Jobb med forholdet til deg selv denne Valentinsdagen

Vi tenker normalt sett på Valentinsdagen som en feiring av romantikk og kjærlighet mellom to mennesker. Men det trenger ikke å være bare for par. Her i WeightWorld oppfordrer vi alle til å ta seg tid til egen kjærlighet og omsorg. Hvorfor ikke gjøre det på selve Valentines day?

Hvordan elske meg selv?

Her er de tre gyldne reglene du bør følge for å bygge opp din selvtillit og egenverd.

  1. Vær bevisst

    Bli oppmerksom på handlingene dine og hvordan de påvirker deg. Hva liker du og hva liker du ikke. Lever du i samsvar med verdiene dine? Bevissthet hjelper deg å bli klar over dette. Denne øvelsen kan hjelpe deg med å finne ut hva som er viktig for deg å være lykkelig.

  2. Sett grenser

    Å vite og sette grenser er viktig for å få selvtillit. Det handler i bunn og grunn om å respektere deg selv. Dette er ingen enkel oppgave, men når du lærer mer om dine egne grenser, vil du sakte men sikkert bli mer selvsikker. Stol på magefølelsen din!

  3. Tilgi deg selv

    Ingen er perfekte, og du trenger ikke være det heller. Det er ikke uvanlig å være din egen verst kritiker, men du må æve på å tilgi deg selv når du gjør feil. Prøv å lære av dine feil i stedet.

Hvordan elske kroppen min?

Kroppen din er knyttet til din velvære. Du er kanskje ikke alltid fornøyd med hvordan du ser ut, men en ting er sikkert, kroppen din er fantastisk og den fortjener å bli tatt vare på.

Et sunt, balansert kosthold hjelper kroppen din til å fungere på sitt beste. Du bør også prioritere å drikke ca 2 liter vann og spise dine 5 om dagen. Med en bærbar blender kan du blande frukt og grønt med vann og få en deilig smoothie eller juice på farten. Den ladbare blenderen som du kan ta med hvor som helst, er en enkel måte å holde seg sunn på, selv om man er travel.

Trening er en annen viktig faktor som kan hjelpe deg med å føle deg både god utenpå og inni. Det er bevist at omtrent 30 minutters trening om dagen er bra for både fysiske og psykiske sykdommer. Det er også en rask måte å føle seg sterkere og mer trygg på i din egen kropp. Gå en tur, løp eller gå på treningssenter, hva som helst, men det som fungerer best for deg.

Hva er velvære?

Trivsel er tilstanden til å være komfortabel, sunn eller lykkelig. Det handler både om en fysisk følelse og en mental tilstand og handler i all hovedsak om å finne en god balanse mellom kropp og sinn.

Hos WeightWorld har vi flere produkter designet for trivsel. Et godt sted å starte er med et av våre Acai tilskudd som kommer fra Acai bæret som vokser i Amazonas regnskogen. Den inneholder mange vitaminer og mineraler til fordel for kroppens helse og velvære og bidrar til naturlig beskyttelse av kroppen og immunforsvaret. I tillegg er acai bær rike på antocyaniner, som fungerer som antioksidanter, noe som betyr at bærene har høy næringsverdi og kan bidra til et sunt stoffskifte.

Det er alltid rom for å forbedre og utvikle seg, så legg planer med deg selv denne valentinsdagen og feir den viktigste personen i livet ditt!