Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Du kan raskt og enkelt få en slankere midje hvis du kler deg etter kroppsformen din og bruker Waist trainer korsettet. Enkelte antrekk vil også fremheve midjen din bedre enn andre. Det er også lurt å redusere salt – og vanninntaket, ettersom overflødig vannvekt kan gjøre midjen større.

Slik kan du få slankere midje

Alle kan få en slankere figur, men det er ikke bare diett og slanking som er viktig. Antrekket ditt har mye å si. Enkelte antrekk kan gjøre at du ser tykk ut. Derfor er det viktig å shoppe klær som passer din kroppsformen og fremhever dine beste trekk. Noen bukser, spesielt jeans er laget for de med større hofter, mens andre for mindre hofter. Hvis du bruker et stort belte så vil du også skape en illusjon av en mindre midje. Det er viktig å ha med en venn når du skal shoppe eller spørre butikkassisteten for gode råd. Og ikke minst sjekk antrekket ut fra flere ulike vinkler og speil. Det er ikke alltid speilene i klesbutikken viser et korrekt bilde. Noen gjør deg faktisk slankere enn det du er, og da er lurt å få en «second» opinon.

Korsettrening med Waist trainer

I tillegg finnes det korsetter som Waist trainer som holder kroppen fast og stram, uten at det er ubehagelig. Når du bruker en korsett for smalere midje så slipper du å suge inn magen, og du får en slankere kroppsfasong umiddelbart. Hvis du skal ta bilder og vil se slank ut med liten midje, så bør du lære å posere foran kameraet. Øv litt foran speilet og sjekk hvilke vinkler du ser best fra.

Drikk rikelig med vann

Overflødig vannvekt kan gi deg et tykkere kroppsutseende enn nødvendig. Mange av oss har et veldig høyt saltinntak fra mat og drikke. Dersom du reduserer saltinntaket så vil også kroppen kvitte seg med overflødig vann. Dette er veldig vanlig i Hollywood-filmer der skuespillere skal se slanke og mer definert. For å forberede seg til scener med mye kropp, så reduserer de vannvekten så mye som mulig. Du kan også gjøre dette på en trygg måte ved å drikke mer vann. Det høres kanskje motsigende ut, men når du drikker mye vann så går også saltet ut av kroppen. Da går vannvekten faktisk ned. I kombinasjon med korsettrening slik som Waist trainer kan du raskt få en fastere figur med mindre midje.

Rens kroppen innvendig

For at kroppen skal både føles og se bra ut, er det viktig at alt er bra innvendig. Noen ganger kan oppblåsthet gi deg en «puffy» look. Hvis du overspiser eller spiser mye gatekjøkkenmat, så kan det være lurt å gi magen en pause. Spise heller mye fiber og mer sunnere mat for å hjelpe fordøyelsen. Du vil både føle og se bedre ut etter hvert som du spiser mer sunt og kan unngå problemer som oppblåsthet eller forstoppelse. Det blir også mye mer behageligere å gjøre korsettrening med en Waist trainer.

Massasje og kroppsspa

Velvære er veldig viktig for at du skal se bedre ut. Mange av oss stresser fælt i hverdagen og dette synes i både mørke ringe runder øynene og anspente muskler. Ta deg tid til å besøke et spa eller få en massasje for å virkelig slappe av. Da blir det lettere å ha riktig kroppsholdning og bruk av korsett slik som Waist trainer blir mer effektivt. Kroppspa kan også hjelpe deg å kvitte deg med giftstoffer i kroppen. I tillegg kan badstue hjelpe deg å svette ut urenheter og giftstoffer, og øke kroppens velvære.