Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Kan man forbrenne 40 kalorier på 15 minutter uten å svette og tåre? Det finnes en måte! Ikke ignore snooze knappen, stå opp, puss tenner, tørk bort morgen rusken hive deg i skittentøyskurven og start med tøyvaskingen som du utsatte forrige uke. Når alle klærne har blitt rene og fine henger du dem opp til tørk. Deretter, tar du en liten omgang rundt stua med støvsugeren- og ja selv i de små krokene.

Ferdig med alt? Flott! Slå deg ned. Gratulerer! Fordi du har nettopp brent bort 40 eller kanskje mer kalorier på under en time. Ren magi! Eller kanskje ikke helt. Kroppen vår er skapt for å brenne kalorier. Alt du egentlig trenger å gjøre er å bevege deg. Daglig arbeidsoppgaver er alt som trengs for å få "motoren" startet. Denne fettforbrenningen du nettopp deltok i, (med mindre du leser dette i senga) kalles metabolisme.

METABOLISME

Metabolisme er et ord du sikkert har hørt om flere ganger. For eksempel: Treig metabolisme og rask metabolisme. Men hva er metabolisme? Enkelt sakt, er det alle de ulike kjemiske reaksjoner som skjer inne i kroppen 24 timer i døgnet som holder deg i live.

Metabolisme er "mat" som blir omgjort til energi og denne energien blir brent av for at håret skal vokse, hjertet banke, leveren pumpe ut galle og lungene overfører oksygen i blodet.

Se på metabolisme som ditt indre 24 timers drivstoff for kaloriforbrenningen. Forestill deg at flertallet av kaloriene blir brent mens du gjør en anstrengende aktivitet som å sykle, svømme, eller tar tiende forsøk på splitten på dansegulvet. Dette brenner faktisk de fleste av dine kalorier.

Dette er selvfølgelig ikke en oppskrift på slanking. Joda, du kommer til å brenne kalorier, men om du ikke prioriterer tid til regelmessig anstrengende aktiviteter, vil ikke kaloriene bli brent til flammer.

Som folk flest gikk ikke nyttårsforsetta som planlagt. Det lokalet treningssenteret har blitt så vandt til ditt oppmøte at du og dagliglederen er nå på kalle navn basis. Dietten har vært så streng at du til og med lastet ned en app som teller ditt kalori inntak. Fortsatt, nådde ikke ønsket kaloriforbrenning mål og spørsmålet hvorfor ikke? slår øyeblikkelig. Jakten på muskelmasse, smart ernæring og intens trening er de viktigste stegene. Som sakt kan du ikke bare brenne kroppsfett uten hardt arbeid på treningssenteret og kjøkken.

En god formulert fettforbrenning piller kan øke effekten av ditt dedikerte arbeid av hardt arbeid, noe som gir deg ekstra ammunisjon i krigen mot kroppsfett.

HVA ER ALTERNATIVENE

Kosthold markedet er oversvømmet med flere fettforbrennig produkter. Hensiktet med fettforbrenningsproduktene er å øke metabolismen og energi, samtidig minske appetitt, eller blokkere inntaket av karbohydrater og fett.

VELG RIKTIG PRODUKT

Det finnes tusinvis av produkter på markedet å velge mellom, så det å finne den rette fettforbrenner for deg og dine mål er ikke alltid lett. Det er noen generelle steg som kan hjelpe. Fettforbrennere faller vanligvis i to hovedkategorier: stimulerende-basert og sentralstimulerende-fri.

Belly Fat Burner av Av MaxMedix er et godt alternativ. Basert på naturlige ingredienser har MaxiMedix laget en kapsel som er fokusert på:

  • Forbrenne fettet rundt midjen
  • Redusere appettiten
  • Stabilisere søtsuget

Tidligere forskning har vist at de som tok fettforbrennigsprodukter før kondisjonstrening hadde langt større fettforbrennende effekter enn de som unnet seg uten. Ta fettforbrenningsprodukter kombinert med en streng treningsplan og diett. Tilsett dette med fokus og motivasjon, kan du til slutt brenne den stae fettet som nekter å smelte. Derfor er det viktig med riktig fettforbrennings kapsler kombinert med trening for å forbedre din evne til å forbrennefett.