsette!

  F Frida weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Kjempe fornøyd!!

  S Sandra weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Produktet har hjulpet meg masse, har allerede sett en forskjell på vekten min!

  P Pia weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Så glad i dette produktet!!

  S Sindre weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Har hatt en veldig treg fordøyelse, men heldigvis hjalp dette produktet meg! Veldig fornøyd

  H Heine weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Kjempe fornøyd med resultatet! Anbefales!!

  S Stine weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Kjempe fornøyd med resultatet! Anbefales!!

  S Stine weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Prøvde 5 dager og var fornøyd med effekten den hadde på meg, så har nå bestilt flere

  A Adhi weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

Last1 2  Neste >
* Resultatene vil variere fra person til person