Erfaring med Body Wrap

Body wrapping eksfolierer huden og hjelper kroppen å bli kvitt avfallsstoffer. I tillegg får du en kortvarig slankende virkning av body wrap som både motiverer og inspirerer deg til å gå mer ned i vekt. Du vil få en god erfaring med body wrap hvis du følger instruksene nøye og velger ingredienser etter dine behov.

Hva er en body wrap?

Body wraps, også kalt kroppsinnpakning eller kroppsmaske, er en form for hudbehandling som er laget for å forbedre hudens helse og utseende, og til og med redusere kroppsmål. Først påføres de aktuelle delene på kroppen en nærende formel som kan inneholde mineraler, oljer eller andre næringsstoffer, alt etter hva man ønsker å oppnå med behandlingen. Deretter dekkes de påsmurt områdene enten med plats, mylar, bandasjer eller til og med blader. Dette gjøres for å ‘stenge inn’ kroppen og skape en slags kokong. Dette gjør at kroppen skaper varme, og tanken her er at næringsstoffene får virke bedre, og kroppsinnpakningen hjelper deg til å svette ut giftstoffer og kvitte deg med overflødig væske i mellomrommene mellom cellene.

Typisk sett vil en kroppsinnpakning dekke store deler av kroppen, inkludert armer, ben, kropp og hals. I noen tilfeller vil en body wrap kun tilføres deler av kroppen, som for eksempel ved lokal behandling av cellulitter.

Slik virker body wrapping

spa-behandling

Hvis du er en av de heldige som har besøkt et luksus-spa så har du sikkert fått hatt en god opplevelse med body wrap. For de av oss som ikke har prøvd body wrap ennå eller wrap-slanking, vel, da har du en svært positiv body wrap erfaring i vente.

Tidligere var body wrap forbeholdt skjønnhetssalonger og spa. En body wrap behandling krevde som regel mennesker med erfaring med body wrap som visste hvordan kroppen skulle pakkes inn, og ikke minst hvor lenge og hvilke ingredienser som bør brukes. Nå kan du heldigvis få tak i body wrap som kan brukes hjemme uten tidligere body wrap erfaring. Det har blitt en trend å utføre en såkalt body wrap slanking, men en slankere kropp er bare en av fordelene som en god body wrap kan tilby.

Bedre utseende og økt velvære

Avhengig av type body wrap så vil du kunne oppleve en rekke gunstige virkninger. Generelt så vil en god body wrap erfaring være fastere kropp, økt kroppstemperatur og mykere hud. I tillegg så finnes det en rekke body wraps som er designet for wrap slanking. Disse fokuserer på spesifikke områder på kroppen, mens andre inneholder naturlige ingredienser som skal gjenoppfukte huden og gjør den mer smidig.

Det er viktig å huske på at det å gå ned i vekt med body wrap er en kortvarig virkning. Økt kjernetemperatur fører jo til at du svetter slik at du mister vannvekt. Men økt velvære og mykere muskler gjør at du kan prestere mer under treningsøkter. Da bruker du flere kalorier og får en god wrap slanking. I tillegg til wrap slanking kan også visse body wraps behandle slitne eller tunge ben og til og med ledd som verker.

Ulike body wraps

Det finnes et stort utvalg av ingredienser som brukes sammen med en body wrap, slik som de nevnt under. Tenk på hvilke behov du har og velg ingrediensene med omhu slik at du får en riktig god body wrap erfaring.

Alger: du kan påføre mineralrike alger på huden. Disse tilfører kroppen næring og hjelper til med å detoxe kroppen.

Leire: noen liker å smøre leire på huden, dette virker som en ansiktsmaske for kroppen. Leire både renser og strammer huden.

Urter: mange body wraps inneholder også mykgjørende urter og eteriske oljer som både lukter godt og gir økt velvære.

Eksfolierer og renser huden

eksfoliere huden

Body wrapping er perfekt for å eksfoliere huden. Da brukes gjerne en pasta med naturlige urter som gnis på huden. Deretter vaskes den av og du kan legge på en body wrap med mykgjørende ingredienser. Mange av oss lever i storbyer og da kan trafikkforurensning gjør huden blass og grå. Body wrapping kan gi huden tilbake gløden og få den til å puste igjen. Wrap slanking er også perfekt for de som trenger ekstra motivasjon til å dra på treningssenteret. Selv om du kortvarig får en fastere kropp, så blir mange inspirert av hvordan kroppen ser ut og jobber ekstra hardt med trening og kosthold for å bli en bedre versjon av seg selv. Det er også viktig å huske at vi har alle ulike forutsetninger og ikke minst livsstiler, så derfor vil også erfaringen med en body wrap være ulik fra person til person.

Er body wrapping enkelt?

cellulitt behandling

Tidligere trengte man en erfaren skjønnhetsterapist for å få en body wrap, men i dag kan du få en god body wrap i det eget hjem. Også body wrap slanking kan du gjøre på egen hånd. Det viktigste er å følge instruksene som følger med en body wrap, og utføre dem nøye slik at du får den best body wrap erfaringen. Det er lurt å lese igjennom instruksene før du setter i gang. Mange får en så god body wrap erfaring at de sovner av, og dette er ikke noe farlig. Men enkelte body wraps og wrap slanking fungerer best hvis du kun lar ingrediensene virke i en begrenset periode.

En god body wrap erfaring eller wrap slanking er best når du tar behandlingen med ro. Body wrapping er en skjønnhetsbehandling der du kan nyte følelse av ingrediensene og slappe av. Få en enda rikere body wrap erfaring med å spille din favorittmusikk i bakgrunnen.

Body wrapping tar ikke lang tid hvis du gjør det hjemme. Selv erfarne terapister har utført mange body wrappinger, så må du huske at det tar mye tid og gjerne koster mye å få en spabehandling med body wrapping eller wrap slanking. Det finnes også flere varianter med alt-i-ett løsninger, som inkluderer både detoxing, wrap slanking og eksfoliering.

Kan alle bruke body wraps?

Å bruke body wraps er generelt veldig trygt, men anbefales ikke for kvinner som er gravide eller tror de kan være gravide, grunnet den forventede økningen i kroppens kjernetemperatur. Mennesker med høyt blodtrykk, diabetes, eller hjerteproblemer bør også unngå body wraps for sikkerhets skyld. I tillegg er body wraps kanskje ikke helt ideelt for mennesker som kan oppleve klaustrofobi.